Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Lucky you...

Zbog koga li sam ovo stavio na plejlistu, da mi je znati.

PS. Vesna, bez greske!

Edited by uncletima
tumeni PS
  • Like 1
Posted

Kako se zvala cokoladica/kolacic, koja je kao preteca Pionirove Olala, a naslednik ex-YU "Tako kolacica"?
Stavise, mozda je sadrzala "tako" u svom nazivu, tako nesto mi se javlja na rubu mozga, ali mozda gresim.
Dve tako kore sa nekim mlecnim filom izmedju i sve preliveno cokoladom.

Google mi nije bio od pomoci, pa da pitam GenY-ere i GenX-ere kojih ima ponajvise ovde.

Posted
41 minutes ago, RatzenStadt said:

Kako se zvala cokoladica/kolacic, koja je kao preteca Pionirove Olala, a naslednik ex-YU "Tako kolacica"?
Stavise, mozda je sadrzala "tako" u svom nazivu, tako nesto mi se javlja na rubu mozga, ali mozda gresim.

Google mi nije bio od pomoci, pa da pitam GenY-ere i GenX-ere kojih ima ponajvise ovde.

Tacno znam na sta mislis i znam da sam mrzeo taj slatkis kad mi kupe (a fora je da nije bio nesto skup pa ti svi kupuju)... ali kad nema nista drugo onda je bilo dobro i to 😄 Pokusacu da iscupam iz malog mozga... 

Posted
10 minutes ago, Kooineeperk said:

Tacno znam na sta mislis i znam da sam mrzeo taj slatkis kad mi kupe (a fora je da nije bio nesto skup pa ti svi kupuju)... ali kad nema nista drugo onda je bilo dobro i to 😄 Pokusacu da iscupam iz malog mozga... 

To, to...
Kupovao se cesto, bas zbog pristupacnosti (cene), rang coko-bananice, i pokrivenosti trzista, a i reputacije, tj dugog niza godina koje je proizvod proveo na trzistu.

Posted
11 minutes ago, RatzenStadt said:

To, to...
Kupovao se cesto, bas zbog pristupacnosti (cene), rang coko-bananice, i pokrivenosti trzista, a i reputacije, tj dugog niza godina koje je proizvod proveo na trzistu.

Zasto mi je neki meda (medvedic) u glavi da je bio na omotu? Da li je to to ili je ovo sa medom bilo jos kasnije? 

Posted
10 hours ago, RatzenStadt said:

spacer.png

Ima više verzija, nepreliven čokoladom sa čokoladnim filom, pa sa filom od jagode itd. Ovo je sigurno bilo pre O-La-La 😄