Dracarys Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Ovo je decku prva ozbiljna sezona posle velike pauze, najnormalnije je da ce imati uspone i padove tokom sezone. Ne znam da li si gledao 1/4 sezone, Fulc je igrao i vise nego odlicno. Trenutno mu je tesko odrzati konstantu dobrih igara, ali to se stice iskustvom i minutazom na parketu, sto je veoma retko imao u prethodne dve sezone, skoro da nije ni igrao. Lilard veceras fantastican, trojke 5-5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Dobija ovo srčana petorka Wolvesa koja i nema neki kvalitet. Dinwiddie je dobar igrač al je dosta prljav, stalno pokušava neke faulove da izvuče bacajući se u protivnika prilikom šuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Ayton usao sa klupe i za 5 minuta apsolutno nista nije uradio, sve nule u svim kolonama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 22 minutes ago, Drakaris said: Ovo je decku prva ozbiljna sezona posle velike pauze, najnormalnije je da ce imati uspone i padove tokom sezone. Ne znam da li si gledao 1/4 sezone, Fulc je igrao i vise nego odlicno. Trenutno mu je tesko odrzati konstantu dobrih igara, ali to se stice iskustvom i minutazom na parketu, sto je veoma retko imao u prethodne dve sezone, skoro da nije ni igrao. Gledao sam solidan broj utakmica, poprilično daleko je Fultz-ova igra od epiteta odlično. Istina, povremeno odigra prihvatljivo u odnosu na ono što je njegova uloga, ali ništa više od toga. Ne bih previše da pametujem, ali mislim da dečko ima određene psihološke probleme. Kod šuta je to više nego očigledno još od epizode u Filadelfiji, ali meni se čini da on ima i problem loše percepcije sopstvenog kvaliteta, otuda ta nerazumljiva nonšalancija. Ništa čudno, logično je da klinja-tinejdžer prehajpovan do bola od menadžersko-marketinško-medijske klike u najosjetljivijem periodu života, a koga stvarnost udari jako i nemilosrdno, kasnije ima velikih psiholoških problema da pronađe kakav-takav balans između prevelikih očekivanja i realnog stanja stvari. Mnogi to nikada ne uspiju (prepuni su NBA draftovi bust-ova), nadam se da kod njega to neće biti slučaj. Zbog njega recimo ne igra ili igra jako malo MCW, za koga bi se takođe moglo reći da je bust, iako je bio ROY. Tvrdim da je trenutno MCW u kompletu za klasu bolji igrač od Fultza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 (edited) 39 minutes ago, Ječmendo said: Gledao sam solidan broj utakmica, poprilično daleko je Fultz-ova igra od epiteta odlično. Istina, povremeno odigra prihvatljivo u odnosu na ono što je njegova uloga, ali ništa više od toga. Ne bih previše da pametujem, ali mislim da dečko ima određene psihološke probleme. Kod šuta je to više nego očigledno još od epizode u Filadelfiji, ali meni se čini da on ima i problem loše percepcije sopstvenog kvaliteta, otuda ta nerazumljiva nonšalancija. Ništa čudno, logično je da klinja-tinejdžer prehajpovan do bola od menadžersko-marketinško-medijske klike u najosjetljivijem periodu života, a koga stvarnost udari jako i nemilosrdno, kasnije ima velikih psiholoških problema da pronađe kakav-takav balans između prevelikih očekivanja i realnog stanja stvari. Mnogi to nikada ne uspiju (prepuni su NBA draftovi bust-ova), nadam se da kod njega to neće biti slučaj. Zbog njega recimo ne igra ili igra jako malo MCW, za koga bi se takođe moglo reći da je bust, iako je bio ROY. Tvrdim da je trenutno MCW u kompletu za klasu bolji igrač od Fultza. To je vrlo hrabra izjava. U pravu si da je dosta hajpovan, s time slazem. Interesantno je da imas veliku kritiku za sut za 3 koji Fulc ima, a to je 27%, dok bi ubacio MCW-a koji ima 25% kroz karijeru... O procentima iz igre da se ne govori, MCW ima 40% kroz karijeru, dok Fulc vec ove sezone ima 47%, sta ce li biti kada unapredi sut za 3 i nauci da bude konstantniji... Decko ima ispred sebe jos 10 godina da igra NBA. MCW ima jos nekoliko sezona. Ako kojim slucajem Fulc eksplodira, dobili bi mnogo. Samo 5 plejmejkera danas ima bolji procenat iz igre od Fulca. Simons, Hil, Rouz, Marej i Bledso, ako ne racunamo LeBrona, (Kari je van svake konkurencije) . Kakav oni imaju sut za 3? Ovde samo Hila mozes izdvojiti. On je posebna sorta, preporodio se potpuno u Milvokiju. Svako dalje omalovazavanje je bez smisla. Edited December 31, 2019 by Drakaris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 7 hours ago, LordOfTerror said: Ayton usao sa klupe i za 5 minuta apsolutno nista nije uradio, sve nule u svim kolonama tesko da boxscore kaze da bi sunsi izgubili veceras da nije bilo njegovih skokova i switchovanja na bekove u poslednjoj cetvrtini? