ćušpajz Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Just now, Wingwalker said: Imaš ozbiljnoga hita tek kad šljaka i nakon trijes godina. upravo tako. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 @uini Nemojtedaplacetegospodjo, ne znate vi nabrekle uspomene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: @uini Nemojtedaplacetegospodjo, ne znate vi nabrekle uspomene ne znam tebratore, dis iz vot kejelefizabaut: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 @SteveFrancis#3, da se tresh-uozbiljimo. ovo mi je vrh vrhova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Den! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 (edited) 26 minutes ago, uini said: @SteveFrancis#3, da se tresh-uozbiljimo. ovo mi je vrh vrhova. Auuuu Ovo ne cuh tisucu godina +jedno 3iljade Edit: kad je ovo uopste izaslo...? Edited December 14, 2021 by SteveFrancis#3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 kad je iyaslo, iyaslo je 💙 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Treš znači. Onda nema kriterija 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Ko gotivi ovu vrstu muzike, Makedonci rade ozbiljan takeover na sceni. 💥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 (edited) 3 hours ago, uini said: kad je iyaslo, iyaslo je 💙 Evergrin EDIT: Ok, sad sam se razradio Evo mojih tres predloga, izvlacim zaboravljene bisere Pocnimo Edited December 14, 2021 by SteveFrancis#3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 ne znam tebratore, dis iz vot kejelefizabaut: Meni ovo najjači spot 90ih. This is what KLF is aboutAlso known as the Justified Ancients of Mu MuFurthermore known as the Jams Sent from my phone using their app 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 54 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Evergrin EDIT: Ok, sad sam se razradio Evo mojih tres predloga, izvlacim zaboravljene bisere Pocnimo Pratim i podižem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Evo i ja sam evocirao uspomene 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Kucamo na vrata zaboravljenih asova Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Spoiler Mrzim, Fenerbahce i ostale Barselone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 (edited) On 12/13/2021 at 11:17 AM, Chaos Is Me said: Da li neko ima neku preporuku za korektne zvučnike za komp? Ne treba nikakva mađija s obzirom da uglavnom muziku slušam preko slušalica, na old school hi fi uređaju u dnevnoj sobi i u kolima, a ovo mi je tek neka brzinska varijanta za youtube, soundcloud, spotify i slične stvari preko kojih čekiram šta je vredno da uđe u dugoročnu rotaciju. Samo da nisu neki najgori plastikanjeri. Thanx. Kad ovo pitaš, uvek napomeneš koliko si spreman da platiš, tj preko koje cifre ne dolazi u obzir. Umesto što objašnjavaš za šta bi ti služili, najpre navedeš cenovni raspon, pa tek onda šta bi sa njima. Zbog glavni kriterijum. Tako da ću ti skrenuti pažnju na ovih nekoliko što ih znam iz prve ruke, ovako otprilike na osnovu ovog što kažeš. Ovako, najpre da pomenem Microlabove zvučnike, kojih sam u poslednjih 10-ak god kupio nekoliko, što za pc što za laptop. Ako to nisu baš ovi, onda su slični/prethodna generacija https://gigatron.rs/zvucnici-za-racunar/microlab-21-zvucnici-m700u-crni-75599 , https://gigatron.rs/zvucnici-za-racunar/microlab-multimedijalni-21-zvucnici-tmn9bt-crni-122492 https://www.tehnomanija.rs/it-shop/zvucnici-za-kompjuter/microlab-solo-5c-80-w.html Moj drugar je zadovoljan sa ovima, a tu je negde bio u tvom fazonu: Da ne budu neki jadni plastikaneri. https://gigatron.rs/zvucnici-za-racunar/genius-zvucnici-za-racunar-sphf-21-1205-v2-braon-351054 A moja keva (😄) je prezadovoljna sa ovima https://gigatron.rs/zvucnici-za-racunar/sonic-gear-zvucnici-za-racunar-space-7-21-crnosivi-323042 Edited December 15, 2021 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Hvala Klač, mene si podsjetio na više stvari, ovu npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 10 hours ago, fancy said: Meni ovo najjači spot 90ih. meni je u treš-kontekstu još jači "justified & ancient" feat. tammy wynette, valjda kantri pevačicom, gde pred kraj spota u glavnu spot-ulogu ulazi mala podmornica, koju su kupili od prvih zarađenih para njihovog projekta, da pokažu besmisao celog tog konzumerističkog zonfića. posle spaljivanje milion funti (mislim da je premijera tog filma bila upravo kod konja na trgu republike 1996 ako nisam nešto umislio). veliki su klf. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 OK everybody lie down on the floor and keep calm. 1 minute ago, uini said: veliki su klf. Veliki. (nisi umislio) Prvo moram da podsetim na treći iz "Velike trojke" (Live At Trancentral), mislim da nije bio skoro: Pa sledi Tammy... I naravno, pandemonijum America: What Time Is Love sa Glenn Hughes-om: Over & out. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Posle karijere pop zvezde koju je namerno okončao, bavio se umetničkim akcijama pod imenom K Foundation, u sklopu čega je na udaljenom škotskom ostrvu Jura spalio svojih milion funti, kao vid konceptualne umetničke akcije, čiji predmet obrade je bio sam novac. Film o celom poduhvatu, Watch the K Foundation Burn a Million Quid, prikazan je prvi put van Velike Britanije na Trgu Republike u Beogradu 1995, u saradnji sa emisijom Radio Šišmiš, našeg poznatog slikara Miomira Grujića Fleke, koja je emitovana na tadašnjem Radiju B92. Drummond i Cauty su posle prikazivanja na našem centralnom gradskom trgu odgovarali na pitanja iz publike, sa temom "da li je to zločin protiv čovečnosti?" Live psihoterapija preko radija, danas verovatno podjednako potrebna, ako ne i potrebnija nego 90tih. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Opasan treš je i David Morales 'Needin U' Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 #drziseteme Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 #jakoidosamogkraja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Intro za France98, moj prvenac u PC igricama 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts