Dracarys Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Sad cu da placem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 9 minutes ago, Drakaris said: Sad cu da placem 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 (edited) Beogradjani i ostali gradjani Srbije, dragi forumasu, zamolio bih vas da mi pomognete. 🙂 Je l zna neko za teretanu/fitness club koji nije low budget. Nesto gde npr clanarina nije ispod 2500,3000 din (to je za Bg mozda i low budget). Treba mi nesto povodom posla, i bio bih zahvalan na bilo cijoj informaciji. Edited August 9, 2019 by BattleBorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 (edited) 3 minutes ago, BattleBorn said: Beogradjani i ostali gradjani Srbije, dragi forumasu, zamolio bih vas da mi pomognete. 🙂 Je l zna neko za teretanu/fitness club koji nije low budget. Nesto gde npr clanarina nije ispod 2500,3000 din (to je za Bg mozda i low budget). Treba mi nesto povodom posla, i bio bih zahvalan na bilo cijoj informaciji. Evo ovo npr. http://morphosis.rs/ Edited August 9, 2019 by NMX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 https://www.bbc.co.uk/programmes/articles/1C9XWWkC9RbYh7Cs2l9PtwS/50-albums-were-looking-forward-to-during-the-rest-of-2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 1 minute ago, NMX said: Evo ovo npr. http://morphosis.rs/ Thank you. Prevashodno mi najvise odgovaraju mali veci/veliki fitness clubovi, po mogucstvu sa treniranjem u terminima. To je perfeto 🙂 Ali i ovakvi klubovi su mi vazna informacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 10 minutes ago, BattleBorn said: Beogradjani i ostali gradjani Srbije, dragi forumasu, zamolio bih vas da mi pomognete. 🙂 Je l zna neko za teretanu/fitness club koji nije low budget. Nesto gde npr clanarina nije ispod 2500,3000 din (to je za Bg mozda i low budget). Treba mi nesto povodom posla, i bio bih zahvalan na bilo cijoj informaciji. https://www.gym.rs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingospo90 Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Thank you. Prevashodno mi najvise odgovaraju mali veci/veliki fitness clubovi, po mogucstvu sa treniranjem u terminima. To je perfeto 🙂 Ali i ovakvi klubovi su mi vazna informacija. Imas Play teretanu na Banovom brdu, koja je solidno velika. Takodje pogledaj Kocovic i Ahilej, ima ih na vise mesta u gradu i velike su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 2 minutes ago, estranged said: https://www.gym.rs Uf, ovo je bas kidalica prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 10 minutes ago, BattleBorn said: Uf, ovo je bas kidalica prica. Ja u boljoj nisam bio :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingospo90 Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Uf, ovo je bas kidalica prica. Ja vezbam u Athletic's gym na Banovom brdu. Nije nesto velika teretana, mada je jako dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Nisam siguran koji bi topic za to bio pogodan pa pisem ovde. Zeleo bih samo da pohvalim jedno turisticko udruzenje- Globetrackere iz Vrsca- https://globetracker.rs/ ( mozda ih Realni i zna ) . Bio sam sa njima na putovanju Kenija, Tanzanija, Zanzibar i ispostovali su sve od prve do poslednje sekunde, priredili i neka pozitivna iznenadjenja, svake sekunde bili dostupni, trpeli razne gluposti od putnika i sve sa osmehom na licu. Prvi put da me neka nasa agencija ( mada ovo i nije agencija u pravom smislu te reci) odusevi i "natera" da je promovisem po bespucima interneta :) 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 13 minutes ago, Marko said: Kako sam pre pratio Moto X i čuvenog Petr Pilata! 😄 Bilo na Evrosportu i on što se pentraju po raznim preprekama, isto sa motorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Već smo razglabali o telefonima, ali vidim sad da su izašli neki novi modeli. Je l' imao ko iskustva sa Xiaomi A3? Bratu bih uzeo A2, ali vidim da ima tu još nekih modela do 200e, Mi8 lite, Note 7, pa ako neko ima neki komentar slobodno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Beogradjani i ostali gradjani Srbije, dragi forumasu, zamolio bih vas da mi pomognete. [emoji846] Je l zna neko za teretanu/fitness club koji nije low budget. Nesto gde npr clanarina nije ispod 2500,3000 din (to je za Bg mozda i low budget). Treba mi nesto povodom posla, i bio bih zahvalan na bilo cijoj informaciji. Sportska akademija Kočović. Imaš i kod hale Pionir i u Zemunu. Vrhunske teretane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Cincinnati pre par dana.. idemooo 👽 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=D5Y11hwjMNs Edited August 9, 2019 by BojanaCZV 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 20 hours ago, Nicklord said: Događaj decenije 😄 Moram reći da nisam puno impresioniran, pogotovo prvim delom pesme jer me neodoljivo podseća na Reflection. Drugi deo, pak, vrlo odlično...otprilike se sve slažem što je ćelavi Fantano rekao. Ono što mi svakako fali u ovoj pesmi je malo dinamike u Mejnardovom pevanju, navikli smo na njegove nestvarne visine, a ovo je otpevano prilično flat. Znam da je u ozbiljnijim godinama, ali nadam se da će biti i toga na novom albumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Razbio sam se u rodjenom selu Mihajla Pupina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts