Bobby Shurda Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 41 minutes ago, Chaos Is Me said: Kakvo je trenutno mišljenje o Barrettu? Posle početnog hajpa, sad ga više niko i ne pominje. Meni trenutno izgleda kao neki Dion Waiters. Ličio je na Viginsa dok Vigins nije proigrao sada se možda i Dion Vejters skine sa nedozvoljenih supstanci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 ni x wiggins mi nije dobro poređenje, pošto je suter u duši (: meni je barrett neki lebron lite u svakom smislu Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Vlado, ajde opet u neki rebuild. I otkaz treneru.Pretesko je ovo za gledanje.Sent from my SM-G930F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 10 minutes ago, AgroLaki said: Vlado, ajde opet u neki rebuild. I otkaz treneru. Pretesko je ovo za gledanje. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Kuzma i Qook za Bogdana? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 LAVultures. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 13 minutes ago, 21Barkley said: LAVultures. neće diki dati lejkersima bogdana osim ako nije neki lud ransom. čovek je izgubio titulu zbog robert orija 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 8 minutes ago, uini said: neće diki dati lejkersima bogdana osim ako nije neki lud ransom. čovek je izgubio titulu zbog robert orija Fox, Hield i Kuzma zajedno? Trio fantastico, ne zna se ko je gluplji😁 Jbg, od svih igraca Sakramenta vrvt su dostupni Bogi, Bjeli, Ariza, Dedmon. Ne vjerujem da bi dali Foxa, Hielda i Bagleya III osim za neki pud paket a ne vjerujem da ima ludih da daju iole i solidan paket za nekog od njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Just now, Miki28 said: Jbg, od svih igraca Sakramenta vrvt su dostupni Bogi, Bjeli, Ariza, Dedmon. Ne vjerujem da bi dali Foxa, Hielda i Bagleya III osim za neki pud paket a ne vjerujem da ima ludih da daju iole i solidan paket za nekog od njih bogi je na izvolte, to je jasno od kada su hielda produžili ja samo mislim da je kuzma slab otkup za bogdana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Hjuston posle meca sa Filom ima off 5 dana, a onda 3 tekme b2b(2b). Jel se ovakva idiotija planira i drugim timovima tokom sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 rondo za bogdana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 6 minutes ago, Alex_Serbia said: Hjuston posle meca sa Filom ima off 5 dana, a onda 3 tekme b2b(2b). Jel se ovakva idiotija planira i drugim timovima tokom sezone? Da, prosto je neverovatno da toliko organizovana liga pravi takve gluposti u rasporedu, kao ono sa b2b utakmicama koje uključuju veliko putovanje između. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 ne bi me zacudilo da love ne odigra vise utakmicu za cleveland ove sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 20 minutes ago, uini said: bogi je na izvolte, to je jasno od kada su hielda produžili ja samo mislim da je kuzma slab otkup za bogdana. Sta znam, ja da sam GM ne bi uzeo Kuzmu ni u snovima posto mi je dunster. Pitanje je koliko je Bogdan na cijeni tamo, nije bas da ce se dati neki dobar paket za njega. Da Lejkersi recimo odrade taj trejd za Bogdana i onda da nekako potpisu Collisona to bi bila ozbiljna prica sa klupe posto se prica oko otkupa Iguodale svela na minimum a ne vjerujem da ce neki tim upasti da pomogne Lejkerse ili Klipane u nekom trejdu 3 ekipe gdje bi Igi zavrsio u LA. 13 minutes ago, gggggggg said: ne bi me zacudilo da love ne odigra vise utakmicu za cleveland ove sezone. Bas je prso, totalno neprofesionalno ali opet, odradice neki trejd za njega ali ne znam ni sam sa kojom ekipom, bas jak ugovor ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Ja sam ovog hteo da pokupimo na draftu (ne kukam fin je i Heroj). Zanimljiv potencijal, da li ce jos 1 crni Evropljanin da pogura franzisu iz blata, bumo videli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Precjenjuje se Bogdanovic kao trade asset. Koji ce moj on Jezerdzijama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Mada, za Bogdanovica nek daju Ronda i Bugija, to bi bio show 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Interesantno je da jos uvek niko nije trejdovao za Igudalu. Mislio sam da ce biti vrlo trazen. Ako Memfis juri PO, sigurno gledaju da izvuku i potencijalno dobrog igraca. A drugim timovima je mnogo da se ispucaju za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Ovo za Igudalu vec postaje mit. Lik nije igrao kosarku pola godine kako to on konkretno moze da prebaci nekog preko ivice? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 @Drakaris jak ugovor Iguodale a Memfis nece da odradi buyout tako da nema mnogo timova koji bi trejdovali za njega ili bolje receno oni timovi koji zele Iguodalu nemaju sta da trejduju da bi izjednacili njegovu platu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 idenmo momci sve ispod minus 30 je prakticno nereseno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Uini odakle vadis ove slidze za Nikse ? 8 hours ago, LayupFromTheMidget said: Ja sam ovog hteo da pokupimo na draftu (ne kukam fin je i Heroj). Zanimljiv potencijal, da li ce jos 1 crni Evropljanin da pogura franzisu iz blata, bumo videli. Ja sam isto hteo kad sam video da startuje, al sam 6 izmenu spickao na Kurchica iz Bruklina, a ostala mi jos jedna izmena za MPJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 jel gleda neko? rj barrett jako dobro ušao u tekmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 ZAŠTO ĆUTITEEEEEEEE 45pts u prvoj četvrtini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Klipersi primili 45 u prvoj od Niksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts