Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dvajes' puta u toku dana sa najgorim "razglasom"? Ma, pali te furune... Picka vam materina siledJijska... Ma, idi, bre!

PS. Davi, ta govna, kad ja prozore moram da zatvaram!

Posted

Zelim da izrazim divljenje za Maitland Ward,amiricku glumicu,koja je karijeru u mejnstrim industriji zamenila onom u industriji filmova za odrasle.

Ova 45-ogodisnja umetnica kaze da je Holivud pravio kod nje presiju od starenja,da joj je bilo vrlo neprijatno da izkaze svoj seksipil,a da se sve promenilo te 2019-te..na bolje. Kaze da je lisena granica,da se oseca sjajno,da joj se seksualni zivot sa muzem popravio,a izdala je i knjigu o svojoj specificnoj promeni.

Stvarno ne znam koliko joj je taj dinar tezak,ali deluje da se sve dobro svrsilo. Po njo..ovaj,po nju.

• Ha-ha 2
Posted

Kakav je ovo biznis bio i kod nas u drugoj polovini devedesetih i pocetkom dvehiljaditih... Burazer i ja ostavili brat bratu  jednu garsonjeru u igraonici. :lol_2:  Arkade, soni kec, sega, kasnije i pc...

Ovaj podatak je sam po sebi fascinantan.

aHaJ4y3.png

• Like 7
Posted
Spoiler

Mislio sam, da precutim, al'...numem! Proseta, sinoc, lepa, ponosno, obe, samo sto se nisam zatrcao da ih ljubim! :classic_love:

PS. Pusti, timo, Dina, i ne djubri vise...

• Like 2