ćušpajz Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 da je pravde pa da je ovo snimio sa dzejms hardonom Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Što se vozača tiče, ja još ne mogu da se opasuljim od Turske. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 21 minutes ago, Nicklord said: 😄Ja mislim da ljudi to mrze zato što je novo, za 2 godine niko neće da obraća pažnju više 😄 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 3 minutes ago, stefan81888 said: Što se vozača tiče, ja još ne mogu da se opasuljim od Turske. 😄 Da to su te polu države, kao i naša, sa gomilom nepisanih pravila. I kad odeš tamo i naučiš to ide ko peške... kad sam bio na evropskom, baš sam propitao domaćicu koja ne ume da vozi automobil, ne ume, a snalazi se po Stambolu i haj, ja izneverovao i ona mi to kaže tako. A fascinantno mi bilo što je kolaps i špic u svako doba dana. A to ti je suština, kilava infrastruktura, podmitljive i korumpirane institucije i to ti dovodi do kolapsa pre ili kasnije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 ... Još nisam ali se spremam [emoji1] Neka, neka, ma uskoro ćemo ih svi (ja kad bude neki mogao da me ponese uz onu Azarbejdžansku uzbrdicu do Banjice) voziti pa i Bek...ako pre toga ne istrese šaržer na interventnu [emoji14]Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Najgori saobraćaj ikad sam iskusio u Bejrutu. Ono se ne može opisati rečima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
todorovic Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Najgori saobracaj koji sam ja video je u Indiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 (edited) Jugoistocna azija sto se mene ice. Jezivo, volio motor tamo, kad sam seo u kola, rekao sam na 2 tocka tamo vise nikad. Se nekih ostrva na Thai.. El skuteri?? Ovde je masovno, ali fora za iznajmljivanjem. Bird, Lime ima ih jos.. Ja ih jos i koristim, mada po LA nema setanja, kada imam nesto da zavrsim po DT LB dobro dodju. Skoknuti do prodavnice, poste bla bla.. 10 tak min par milja me kosta 2-4 dolara.. Na Venice je ludilo, sad je vec splaslo malo, ali bila je havarija. Jedno vreme su i zabranili, sad vidim moze jo5.. Obelezene staze, siroki putevi, drugacijae je ovde. Dosta prakticno Edited August 2, 2019 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 40 minutes ago, Chaos Is Me said: Najgori saobraćaj ikad sam iskusio u Bejrutu. Ono se ne može opisati rečima. Pričao Varda kod mene u podcastu. Najgori saobraćaj koji sam ja video verovatno LA u špicu mada izlaz iz SF u pravcu Sacramenta oko 4-5 popodne mi je delovao prebrutalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Sve neki svetski putnici upickumaterinu 3 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 (edited) 22 minutes ago, Mairosu said: Pričao Varda kod mene u podcastu. Najgori saobraćaj koji sam ja video verovatno LA u špicu mada izlaz iz SF u pravcu Sacramenta oko 4-5 popodne mi je delovao prebrutalno. Momorial day vikend prosle godine cini mi se... jbna 405 Edited August 2, 2019 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 ruku na srce taj američki peak hour traffic se uglavnom MRDA, ergo, kola idu. barem ono što sam ja video mada na malom uzorku. U jebenom Beogradu kad je gužva stojiš. i šta mi je još fascinantno, gledaš te ljude u kolima, i u 94% slučajeva jedan auto-jedan čovek. eh taj kapitalizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 5 minutes ago, Mairosu said: ruku na srce taj američki peak hour traffic se uglavnom MRDA, ergo, kola idu. barem ono što sam ja video mada na malom uzorku. U jebenom Beogradu kad je gužva stojiš. i šta mi je još fascinantno, gledaš te ljude u kolima, i u 94% slučajeva jedan auto-jedan čovek. eh taj kapitalizam. Kad nemaš gradski prevoz... ti moraš gde god, kad god da ideš moraš autom, e sad kako da se kombinujemo ti i ja da ga delmo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 2, 2019 Author Share Posted August 2, 2019 Al` kad vidis mrcinu kako fejsbuci dok prelazi mimo pesackog - dodje ti da ga zgazis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 @Mairosu Mrda mrda, al jedva.. Ne idem vise na najgori put u USA, spasio sam se.. Pa jbg, svi sami jer u CA voziti kola obicno ne znaci stici od A do B. Zna se koja kola ko vozi, nekako je "klasno" uredjeno. Slabo se ljudi carpool - uju.. Npr Mazda miata i VW buba voze samo devojke i gay populacija, Ford CW samo 65+, Tesla je trendi itd itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 1 hour ago, Chaos Is Me said: Najgori saobraćaj ikad sam iskusio u Bejrutu. Ono se ne može opisati rečima. Meni pričao ortak koji nema gde nije bio da je Kairo daleko najgori. Doduše, ne sećam se da mi je spominjao Bejrut, ali Delhi, Istambul i još mnoge navedene lokacije su pičkin dim prema Kairu, kako je on meni pričao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Ne znam, ja sam u USofA najvise vozio auto-putevima, bilo je tupchastih vozaca ali uglavnom su bili ok...Da se razumemo, govorim o American truck simulatoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 On 8/1/2019 at 6:32 PM, Dobar je Dzontra... said: 14 minutes ago, Dobar Los Milos said: . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts