Ječmendo Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Zato je ova bandža Javala na Capeli fantastična! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Hjuston je inace od najpametnije ekipe u ligi, koja moze 48 minuta da te drzi za muda i kontrolise ritam tako sto ce izgubiti minamalan broj lopti zamenom Cp3-RW postala fabrika za pizdarije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Sramota kako igra Vestbruk u drugom poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Košmarna treća četvrtina za Rakete - šut 6/28, uz 8 TO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Ne bih se zacudio da ih Hjuston okrene cim je Lebron krenuo da zatvara utakmicu alibi sutevima sa 10 metara jer je +16... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Mnogo su jaki Lejkersi. Price da bez Dejvisa ne mogu da izbore PO padaju u vodu. Skor u ovih pet uzastopno propustenih utakmica je 4:1 i tu jednu su izgubili na ludacko vece Fulca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 (edited) Mislim da ce uskoro u NBA ligi morati da se organizuju sastanci polu-anonimnih suterholicara. Cast da seruje prvu pricu dobice Daniels koji je trcao kontru 3 na 1 i onda je iz dotrcavanja pripalio trojku preko ruke tog optimiste koji je resio da proba da se odbrani, srecom po njega pogodio je tablu pa su pod kosem Caruso i Kuzma iskoristili povoljan cenarsut i poentirali u poslednji cas. Edited January 19, 2020 by LordOfTerror 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 4 hours ago, LayupFromTheMidget said: Dobice FIla napokon nekog na strani, dao Haris dagger muceni niksi napad pre toga prvi put poveli posle 1/4 kosom Morisa. Zamalo MOris da pogodi 3 sa centra za OT 'nači neveruem jedva 76ersi izvedu loptu na granici 5sec, samo da bi tobias, jedini čovek koji tamo ume da šutne, ostao potpuno sam na liniji za 3pts. sledeća scena je još jača. 7ikusur sekundi do kraja, ide se na iso za morrisa, što je okej, međutim, randle stoji na 2 metra od njega umesto da mu naprave prostor a onda pritrčava i mitch rob da mu napravi neki štime-blok. mislim, da je napravio i najbolji blok na svetu - uradili su sve suprotno od onoga što je trebalo. svako je doveo po jednog igrača, tako da je morris imao tri umesto jednog i naravno morao da baci randleu kada je udvojen (gle čuda), koji ju je bacio u aut. matt miranda: This game was brought to you by the letter “L” It was like watching two fetuses fighting over one viable birth canal, only they were scratching themselves and tripping over their own feet as much as they were hurting their rival. Before unveiling the sorely missed home white jerseys, the players were wearing T-shirts in honor of Martin Luther King Jr. Maybe “shooting” isn’t the diction to go with when honoring MLK, but I hear it’s the thought that counts. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Bitna pobjeda na teskom gostovanju i to bez AD. Rose igra brutalno, jos jedna 20+ partija. Allstar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Gde mogu da se vide plate igraca? Nekada je moglo lako da se nadje na nba.com, sada pokusavam i ne uspevam. Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 9 minutes ago, krzna said: Gde mogu da se vide plate igraca? Nekada je moglo lako da se nadje na nba.com, sada pokusavam i ne uspevam. Hvala unapred Kucaš ime tima i payroll, npr. Celtics payroll i onda odeš na basketball-reference ili HoopsHype. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 @krzna https://hoopshype.com/salaries/players/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 To je to, hvala obojici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Kad Kembe nema, Smart može da šutne i nogom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Kako je Booker sinoć izdominirao nad Celticsima, strašno. Kompletan napadački repertoar. Još kad dobro igra drogaš sa Bahama, liče Sunsi na nešto. Uz to verovatno ofanzivna utakmica sezone za Bridgesa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Just now, Chaos Is Me said: Kako je Booker sinoć izdominirao nad Celticsima, strašno. Kompletan napadački repertoar. Još kad dobro igra drogaš sa Bahama, liče Sunsi na nešto. Uz to verovatno ofanzivna utakmica sezone za Bridgesa. Zlobnici bi rekli mozda i karijere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Pelikanse sam gledao protiv Dalasa. Delovali su tada kao razbijena vojska (imali su nekih izostanaka doduse) i Dalas ih je tada razvalio. Sinoc su bili bas dobri..odlicna napadacka predstava obe ekipe. Da li jos nekoga Ingram podseca na Duranta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 mene na kukoča. i dalje. na mladog pre-nba kukoča 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 5 minutes ago, uini said: mene na kukoča. i dalje. na mladog pre-nba kukoča O ovoj paraleli nisam razmisljao..ali dobra...ima osnova.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 10 minutes ago, Crni Bombarder said: Pelikanse sam gledao protiv Dalasa. Delovali su tada kao razbijena vojska (imali su nekih izostanaka doduse) i Dalas ih je tada razvalio. Sinoc su bili bas dobri..odlicna napadacka predstava obe ekipe. Da li jos nekoga Ingram podseca na Duranta? Vise podseca na rendom pajdomana navucenog na kristal met. I Janis je uporedjivan sa Durantom ali to sve na osnovu duzine ruku i nogu i te neke mrsavosti (sa pocetka karijere)... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Ingram je vec u srednjoj nazivan baby Durantom. To je prakticno jedino poredjenje na koje se moglo konstantno nailaziti po medijima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Just now, SteveFrancis#3 said: Ingram je vec u srednjoj nazivan baby Durantom. To je prakticno jedino poredjenje na koje se moglo konstantno nailaziti po medijima. jel možemo sada da pređemo na mladog kukoča, pošto sam obvladao na temu? zanimljivo je da kukoča na nba topiku treba da doživljavamo isključivo u odnosu na nba performans Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Kukoc je najpodcijenjeniji igrac ikad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Mene najvise podsjeca na DeRozana sto se tice stila igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts