woolgatherer Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 valjda je ovo Tap 011 - zelim da si tu jos svetlosnu godinu krivljenje kontinuuma prostor-vreme, taj neki fazon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 11 hours ago, Kronostime said: Rakija je dole levo! Pa to, ljubi te deda, daj da bajpasujemo Pejinu temu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 47 minutes ago, Sprivel said: Malo letnjeg chilla @djole brate ne leži mi ovaj Islamabad fazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Ja sam danas na plazi cuo sam instrumental...lepo je gruvalo. Ne lezi ni meni, ali ono nije lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 (edited) Ne može nam niko ništa Jači smo od sudbine Mogu samo da nas mrze Oni što nas ne vole bog te jebo Edip: U tvome telefonumoga imena nemamoj je broj, a musko je imeda te ne provali zenaI kad ti poruke pisempisem u muskom roduda tako budem ti blizekad s tobom biti ne moguGovorio si mi da volis me ludoda ti je sa njom k'o sa najboljim drugomda srce ti je tamo, uvek tamogde sam ja, al' ne vredi Edited July 30, 2020 by Whitnail Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Kad moderacija po prijavi dođe pod obruče...Sent from 127.0.0.1 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Nije loša ni ova. Rodićes mu sina, kralja kokaina Rodićes mu decu belu kao sneg O da, o ne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Meni je Boris Novkovic svakako jedan od pobednika sa besmrtnim linijama Tko sam bez tebe Postar bez adrese Pilot bez stjuardese 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 5 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Meni je Boris Novkovic svakako jedan od pobednika sa besmrtnim linijama Tko sam bez tebe Postar bez adrese Pilot bez stjuardese Kvalitetni barovi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Che fatica essere uomini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Asterion TRAJNO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Od poznatijih rokera Bajaga stvarno ima neke rime da ne poverujes da covek 20+ godina ono izda, od ostalih utisak ostavljaju KKN koji se naliju rakije, neke lose, uzmu bombone i onda izvlace iz sesira random reci i sastavljaju tekst..sto i ne bi bilo lose da to nisu uvek iste reci, nebo, volim, slike, ja trazim, grad, dani, video sam, ti si pogledala/rekla/ucinila/dosla... Socijalno, svakome dovoljnoti si digla noge na stoa ja volim da te gledamI palim sva svetla nad ulicomsijaju kafane i rokenrolNina Simone, Simone de Beauvoirdrugi pol ili Djura Jaksic stajl Cim sam te videodala si mi deveti zivot i cajtih dana su svi govorilida mi je dosao krajNasla si me kad sam se kriokad sam u haosu bioi svaki tvoj osmeh mise u cvet pretvorio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 31, 2020 Author Share Posted July 31, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Šta je beše Fenderinho pričao za Mick Jaggera 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 9 hours ago, Asterion said: Che fatica essere uomini... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 2 hours ago, BattleBender said: Šta je beše Fenderinho pričao za Mick Jaggera 😄 Da je najprecenjeniji pevac ikada. Blamantno ga slusati uzivo. Da se razumemo slusam ja Stonse pustim po koji album, al onda naletim na njih uzivo... jad beda i uzas... nesto poput RHCP i Entoni Kidisa, s tim da ostatak benda barem svira, Stonsi imaju 12 sesn muzicara koji sviraju pesmu a dva fosila na gitarama popunjavaju sa dva tona u tri minuta. Zadnjih dana se vrti Brus Springstin...kakav predstavnik radnicke Amerike tokom 30 godina... poslednjih 10 izuzimam... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 4 hours ago, Tamburinjo said: Da je najprecenjeniji pevac ikada. Blamantno ga slusati uzivo. Da se razumemo slusam ja Stonse pustim po koji album, al onda naletim na njih uzivo... jad beda i uzas... nesto poput RHCP i Entoni Kidisa, s tim da ostatak benda barem svira, Stonsi imaju 12 sesn muzicara koji sviraju pesmu a dva fosila na gitarama popunjavaju sa dva tona u tri minuta. Zadnjih dana se vrti Brus Springstin...kakav predstavnik radnicke Amerike tokom 30 godina... poslednjih 10 izuzimam... Mik Dzeger je tu gde je, apsolutno zasluzeno. Svaka mu dala... svaka mu je i dala 😄 Verovatno najkul persona rockstar-pop kulture. THE ROCKSTAR. Operisan od sujete, harizma na max. Stonsi su Stonsi, i nema tu prdenja... Bruce je boss poštenog radnog naroda, i verovatno je za status običnih građana SAD-a, sa mukama koje imaju i svi ostali, više učinio nego sve diplomate te države. Približio je Svetu američku raju, kao nešto što je dojmivo i srodno i ostalim ljudima, iako su iz zemlje koja je svojom pompeznošću i imperalizmom trn u oku velikoj većini svetske populacije. Na upečatljiv način je imao fascinaciju životima običnih ljudi, common people, nešto nalik Orvelu sa britanskom običnom rajom. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts