Jump to content

Kafana pod obručima

Kronostime

Recommended Posts

Moj komšija je svojevremeno imao Alfu jedno 5 god. Naravno, batalio posle tog perioda, jer su troškovi za popravke i delove bili previše, te prešao na nekog Japanca mislim. Doduše, mora mu se priznati da je sa tim Alfa Romeom (156-ca mislim), potvrdio svoj status automobilskog fana, tj true "Petrolhead-a", (Kao što je to toliko puta podvukao legendarni trio C.H.&M. iz Top Gear-a). Lepi su koliko su nepouzdani 😁

Imam kolegu koji vozi alfu i teška je ložana. Imamo viber grupu na poslu i praktikovao sam da mu svaki dan pošaljem po jedan mim vezan za alfu. Na kraju kada mi je ponestalo mimova sa neta počeo sam i sam da ih pravim dok mi nije dosadilo. Imam oko 150 alfa mimova u telefonu :classic_biggrin: Evo jedan koji sam sam napravio. U pitanju su ključevi baš tog kolege :classic_biggrin:

VAHRyIH.jpg

• Like 2
  • Ha-ha 13

4 hours ago, Knipex said:

Imam kolegu koji vozi alfu i teška je ložana. Imamo viber grupu na poslu i praktikovao sam da mu svaki dan pošaljem po jedan mim vezan za alfu. Na kraju kada mi je ponestalo mimova sa neta počeo sam i sam da ih pravim dok mi nije dosadilo. Imam oko 150 alfa mimova u telefonu :classic_biggrin: Evo jedan koji sam sam napravio. U pitanju su ključevi baš tog kolege :classic_biggrin:

VAHRyIH.jpg

Ko će od forumaša upisati ovaj broj kod sebe u telefon? 😄

Ajde, nije sramota... 😛