Big Ticket Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 8 hours ago, SteveFrancis#3 said: Како Попај никад није умио да осјети моменат да ућути док је Гајо у елементу. Иначе, Гајони се смуца по цетињских биртија и кладионица, не постоји комичнија појава од њега. https://youtu.be/P1K60rVJYic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Meni je Madonna fascinantna i bitna za istoriju pop muzike i kulture uopšte tim pre jer je dosta skroman vokal i još skromnija riba. Za razliku od Kylie koja je fizičkom lepotom ženska par exellance, a to uvek nosi bodove u toj mainstream sferi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 25, 2020 Author Share Posted December 25, 2020 (edited) Edited December 25, 2020 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 12 hours ago, SunZero said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 3 hours ago, realno *w said: +1 za Kajli... dodajem: Da bre, mislio sam i na to kad sam pisao! Jedna od jacih epizoda u fantasticnoj seriji 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 4 hours ago, Luchifer89 said: Pasivan je u poslednje vreme, biće da se zasitio radio emisije Reklo bi se. Generalno su ozbiljniji poslednjih godina, da li su im gosti manje inspirativni, sta vec, ali se bas retko cuju ovakvi biseri diz dejz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 (edited) Onaj poslednji dio emisije im je užasan poslednjih godina. Na ono se ne bi nasmijalo ni dijete od 7 godina. Najbolji je uvodni dio emisije kad pretresu situaciju u CG i po svijetu, tu bude baš dobrih priča. Sa gostima i dalje ima smisla, ali je činjenica da su počeli dosta ozbiljnije da komuniciraju sa njima. Gajo je nekako izlapio, baš se smara u studiju poslednje 2-3 sezone. Edited December 25, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 ja gotivim madonu i zbog toga sto je punokrvni satanista, kada se samo setim spota za frozen koji se neprestano vrteo kada sam bio klinjar i toga kako je satanska energija iz televizora ulazila u mene dok sam gledao madonu sa onim gavranima na plazi 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 3 hours ago, threepwood said: Ni prineti Whitney po glasu ili po izgledu 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Onaj poslednji dio emisije im je užasan poslednjih godina. Na ono se ne bi nasmijalo ni dijete od 7 godina. Najbolji je uvodni dio emisije kad pretresu situaciju u CG i po svijetu, tu bude baš dobrih priča. Sa gostima i dalje ima smisla, ali je činjenica da su počeli dosta ozbiljnije da komuniciraju sa njima. Gajo je nekako izlapio, baš se smara u studiju poslednje 2-3 sezone.Stvarno onaj kraj treba da izbace, sreća pa su ga sveli na minimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Kakve vi Sataniste slusate, ne mogu sa verujem...Kod mene prolaze samo pobornici ideja Klarensa Trinaestog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Umro legenda football managera Maxim Tsigalko. 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Da vas "smorim" jos malo sa Kajli... A evo kako danas izgleda, frisko, izaslo danas. Ostarila ali mi je i dalje simpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 bolji duo nije napravljen nego kod ovog izražajnog čitanja pisma nik kejva mtvu “My muse is not a horse” Kylie Minogue reads Nick Cave letter to MTV 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Kako ocenjujete ovaj uradak,kao top ili flop? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 1 hour ago, SunZero said: ja gotivim madonu i zbog toga sto je punokrvni satanista, kada se samo setim spota za frozen koji se neprestano vrteo kada sam bio klinjar i toga kako je satanska energija iz televizora ulazila u mene dok sam gledao madonu sa onim gavranima na plazi Sve bih ja vas na lomacu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 (edited) Maraja Keri mi je kao popstar product najbezveznija apsolutno. Nikakva harizma, nikakva misterioznost, glas je tu da bi se pisalo po clancima kako moze na 377 oktave da se popne. I to je to. Nikakva specificnost, niti kanalisana upotrebna vrednost glasa. Rastrzana izmedju toga da li ce da bude top notch aktuelna i vazna, i da li ce da se raspevava po pesmama i da pokazuje kako moze da peva, na kraju dana bez ikakvog flavour-a. Preveliko potenciranje na necijim pevackim sposobnostima, pogotovo ako je u pitanju neki pop mainstream je toliko bezvezan da nemam reci. Moze da igra neku ulogu, ali prakticno tercijalan znacaj. Da je do pevanja, imas zilion devojaka, cak i lepuskastih koji idu po akademijama i skolama pevanja, i koju mogu da se penju na te sve oktave i da tehnicki izvode to. Superstar, popstar, rockstar, sta god, taj The Character je product koji mi kao konzumenti treba konzumiramo. I dinosaruski je da na product gledamo samo na neke odredjene stvari, bez ikakvih korelacija onoga sto donosi ta osoba. Tu ide i pevanje i harizma, i senzibilitet, na sve stvari koje cine da covek dobije neki osecaj dok taj product konzumira. Nije to samo culni efekat preko uha. Mozda se nisam nesto mnogo dublje posvetio Maraja Keri, ali mi je uvek delovala kao neka devojka koja nit zna da l hoce da bude unapologetic pretenciozna i samoueverena, ili sa druge strane neka humble riba, koja sa sobom nosi neku pricu normalnih ljudi, za sta mogu ljudi da se rilejtuju. U prevodu, niti je Rihanna niti je Izzy Bizu. Nista mu tu kod nje nije relatable, niti znatizeljno... Edited December 25, 2020 by BattleBender 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Slažem se sa BB za Maraju. Privukla je malo pažnju na startu karijere glasom i šarmom, ali onda se baš srozala sa nekim koketiranjem sa C league crnjama. Pesme su joj krš, džaba glas, to nije ni bitno toliko za dobru mainstream pop pesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 1 hour ago, Chaos Is Me said: Umro legenda football managera Maxim Tsigalko. 😞 Skoro je izaso clanak na oficijalnom sajtu, mozda je i oficijalni forum, fanpage, sta god, da se ljudi pozivaju da mu pomognu. Bez para je, fudbal je batalio sa 26 i vec dugo je jedva hranio zenu i decu. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Gde je i sta radi Britni Spirs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 25 minutes ago, Crni Bombarder said: Kako ocenjujete ovaj uradak,kao top ili flop? ovo je massive attack feat madonna a ne madona feat mattack. drugim rečima, dovoljno dobro. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 25, 2020 Author Share Posted December 25, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts