threepwood Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 1 hour ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Vidi ja, jbt 🙂 I ja furam ovu gradju, zato i ne setam skini dzins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 12 minutes ago, threepwood said: I ja furam ovu gradju, zato i ne setam skini dzins Ja bez problema, mislim ne nosim helanke ali gotivan mi je 'uži kroj' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 (edited) Samo uži kroj još i ajd', nekima takav jeans stoji, ali ove farke što su i uske i kratke Mislim možda ovi što furaju tattoo na i oko zgloba, možda njima kao znaci. Ali i inace, čemu to, jebo takvu modu, ko voli da mu gležnjevi budu istaknuti tako. U modu se inače slabo razumem, i naravno da me baš briga, samo komentarišem meni izrazito ružne trendove. Ženke još i razumem koliko toliko, sa raznoraznim modama i modama, ali kad vidim lika celog u nekom žnj trendu tri dana nemam sreće Edited July 22, 2020 by Marko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Ja sam jednako kvalitetno popunjen i dole i gore 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Lep, pametan i nadasve zgodan ex @FatZadd (to sto ne mogu da nadjem odgovarajuće "farmerke" je problem ovih novih trendova&tendencija 😴 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Malo podseča na ovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Ja sam izpizdeo tražeći donji deo nike trenerke koji mi odgovara. Sve kratke i imaju onaj spušteni tur da visi između nogu Kao da su mi dva broja manje a 2XL...Na kraju sam naručio sam sports directa, tamo bilo par normalnih modela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 3 hours ago, Marko said: Samo uži kroj još i ajd', nekima takav jeans stoji, ali ove farke što su i uske i kratke Mislim možda ovi što furaju tattoo na i oko zgloba, možda njima kao znaci. Ali i inace, čemu to, jebo takvu modu, ko voli da mu gležnjevi budu istaknuti tako. U modu se inače slabo razumem, i naravno da me baš briga, samo komentarišem meni izrazito ružne trendove. Ženke još i razumem koliko toliko, sa raznoraznim modama i modama, ali kad vidim lika celog u nekom žnj trendu tri dana nemam sreće Saću dizbacim svu žuč na tu temu. Da izjavim pod punom odgovornošću da bih lakše podneo povratak dizelaške mode, metalnih kaiševa, žutih sakoa i šarenih kravata u odnosu na ovo što se nudi sada. Još mi je ok za klince, ako si tinejdžer i treba da isprobavaš sve i svašta, pa kako god to nama matorima smešno ili strašno izgledalo. Kapiram i uže i šire modele, uvek ih je i bilo, neka narod bira šta kome odgovara. Međutim, ne mogu da razumem da se sve svelo na tri broja manje farmerke, trenerke, majice, košulje, odela... Decenijama mučim muku da nađem odgovarajuće pantalone jer sam 190+ a nemam stomak (inače sam mišićav, imam dugu plavu kosu i bejbi fejs, ne znam zašto me žene opsedaju... ), pa su ili kratke ili široke ili koštaju kao neki polovni auto. Kad nađem šta mi odgovara kupim nekoliko komada. Međutim, već dva puta probam neke kao regular a jedva se uvučem u njih. Ne smem ni da zamislim kakvi su slim i skinny modeli od te fele. Ne volim da provodim dane po prodavnicama pa sam blizu ludila kad moram da obnavljam garderobu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Oko mode ove korona godine da pohvalim masovnu upotrebu helanki kod zena samo napred devojke imajte hrabrosti... i napljujem upotrebu istih kod muskaraca... ne jebote ne!!! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Ja bas popizdim kad idem da pazarim negde trenerke donji deo, jer 90% ih sada prave sa ranflom na nogavicama, sto prezirem iz dna duse. Ne mozes vise nigde da kupis normalne trenerke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 (edited) Evo baš nešo gledam/računam...verovatno imam jednih 60% hlača model chino... visina: 187 cm, masa: 87 kg; broj: pas 32 ili 33/ dužina: 32 Edited July 22, 2020 by Asterion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Pravi muškarci nose trenerke iz osnovne škole 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 12 minutes ago, Tamburinjo said: Oko mode ove korona godine da pohvalim masovnu upotrebu helanki kod zena samo napred devojke imajte hrabrosti... i napljujem upotrebu istih kod muskaraca... ne jebote ne!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 1 hour ago, Knipex said: Ja sam izpizdeo tražeći donji deo nike trenerke koji mi odgovara. Sve kratke i imaju onaj spušteni tur da visi između nogu Kao da su mi dva broja manje a 2XL...Na kraju sam naručio sam sports directa, tamo bilo par normalnih modela. Imao si srece da ti veličina odgovara 😄 Ja generalno nemam problema ( maltene sve kupujem on-line) ali ove moje koleginice 🤪😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts