didžej hel Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 26 minutes ago, Stoned Laki21 said: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 14 minutes ago, Tamburinjo said: a ima i porodicu i decu kojoj ostavlja prirodu goru nego kakvh je on zatekao a šta ga boli qrac on će i onako biti 2 metra ispod zemlje.... i ta porodica je tu eto zato što treba i to se od njega očekuje... da ga ne smaraju matorci i rodbina, pa ono kao ajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 kad sam vec u let3 reonu, DAJTE MI LOPTU I SKLONITE SE 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Quote Džoni Štulić u Splitu 1980., a iza, u publici, Dino Dvornik 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 8 hours ago, riviera said: svaki covek. https://beckleyfoundation.org/2017/07/05/do-our-brains-produce-dmt-and-if-so-why/ Ma znam za to bre. Nego ste se cackali dmtom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 21 minutes ago, Squabbit said: Ma znam za to bre. Nego ste se cackali dmtom? jok. samo organic inace za ekstrakciju dmt-a iz biljke se koristi razredjivac koji se upotrebavljava za razredjivanje boje za farbanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 jok. samo organic inace za ekstrakciju dmt-a iz biljke se koristi razredjivac koji se upotrebavljava za razredjivanje boje za farbanje. Ma i aflatoxina ima.. prskaju paradajz cime stignu.. sta je jos malo razredjivaca u krvi. :)Sent from my SM-G965U using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 koturovic has entered the chat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 (edited) Nemoj tako, Koturović je jedan retko normalan lik. Kod mene u firmu zbog prirode posla s vremena na vreme dođe neki selebriti. Najnormalniji ubedljivo je bio Ivan Ivanović, dok je Kotur na visokom drugom mestu, bar što se tiče ponašanja u tom kratkom i izolovanom vremenskom intervalu. Edited January 16, 2020 by Charlie Foxtrot 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 6 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Nemoj tako, Koturović je jedan retko normalan lik. Kod mene u firmu zbog prirode posla s vremena na vreme dođe neki selebriti. Najnormalniji ubedljivo je bio Ivan Ivanović, dok je Kotur na visokom drugom mestu, bar što se tiče ponašanju u tom kratkom i izolovanom vremenskom intervalu. Dve stvari: 1. Koturović i marama oko glave, mislim da je Indijana u pitanju. Haos. 2. Koturović na radiu b92, intervju posle poraza u NS, nešto pomirljivo, njima je najteže, polako nemojmo preko kolena i u sred programa, uključuje se Đorđević Saša, iz auta telefonom: Koture, majstore čast je bilo igrati s tobom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 6 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Nemoj tako, Koturović je jedan retko normalan lik. Kod mene u firmu zbog prirode posla s vremena na vreme dođe neki selebriti. Najnormalniji ubedljivo je bio Ivan Ivanović, dok je Kotur na visokom drugom mestu, bar što se tiče ponašanju u tom kratkom i izolovanom vremenskom intervalu. nisam ni rekao nigde da nije. taj izraz se koristi kad se diskutuje o necemu pa se ubaci ime nekoga ko zna mnogo vise o njoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 4 hours ago, Tamburinjo said: i da su Kilersi i Muse rnr bendovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 1 minute ago, riviera said: nisam ni rekao nigde da nije. taj izraz se koristi kad se diskutuje o necemu pa se ubaci ime nekoga ko zna mnogo vise o njoj. Ma išla je priča na starom forumu pre nekog vremena da je Kotur nešto skrenuo, da nije sav svoj i tako to, pa reko da kažem svoj utisak....I ima rodezijskog ridžbeka, prelepog. Najlepši pas kog sam u životu video. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 18 hours ago, Squabbit said: El probao neko ^ ako vas stra' moze i na PM verovatno cu krajem februara, kada napravim 7 dana bez obaveza idem kod nekog vracha i kao procicemo sve po ps-u 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 1 minute ago, SunZero said: verovatno cu krajem februara, kada napravim 7 dana bez obaveza idem kod nekog vracha i kao procicemo sve po ps-u Uh to vracanje me ne privlaci. Ja bih radije u udobnosti doma. Ne mora kristal da bude, tj ne mogu da se mlatim sa tim ne znam kako da pushim.. sad prave i za vape pa otom potom. nego htedoh da pitam za iskustva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 3 minutes ago, Squabbit said: Uh to vracanje me ne privlaci. Ja bih radije u udobnosti doma. Ne mora kristal da bude, tj ne mogu da se mlatim sa tim ne znam kako da pushim.. sad prave i za vape pa otom potom. nego htedoh da pitam za iskustva. nisam jos bas 100% odlucio, ali recimo 95 % sam resen, ovih 5 je zbog obecanog kenjanja/povracanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 1 minute ago, SunZero said: nisam jos bas 100% odlucio, ali recimo 95 % sam resen, ovih 5 je zbog obecanog kenjanja/povracanja Dobro, ti radis heavy varijantu.. Ova je vishe rekreativna. Oddzonjas 15-30min, tripujes da je bilo ko zna sta i da je trajalo satima. Odes hm.. negdi ce da vidimo.. valja se organizovati za to.. nije bas 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 4 minutes ago, Squabbit said: Dobro, ti radis heavy varijantu.. Ova je vishe rekreativna. Oddzonjas 15-30min, tripujes da je bilo ko zna sta i da je trajalo satima. Odes hm.. negdi ce da vidimo.. valja se organizovati za to.. nije bas 1 2 da, heavy varijanta, ne zanima me rekreacija, ja sam prakticno strejter, cak i okejsnal razvaljivanja su iza mene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 16, 2020 Author Share Posted January 16, 2020 1 hour ago, Charlie Foxtrot said: Nemoj tako, Koturović je jedan retko normalan lik. Kod mene u firmu zbog prirode posla s vremena na vreme dođe neki selebriti. Najnormalniji ubedljivo je bio Ivan Ivanović, dok je Kotur na visokom drugom mestu, bar što se tiče ponašanja u tom kratkom i izolovanom vremenskom intervalu. Kakvi li su tek ostali? Trazi beneficiran staz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Ali stvarno, čovek došao, dobar dan, rekao šta hoće, mi pogledali papire, objasnili mu kako ne može jer on nije uradio nešto što treba na vreme, kako možemo samo to i to, a za ono ostalo će morati da čeka tri meseca, čovek saslušao, prihvatio najnormalnije, rekao "moja greška, stvarno sam trebao to na vreme, izvinjavam se na smetnji i utrošenom vremenu...doviđenja, svo vreme ljubazan ...a ja sam neko ko ga smatra izuzetno neduhovitim i antipatičnim na malom ekranu. Da su svi koji dolaze kao on, nama bi tamo bilo neuporedivo lakše. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 5 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Evo frizhak clanak, od pre koji dan Top-Secret UFO Files Could 'Gravely Damage' US National Security if Released, Navy Says A i najnoviji intervju sa Elizondom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Ser Jana i Dastina Hofmana je pokidao Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Ima li zainteresovanih da ucestvuju u jednoj igrici - postavljao bih odredjenim danom rep klasike (manje ili vise poznate), po neki koji izaberem za taj dan i uz njih poll da se glasa, tj. gradiraju versovi od najboljeg do najmanje dobrog. Ohrabrio bih svakog ko zeli da izdvoji koji minut da datu pesmu poslusa, bez obzira sto mozda nije hiphop head. Bice tu i domacih stvari. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts