Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, AgroLaki said:

A sta znas, mozda bas u ovom draftu lezi neki novi Jokic, ili Lenard i Niksi konacno dobiju mladu razbijacku ekipu za nove titule.

ma jasno ali za to se ne tankuje uglavnom. tj to su igrači koje znaš a nisu u top 3-4 pozicije 

Posted

@Miki28 Kako si brate moj ?  Lebron veceras igra protiv svojih, AD neizvestan, za sada je u mozzart ponudi igraca...

Nije ni ovaj Klivlend za potceniti, roknuli su recku Denveru. 

Posted
36 minutes ago, delgado said:

@Miki28 Kako si brate moj ?  Lebron veceras igra protiv svojih, AD neizvestan, za sada je u mozzart ponudi igraca...

Nije ni ovaj Klivlend za potceniti, roknuli su recku Denveru. 

Nije lose, malo zima. Kod tebe legendo?

Dobro se gura, opet neka serija pobjeda ali slijedi opet tezak raspored posle Orlanda tako da bi valjalo dobiti i Klivlend i Orlando u Stejplsu.

• Like 1
Posted

Ma poso, zima, maglustina, jos vucem neku prehladu danima, nista me ne pitaj. Raduju me opasno ove partije Kuzme i Ronda u poslednje vreme...

Veceras samo oprezno i pobeda je tu, igrao AD ili ne. 

• Like 1
Posted
On 1/11/2020 at 10:54 PM, gggggggg said:

vraca se irving sutra :smiley58:

pracenje nba odmah postaje  zanimjivije kad se jedan takav majstor vrati na parket.

• Like 7
Posted
45 minutes ago, uini said:

stvarno je kao neko mitsko biće sa street basketa 

fora je sto on i sam misli da je neko micko bice. 😁

spekulise se i da bi dugo ocekivani debi zajona mogao biti u cetvrtak.

Posted

Dobar je Furnije, moze za Kortnija Liju i pika druge runde. A mogao bi Dalas da se zajebe i da pojuri neko krilo najzad.

Nego, niko ne prenosi da Zion debituje u cetvrtak?

• Ha-ha 1
Posted
49 minutes ago, MrTripleDouble said:

Jos jednom moram da napisem, ovaj Cobe White je ned'o Bog. Daleko najneiteligentniji igrac u ligi, da ne kazem najgluplji.

dvojac iz Cle ti dobacuje nesto iz coska...
A cini se da je tamo i Thrill Divljakusa

Posted

Steta za Pacerse sto Brogdon ne moze mesec dana u nizu da ostane zdrav i sto je Oladipo doziveo neku mesterioznu povredu pa se nece nikad vratiti.

Inace ni oni nisu daleko od ''favorita'' na Istoku, buvkalno 1 solidan potez pre deadline-a...

Posted (edited)

Promasio Ruza gw na kraju 4/4. Onda ih dobise Lonzo i  3 stringeri. Na 3.5 su od Po  pelikani sa letecim ormarom plus ovi ostali sto nisu igrali danas (jrue,ingram i favors) nije ni Po toliko daleko
Edit: SGA imao 20/20r !/10a partiju kakva Raselovska partija 

Edited by LayupFromTheMidget
Posted

Strasna partija Bjelice,rekord karijere 34 poena,13od16fg 8od10 za tri.Nazalost u porazu,okrenu minus 7 zadnji minut ali prime kos u poslednjem sekundu.Foks takodje odlican,ali nedovoljno,Volton se ocigledno ne snalazi najbolje.