Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, uvrnuto said:

Sećam se kad sam kao klinac cepao FM i bukvalno se ložio da imam što više odigranih sati (pisalo je negde u igrici potrošeno vreme), a onda sam samo u jednom momentu prebacio i skenjao se koliko sam od života potrošio na "budalaštinu". 😄

Slicno i ja, doduse racionalno sam morao da se odreknem menadzera mada cesto komentarisem sa kolegom jednim koji i dan danas igra. Meni je glavni bedak bio kada sam u jednom trenutku napucao budzet kluba (Lecce) na nekih 3-4 milijardi posle 20-ak sezona i onda se razocarao sto makar nesto od toga nemam u rl. 😁

Posted

6 hours ago, uvrnuto said:

Au brt

Čovek nije svestan koliko se spasio.

Što bi rekao jedan čovek, ne sećam mu se više ni imena, 50% života ti je kako neko reaguje u prvih nekoliko sekundi. 

Posted

Ne stigoh da napišem ranije: Živeće srećno do kraja života. :s_d:

16 minutes ago, Drug Crni said:

Meni su ove prosidbe in public blamantne same po sebi..mada se nikad nisam zenio,pa ono..uzmite ovo kao neko pametovanje bec pokrica :classic_mellow:

Prvih par puta je bila fora, posebno ako je dobro pripremljeno, sad je već smor a i generalno narušava ideju da je to nešto bitno za dvoje ljudi, intimna stvar, samo njihova. Ali, mnogi očigledno traže svojih 15 minuta slave.

• Like 3
Posted
9 hours ago, Drug Crni said:

Meni su ove prosidbe in public blamantne same po sebi..mada se nikad nisam zenio,pa ono..uzmite ovo kao neko pametovanje bec pokrica :classic_mellow:

Ti jos zenjen nisi? :classic_ohmy:

Ajmo, navodadzije, kumovi, deveri, starojci i ostale bitange odovud da zenimo magare - jesen je. :s_d:

Posted

Sean Phoenix

Vinyl only? God how unprotected can we truly get? Truly a Ketamine Warrior in his natural habitat

Mikelica

4 days ago

I support this comment and buy the 20% stock of it

3 days ago

@Mikelica  I bought the comment

:lol_2:

Posted
On 9/26/2022 at 4:58 PM, Ryu said:

Slicno i ja, doduse racionalno sam morao da se odreknem menadzera mada cesto komentarisem sa kolegom jednim koji i dan danas igra. Meni je glavni bedak bio kada sam u jednom trenutku napucao budzet kluba (Lecce) na nekih 3-4 milijardi posle 20-ak sezona i onda se razocarao sto makar nesto od toga nemam u rl. 😁

Kao PC gamer razumem 110% 😄. Ovom prilikom ne bih dalje o svim navlakuša igrama i koliko smo vremena ja&co proveli... Managere i sl igre nisam igrao, jer me nikad sve te simulacije nisu privlačile, naprosto bez vizuelnog dela nije mi to to, nije mi igra igra. 

Posted
On 9/26/2022 at 3:56 PM, uvrnuto said:

Au brt

Jebiga, pogrešan tajming. Trebao je to uraditi pre utakmice. Ovako je ona videla KKP i ništa je više ne zanima.

On 9/26/2022 at 10:31 PM, Drug Crni said:

Pre neki dan videh jednu dobru prosidbu, "semipublic" da se tako izrazim, izletelo mi na onim kratkim YT klipićima. Venčanje, mlada treba da baci bidermajer iza leđa, u tom momentu se okreće prilazi deveruši i daje joj bidermajer, ova začuđena sa nekim wtf izrazom, u tom momentu joj  njen dečko pozove da se okrene, on odmah iza nje kleči sa prstenom u ruci. Bio dogovor između mlade i dečka njene najbolje prijateljice da tako urade. 

• Ha-ha 1