Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

5 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Ovaj lik je apsolutna legenda. Iako znam pricu, njegova naracija je dize na sasvim drugi nivo. Kao npr i sa slucajem lavova ljudozdera iz Tsavoa

 

 

Sećam se da sam gledao taj klip o Tsavo lavovima, moguće da sam ga čak i postavio ovde. Lik je inače poznat u kriptozoološkim krugovima. 

Link to comment
Share on other sites

50 minutes ago, Ding Hao said:

 

Sećam se da sam gledao taj klip o Tsavo lavovima, moguće da sam ga čak i postavio ovde. Lik je inače poznat u kriptozoološkim krugovima. 

 

Poznat mi je kanal vec nekoliko godina. Znam da mu je bigfoot centralni topik, da je akcenat na kriptidima. I ti klipovi su mi zanimljivi zbog nacina na koji obradjuje teme, ali ovi u kojima prica o stvarnim slucajevima predacije na ljudima su mi zbog njegove boje glasa, kadence i izgovora posebno jezoviti i atmosfericni. Bilo bi top da u bliskoj buducnosti obradi recimo i Champawat tigricu, Mfuwe lava, Rudraprayag leoparda...

 

Inace su me uvek fascinirali slucajevi zveri koje menjaju svoje navike i okrecu se ljudima kao legit i redovnoj stavci u svojoj ishrani. Neki potencijalni odgovori zapravo vode samo u nova pitanja...

Link to comment
Share on other sites

Moja prva "muzička" revolucija.

2&3/4minutesa čiste energije. Sećam se kada sam je prvi put čuo kod starijeg burazera. Od "Juge" do "Zelenjaka" u 15-ci na platformi - pa onda do Voždovca,a u glavi taj osnovni rif ide u krug i u krug i u krug...i tako dalje sve do danas kad god je čujem:smiley5: . A tek omot ploče :s_w:

 

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, DameTime said:

Uh, moje muzičke revolucije... Bilo ih je više.

 

 

 

A) Za mene najbolji album Megadeth-a (najbolja postava)...bolji od "Black" albuma imho, toliko da sam na zajedničkom koncertu u Pešti nosio ovu majicu :classic_laugh: (Ceo album odličan, ništa tu ne bih odvajao)

B) Slušao pre prve muzičke revolucije mnogo više - prirodni "evolutivni" tok ...mnogi su ovaj rif učili kao prvi na gitari, na jednoj žici :64: - ja probao "Paranoid"

C) Od "Speak & Spell" do "Ultra" prilično veran slušalac...("Songs... i Music for...) omiljeni albumi

Jedna od omiljenih pesma...

Interesantna sličnost , koja možda i ne treba da čudi obzirom na Oregon connection. 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...