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 (edited) Ayton je pokupio 12 skokova(4 off.) za 20 minuta. Da su imali njega i Bejnsa od pocetka sezone Sansi bi upisali barem 2-3 pobjede vise i bili bi u zoni za PO. Edited December 31, 2019 by Shunsuke Nakamura 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 (edited) BKN ce da bude najzanimljivija ekipa u naredne 4 godine, sa njim i Irvingom Edited December 31, 2019 by LayupFromTheMidget 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Još Kavajija da dovedu i milina. Priča se da GSW hoće Townsa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Nadam se da ne, koje bi to samoubistvo bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 59 minutes ago, Laki_ft said: Još Kavajija da dovedu i milina. Priča se da GSW hoće Townsa? dajem 110 dindži na bruklin to je jedini centar u ligi koji može da se snađe za svoj deo pored duranta i irvinga. još taj neki homecoming, hijao Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 2 hours ago, sunset rubdown said: tesko da boxscore kaze da bi sunsi izgubili veceras da nije bilo njegovih skokova i switchovanja na bekove u poslednjoj cetvrtini? Gledao sam samo 1/4. Neverovatno mi je bilo da lik ne uputi cak ni sut za 5 minuta bitisanja na terenu ako vec nista drugo niie bio u stanju doprinese. Jel se Melo vodi kao bek? Onda bi mi stvari bile jasnije Jos da u asortiman ubaci mahanje peskirima i top... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 9 hours ago, Drakaris said: To je vrlo hrabra izjava. U pravu si da je dosta hajpovan, s time slazem. Interesantno je da imas veliku kritiku za sut za 3 koji Fulc ima, a to je 27%, dok bi ubacio MCW-a koji ima 25% kroz karijeru... O procentima iz igre da se ne govori, MCW ima 40% kroz karijeru, dok Fulc vec ove sezone ima 47%, sta ce li biti kada unapredi sut za 3 i nauci da bude konstantniji... Decko ima ispred sebe jos 10 godina da igra NBA. MCW ima jos nekoliko sezona. Ako kojim slucajem Fulc eksplodira, dobili bi mnogo. Samo 5 plejmejkera danas ima bolji procenat iz igre od Fulca. Simons, Hil, Rouz, Marej i Bledso, ako ne racunamo LeBrona, (Kari je van svake konkurencije) . Kakav oni imaju sut za 3? Ovde samo Hila mozes izdvojiti. On je posebna sorta, preporodio se potpuno u Milvokiju. Svako dalje omalovazavanje je bez smisla. Banujte ga na 7 dana jer koristi FG u 2019. godini. Fulc postavlja .513 TS sto je debelo ispod proseka lige. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 2 hours ago, sunset rubdown said: tesko da boxscore kaze da bi sunsi izgubili veceras da nije bilo njegovih skokova i switchovanja na bekove u poslednjoj cetvrtini? točno tako.da nije bio prisutan u ofanzivi i defanzivi u finišu meča teško bismo dobili to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 11 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Banujte ga na 7 dana jer koristi FG u 2019. godini. Fulc postavlja .513 TS sto je debelo ispod proseka lige. nije ni ts perfektan pokazatelj stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Nista nije perfektno i sve ima kraj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Sustina je da je bolje forsirati Fulca nego jebenog MCW-a. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 18 minutes ago, gggggggg said: nije ni ts perfektan pokazatelj stvari. TS tacno pokazuje koliko je neko efikasan skorer, odnosno koliko poseda je uzeo za odredjeni broj poena. Gresi na malom uzorku, ali i to je nesto sitno. Na velikom uzorku su greske zanemarljive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 11 hours ago, Drakaris said: Svako dalje omalovazavanje je bez smisla. Ne znam zašto pominješ omalovažavanje, ne pišem ja iz pakosti ili, nedajbože, zle namjere prema Fultzu. Samo iznosim svoje mišljenje o njegovim igrama, iz mog ugla objektivno. Srećom, dečko nikada neće pročitati napisano, pa nemam potrebe za nekom grižom savjesti zbog eventualne pretjerane kritike ili neumjerene negativnosti. Moguće da je i recency bias pod utiskom sinoćnje utakmice, ali meni u prilog ide njegova napredna statistika. PER od 13.5 je znatno ispod prosjeka lige, a ponešto o njegovom doprinosu timu govori negativni box plus-minus, kako ofanzivni, tako i onaj defanzivni. Drugim riječima, timu je korisniji na klupi nego na terenu. Što se MCW-a tiče svi znamo njegove ofanzivne limite, ali lani nakon dolaska u Orlando je odigrao solidno završetak sezone i plej-of, uvijek je donosio mnogo energije sa klupe, u defanzivi mogu slobodno da kažem bio je odličan. Da je idealno rješenje, daleko od toga... Mislim, meni je jasno da je Fultz Orlandov projekat za budućnost i volio bih da uspije, ali uopšte nijesam siguran. Nekako sa plejevima ne ide Magic-u, podsjetiću na poslednje neuspjele projekte na pleju poput Oladipa i Paytona. Oladipo je tek nakon odlaska iz Magica gdje su ga forsirali na neprirodnoj poziciji eksplodirao do nivoa all-stara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 4 hours ago, Malkolm Brogdon said: Banujte ga na 7 dana jer koristi FG u 2019. godini. Fulc postavlja .513 TS sto je debelo ispod proseka lige. Koristicu je i u novoj dekadi MCW postavlja fantasticnih 46 TS Pa i Dzamal laganeze drugu godinu za redom pici 53 TS, jos je nagradjen maksimalnim ugovorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Lep novogodisnji program -> tekme pocinju ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Zna se kako pravi gangsteri docekuju novu godinu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Buksne, pivo, novogodisnji tiket, nesto minimalno slatkisa/gricki i soka su tu... I to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 T.J. se zapalio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts