LayupFromTheMidget Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 4 minutes ago, Squabbit said: Ne ispratih, sta je tacno bilo? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 9, 2020 Author Share Posted January 9, 2020 Opa, "I'll bust yo fckin ass..." "back..." aahahhaah e show su majke mi, evo sav sam sokiran Jimijevim ponassanjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Ova sezona sa Majamijem mu je definitivno oprala reputaciju kancera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 fila juri sutere. na meti su im bizli iz denvera, bertans i kovington, igrac koga su prosle sezone trejdovali. 😀 ne znam da li je postojao slucaj da tim istog igraca u trejdu posalju pa kasnije u trejdu i vrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Ovaj Jimmy Butler se kurči kao da je osvojio par prstena u najmanju ruku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 a jes i džulovski potez tj warrena, plus može i povredom da se završi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 34 minutes ago, uini said: a jes i džulovski potez tj warrena, plus može i povredom da se završi Apsolutno, ne znam kako je ovo mogao da bude samo običan faul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Ipak ce potpis Ala da bude dobar, ovo su par nedelje out. Sada da li ce biti top 4 tesko bogami, doduse i Toronto igra bez pola tima cele sezone pa su opet 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Strasno ce biti prvo kolo istoka ko bude igrao sa Filom i Indijanom, a o drugom kolu i da ne pricam. I na zapadu ce biti brutalnih duela vec u prvom kolu, sve mi se cini nikad neizvesniji plejof. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Na zapadu Dalas i Juta bas nezgodni rivali za prvu rundu. Poslednji koji udje ce jedino biti laka meta, vjerovatno SAS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 i SAS je dignuo formu koliko kod da prozivam Popovica na A temi zbog Whitea. Ni OKC nece da bude laka voznja u 1 rundu, skinuce koju pobedu barem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Sreca pa su ove ekipe koje su ispod osme pozicije na zapadu trenutno ocajne inace bih se zabrinuo za poziciju Mavsa. Jako zajeban januar koji treba proci verovatno vecim delom bez Kristapsa, a jasno se videlo na prethodnih 5 meceva koliko fali i to defanzivno pre svega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 (edited) 17 minutes ago, Manu said: Sreca pa su ove ekipe koje su ispod osme pozicije na zapadu trenutno ocajne inace bih se zabrinuo za poziciju Mavsa. Jako zajeban januar koji treba proci verovatno vecim delom bez Kristapsa, a jasno se videlo na prethodnih 5 meceva koliko fali i to defanzivno pre svega da, denver se bas nadavao gomile lakih koseva u reketu zbog njegovog odsustva. u napadu iako nije bio na svom nivou ove sezone ipak je dosta bitan faktor za spejsing ekipe jer im omogucuje da igraju u 5 out formaciji. daleko od toga da je bio los ali on treba da bude kad se oporavi potpuno 25 ppg igrac. sto se tice osme pozicije navijam za mlade pelikane i povratak zajona ali realno vise imam poverenje u iskustvo i dokazane igrace\timove. dakle portland ili sparsi. Edited January 9, 2020 by riviera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Juta ide u finale a vi kako hocete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ako nista barem da se organizuje jedan mec Boston-Juta. 2 vecita kontendera kojima 1 potez fali da napadnu titulu ali svoje bivstvovanje uvek zavrsavaju u prvoj ili eventualno drugoj rundi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Kako Kemba pleše u Filadelfiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Odlicna partija File u drugom poluvremenu. Al odigrao maestralno protiv bivsih drugara, prava all-around partija. Reklo bi se da mu vise prija da igra na 5. Simons ih maltretirao na niskom postu, svaki horog mu je usao, kao da je Jokic licno. Richardson drzao napad u balansu. Kod Bostona je Smart bio jedina podrska Kembi, ostali su zakazali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Kakva tuzna skupina su Blazersi, tesko je naci gluplju ekipu od njih u poslednjih par godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Dobise bez Joela Boston, gurati Ala na 4 je ozbiljno pucanje u nogu nije on Muskala pa da igra strech 4.. Doduse njemu odgovara p&r plej a Ben to nije.. PO atmosfera u Oklahomi, fino poceo okc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Okc sklopio ekipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ja sam u neverici sta je veceras pogadjao Smart, trojke Curry/Kyrie style Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 3 hours ago, Malkolm Brogdon said: Kakva tuzna skupina su Blazersi, tesko je naci gluplju ekipu od njih u poslednjih par godina. siguran sam da nije tako tesko naci gluplju ekipu. mada ne vidim sta je kod njih toliko glupo koliko su limitirani zbog svih povreda. izvan dinamicnog dua imaju mela od 35 kao coveka kojeg mozes zvati proper nba kosarkasem i malog simonsa koji je na pocetku karijere i igra realno na poziciji dinamicnog dua. bazemore im je u startnoj petorci, to valjda nesto govori. tesko je suditi o njima pre nego sto se koliko toliko kompletiraju ako se uopste to i desi ove sezone. ili makar ne naprave neki trejdic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 6 hours ago, Malkolm Brogdon said: Kakva tuzna skupina su Blazersi, tesko je naci gluplju ekipu od njih u poslednjih par godina. Sacramento. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts