Ne sam Safete Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 14 minutes ago, realno *w said: Instalirah i registrovah se na Spotify, čim sam video vest da su omogućili normalnu registraciju u Srbiji. Moram reći da sam ozbiljno oduševljen. Posle 4-5 dana, utisak je: Hoće li ostati besplatan ili je navlakuša Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 40 minutes ago, gggggggg said: da i meni je prijatno iznenadjenje. pre svega jer je youtube suggestions krs i hear u buddy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 (edited) 11 minutes ago, uini said: i hear u buddy edit iz nekog razloga me previse nervira. Edited July 20, 2020 by gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 @spotif-aye Registrovao sam se fazon istog momenta kad su pustili - dosla mi je predinstalirana aplikacija sa S8-icom pa sam poslednjih godinu i po vec pokusavao na silu. Inace, nema bas kompletne diskografije, neke nove stvari jos nisu metnuli ili je to mozda samo za premium, neam pojma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 20, 2020 Author Share Posted July 20, 2020 4 minutes ago, SteveFrancis#3 said: @spotif-aye Registrovao sam se fazon istog momenta kad su pustili - dosla mi je predinstalirana aplikacija sa S8-icom pa sam poslednjih godinu i po vec pokusavao na silu. Inace, nema bas kompletne diskografije, neke nove stvari jos nisu metnuli ili je to mozda samo za premium, neam pojma Plati, pa klati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 1 hour ago, Ne sam Safete said: Hoće li ostati besplatan ili je navlakuša Besplatan jeste, ali stalno ce ti iskakati reklame izmedju pesama i ima da ti kvari dozivljaj. Imam ga ja od septembra prosle godine, pozitivno sam se iznenadio kad sam mogao da zadrzim bazu podataka koju sam napravio za tih 10 meseci i odmah sam povezao karticu na taj nalog. Zeleo sam sto pre da eliminisem reklame. 5 evra je realno sica. Prvih mesec dana je besplatan Premium nalog, pa onda ti skidaju 5 evra sa racuna. YT je bio i ostao uvek bolji za spotove, u nekom trenutku verujem da cu da platim YouTube Premium kada osetim veliku potrebu za tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Ja i dalje downloadujem terabajte muzike i kupujem oriđiđi cd-ove. #oldschool 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 47 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja i dalje downloadujem terabajte muzike i kupujem oriđiđi cd-ove. #oldschool #2004 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 (edited) 3 hours ago, realno *w said: Ma da, algoritmi su im vrhunski, prvi dan sam pustio nešto tipa "easy acoustic tunes" ili nešto slično, 5 sati sam slušao, bez da sam ijednom nešto čačkao. Na YT bi u tom periodu poslušao 59 reklama, plus što bih verovatno vrlo brzo skrenuo sa pravca koji slušam. Generalno, jako sam lenj po tom pitanju, naročito kada je telefon u pitanju, tako da mi je ovo baš superkvalitetno rešenje. b: Ja na Youtube-u nemam nikakvih reklama več ihihi godina. 2 hours ago, Chaos Is Me said: Ja i dalje downloadujem terabajte muzike i kupujem oriđiđi cd-ove. #oldschool A CDji još postoje ? Edited July 20, 2020 by Asterion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 U spoileru mix,kojeg mi je predložijo YT, reklama 0: ▶ 5:13NOW PLAYING Florence and the Machine - Cosmic Love (Live on KEXP) KEXP 6:01NOW PLAYING Florence and the machine - Dog Days Are Over cvdvanspeyck 3:43NOW PLAYING En nuit VIDEOCLUB 4:48NOW PLAYING Don't Look Back In Anger - Oasis NewYorkCruser 4:38NOW PLAYING Florence + The Machine - Never Let Me Go florencemachine 4:22NOW PLAYING Keane - Somewhere Only We Know (Live 8 2005) Live 8 6:25NOW PLAYING Florence + The Machine Wish That You Were video Fox Hound 5:31NOW PLAYING The Killers - Mr Brightside (Glastonbury 2019) BBC Music 5:53NOW PLAYING Snow Patrol - Run (Live at V Festival, 2009) Snow Patrol 4:08NOW PLAYING Coldplay - Viva La Vida (Live In São Paulo) Coldplay 4:14NOW PLAYING Oasis - Live Forever (Live) Oasis 4:38NOW PLAYING George Ezra - Shotgun (Glastonbury 2019) BBC Music 4:27NOW PLAYING Florence and the Machine - Rabbit Heart (Live on KEXP) KEXP 6:55NOW PLAYING Coldplay / Richard Ashcroft - Bittersweet Symphony (Live 8 2005) Live 8 [This video may be inappropriate] 5:01NOW PLAYING a-ha - Take On Me (Live 8 2005) Live 8 5:48NOW PLAYING Florence + The Machine - You've Got The Love (Live Royal Albert Hall) maximdoolaard380 7:01NOW PLAYING The XX Intro long version] Laurent Zen 5:52NOW PLAYING Tom Walker - Leave A Light On (Glastonbury 2019) BBC Music 5:22NOW PLAYING Goo Goo Dolls - "Iris" Live in Buffalo, NY (2004) Goo Goo Dolls 5:23NOW PLAYING Florence + The Machine - No Light, No Light - Live at the Royal Albert Hall - HD FATM France 3:48NOW PLAYING Amour plastique VIDEOCLUB 4:03NOW PLAYING London Grammar - Strong [Official Video] London Grammar 5:55NOW PLAYING Just Say Yes - Snow Patrol The Quay Sessions SnowPatrolVideos 4:58NOW PLAYING BΔSTILLE - Pompeii (Radio 1's Big Weekend 2016) BBC Radio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 7 hours ago, Ne sam Safete said: Hoće li ostati besplatan ili je navlakuša 5 jura... Ne znam, nekako mi je to ok. Neverovatno sam lenj da skidam muziku, čak i kad se nakanim nisam siguran šta želim. Da ne pričam o kvalitetu muzike, to je stvarno nemerljivo sa YT ili standardnim mp3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 11 minutes ago, realno *w said: 5 jura... Ne znam, nekako mi je to ok. Neverovatno sam lenj da skidam muziku, čak i kad se nakanim nisam siguran šta želim. Da ne pričam o kvalitetu muzike, to je stvarno nemerljivo sa YT ili standardnim mp3. b:A kad klikaš po Spotify-u i YT-u si siguran. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 10 minutes ago, Asterion said: b:A kad klikaš po Spotify-u i YT-u si siguran. 😄 Ne želim da klikćem u tome je poenta. Spotify ima najbolje algoritme za preporučivanje i liste, pa je dovoljno samo da izaberem pravac i da to ide dok mi ne dosadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 9 minutes ago, realno *w said: Ne želim da klikćem u tome je poenta. Spotify ima najbolje algoritme za preporučivanje i liste, pa je dovoljno samo da izaberem pravac i da to ide dok mi ne dosadi. Ja te algoritme ne mogu smisliti. Čak dopnjivanje reči na google search bar mi ide na živce. Kao da sam malo spor u glavi da mi treba tamo neki algoritam, da mi piše reči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 5 godina cekanja na release... Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Ne mora nužno da bude loše to što YT zaluta sa autoplay-em. Ja sam tako u zadnjih par meseci naleteo na mnogo toga što nikad ne bih slušao, niti bih čak znao da postoji. Sivert Hoyem, Madrugada, Cage the elephant, Hillbilly Moon Explosion...da ne nabrajam dalje, ima toga još. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts