DameTime Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Aj em bek, da ne kažem bičiiiz. 😄 Ovom pesmom se drogiram poslednjih dana: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 18 minutes ago, uini said: od fritrou-drugara Jokara za 10god u Somboru 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Nema Jokara ovoliki range. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 2 minutes ago, Luchifer89 said: Jokara za 10god u Somboru kao sto fritrou rece, ovaj je totalni larry bird, od mehanike suta do asistencija Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Au brt 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bul-Kathos Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 2 hours ago, uvrnuto said: Sećam se kad sam kao klinac cepao FM i bukvalno se ložio da imam što više odigranih sati (pisalo je negde u igrici potrošeno vreme), a onda sam samo u jednom momentu prebacio i skenjao se koliko sam od života potrošio na "budalaštinu". 😄 Slicno i ja, doduse racionalno sam morao da se odreknem menadzera mada cesto komentarisem sa kolegom jednim koji i dan danas igra. Meni je glavni bedak bio kada sam u jednom trenutku napucao budzet kluba (Lecce) na nekih 3-4 milijardi posle 20-ak sezona i onda se razocarao sto makar nesto od toga nemam u rl. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 3 hours ago, uvrnuto said: Au brt Bolje bi prošao da ju je zaprosio u 4om kvoteru kad su nas iskidali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 6 hours ago, uvrnuto said: Au brt Čovek nije svestan koliko se spasio. Što bi rekao jedan čovek, ne sećam mu se više ni imena, 50% života ti je kako neko reaguje u prvih nekoliko sekundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Meni su ove prosidbe in public blamantne same po sebi..mada se nikad nisam zenio,pa ono..uzmite ovo kao neko pametovanje bec pokrica 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Ne stigoh da napišem ranije: Živeće srećno do kraja života. 16 minutes ago, Drug Crni said: Meni su ove prosidbe in public blamantne same po sebi..mada se nikad nisam zenio,pa ono..uzmite ovo kao neko pametovanje bec pokrica Prvih par puta je bila fora, posebno ako je dobro pripremljeno, sad je već smor a i generalno narušava ideju da je to nešto bitno za dvoje ljudi, intimna stvar, samo njihova. Ali, mnogi očigledno traže svojih 15 minuta slave. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 1 hour ago, Barkley#34 said: a i generalno narušava ideju da je to nešto bitno za dvoje ljudi, intimna stvar, samo njihova. Ovo ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 27, 2022 Author Share Posted September 27, 2022 9 hours ago, Drug Crni said: Meni su ove prosidbe in public blamantne same po sebi..mada se nikad nisam zenio,pa ono..uzmite ovo kao neko pametovanje bec pokrica Ti jos zenjen nisi? Ajmo, navodadzije, kumovi, deveri, starojci i ostale bitange odovud da zenimo magare - jesen je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Aj kao ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 27, 2022 Author Share Posted September 27, 2022 10 minutes ago, fancy said: Aj kao ne. Zasto? Valja ga usreciti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Upravo zato. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Dobar dan. Duhovna. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Sean Phoenix Vinyl only? God how unprotected can we truly get? Truly a Ketamine Warrior in his natural habitat Mikelica 4 days ago I support this comment and buy the 20% stock of it 3 days ago @Mikelica I bought the comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 On 9/26/2022 at 4:58 PM, Ryu said: Slicno i ja, doduse racionalno sam morao da se odreknem menadzera mada cesto komentarisem sa kolegom jednim koji i dan danas igra. Meni je glavni bedak bio kada sam u jednom trenutku napucao budzet kluba (Lecce) na nekih 3-4 milijardi posle 20-ak sezona i onda se razocarao sto makar nesto od toga nemam u rl. 😁 Kao PC gamer razumem 110% 😄. Ovom prilikom ne bih dalje o svim navlakuša igrama i koliko smo vremena ja&co proveli... Managere i sl igre nisam igrao, jer me nikad sve te simulacije nisu privlačile, naprosto bez vizuelnog dela nije mi to to, nije mi igra igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 On 9/26/2022 at 3:56 PM, uvrnuto said: Au brt Jebiga, pogrešan tajming. Trebao je to uraditi pre utakmice. Ovako je ona videla KKP i ništa je više ne zanima. On 9/26/2022 at 10:31 PM, Drug Crni said: Meni su ove prosidbe in public blamantne same po sebi..mada se nikad nisam zenio,pa ono..uzmite ovo kao neko pametovanje bec pokrica Pre neki dan videh jednu dobru prosidbu, "semipublic" da se tako izrazim, izletelo mi na onim kratkim YT klipićima. Venčanje, mlada treba da baci bidermajer iza leđa, u tom momentu se okreće prilazi deveruši i daje joj bidermajer, ova začuđena sa nekim wtf izrazom, u tom momentu joj njen dečko pozove da se okrene, on odmah iza nje kleči sa prstenom u ruci. Bio dogovor između mlade i dečka njene najbolje prijateljice da tako urade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Mene prosidbe tako smaraju. Ima li neko od vas da je preskočio taj deo? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts