Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, đubrivo. said:

imas u aroma marketima i nekim specijalizovanim prodavnicama kabinetov stout. mozda nije vredan maloprodajne cene ali je dobar

meni je crni leffe odlican za ponudjenu cenu, negde oko 130-140din. njega ima i u aromi i u maxiju, shop n gou, verovatno i u idei, to mi nije u rangeu

A ni Kabinetovih stouta nema u Aromi, ima njihov porter. Ima stouta da se pije domaćih, ne znam šta je preša. Meni super Memento Mori od 3bira.

Posted
Just now, Chaos Is Me said:

A ni Kabinetovih stouta nema u Aromi, ima njihov porter. Ima stouta da se pije domaćih, ne znam šta je preša. Meni super Memento Mori od 3bira.

pa kažem ja, needukovan sam, ne razlikujem: meni je sve crno - crno, pilsner kapiram i ale kad mi ponude da probam. ali oko crnog realno ne raspoznajem finese

..mada volim.

Posted

@Tamburinjo

U "Samo Pivo" uvek imaš neki estonski kraft. Dal "Puhaste" ( sa umlautom na u )  dal "Pohjala" ( sa umlautom na o ) nebitno i vrlo često ima neki njihov stout. Jest da je cena na nivou mleka od dodoa ali generalno su izuzetnog kvaliteta. Estonci imo. rade najbolji kraft u Evropi trenutno. 

@đubrivo.  porter i stout su ale-ovi

• Like 2
Posted
4 hours ago, We lose every week said:

@Tamburinjo

U "Samo Pivo" uvek imaš neki estonski kraft. Dal "Puhaste" ( sa umlautom na u )  dal "Pohjala" ( sa umlautom na o ) nebitno i vrlo često ima neki njihov stout. Jest da je cena na nivou mleka od dodoa ali generalno su izuzetnog kvaliteta. Estonci imo. rade najbolji kraft u Evropi trenutno. 

@đubrivo.  porter i stout su ale-ovi

Eh sad, dobri su Estonci al nećemo preterivati. Mada najbolje što ima da se kupi u Beogradu svakako.