Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

Ja znam da BB ima neke kontroverzne poglede na svet i to mi je skroz ok i cenim, pa poštujem i činjenicu da su ukusi različiti i sve, al ovo je toliko wtf da nemam pojma, ne znam da li ima veze sa nekim lokal patriotizmom šta li. Odmah da kažem da apsolutno ne pratim lik i delo ove Sanje u poslednje vreme, sticajem okolnosti je znam još iz davnih reggae dana iz raznih rupčaga, simpa cura al ono go prosek fizički. Nakon toga neko zatišje pa sam čuo da je bila na eurosongu al najpoznatije u vezi nje je prezime, ajde i to mi je ono mejnstrim bljutavilo i potpuno sam van priče i onda nedavno ova transformacija u najgadniji mogući stil, tona šminke i solarijum, gole guzice zonfa, proboj na kanalizaciju medijske scene, pumpanje, plastika, neukus, teška duhovna sirotinja i banalnost, ne znam šta se ovo estetski i kulturno razlikuje od granda i najljigavije faze pop kulture u koju smo upali. Sve ovo mi je krajnje jeftino, prostački, banalno i nekako seljački, imitacija imitacije. Bukvalno svaki aspekt te pojave mi je sušta suprotnost onoga čime se ja rukovodim u životu i mog poimanja estetike, elegancije i seksipila. But that's just me. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Dobar je BB,kapiram zašto razmišlja tako o Sanji,ali druga je priča kada nekoga upoznaš.Chaos je rekao lepo,Sanja je simpa...Ipak,što se te neke energije uživo tiče,Mimi Mercedez.Pri tome ne mislim na nastup,jer njenu muziku ne mogu da smislim.

 

 

Edited by MilošVB
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Chaos Is Me said:

Ja znam da BB ima neke kontroverzne poglede na svet i to mi je skroz ok i cenim, pa poštujem i činjenicu da su ukusi različiti i sve, al ovo je toliko wtf da nemam pojma, ne znam da li ima veze sa nekim lokal patriotizmom šta li.

 

Jedino ako su se Nis i Krusevac pobratimili :classic_biggrin:

 

 

Ako vec hoce taj fazon rasne devojke da ima da mesa da izvinu dame a da ume i da peva onda Djixx

 

image.jpeg.2303cbf89d6f9b85660c4601f63dd777.jpeg

 

 

djixx hashtag on Twitter

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Djiks :Hail:  

 

 

Ja sam Sanju slušao davnih dana, na par klupskih svirki u KS, ima fenomenalan glas, i plenila je nekom pozitivnom energijom.

 

I epizoda u grupi ZAA je OK , gde je još jednom pokazala sav svoj talenat.

 

Od nastupa na Eurosongu do ovih poslednjih snimaka , Kaos sve lepo objasnio.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Poserem vam se u skill. 😄 Kacite pornicarke i instagramuse.

Kacite verifikovane pornicarke... Pa moj cale zna ko je Leolulu, Fiamur itd itd..

Btw, tvrdim da pokemonski imam najbolje isfiltriranu follow list na insta. Crno, belo, sisato, junkie, alternativno trashy raspad...

Naš melos je takav da će trasha uvek biti. Trasha ima i u mnogo kulurno oplemenjenijim društvima.

S obzirom na dodatnu degradaciju naše vec uzasne scene, Sanja je zmaj. Osobe koje ne znaju nijedan njen spot, ili celu hurikejn pricu,  a muzicki su edukovane kazu da kida pevanje. Bas devojka sa kojom sam u nekoj priči, muzicki obrazovana, peva jazz i slusa ga ceo zivot mi bas je rekla (doduse posle okeeeej reakcije) da devojka bas dobro peva.

Ja se ne lozim na etno vajb(ne ponosim se time) ali mi je gotiv o sro je i u tom fazonu. U principu devojka voli da uziva, ja to cenim. Iskoristila svoj talenat, da koliko toliko. 

 

Inače Riri poslednji editorijal, izvrći familijo polove zemaljske

 

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Tamburinjo said:

 

Jedino ako su se Nis i Krusevac pobratimili :classic_biggrin:

 

 

Ako vec hoce taj fazon rasne devojke da ima da mesa da izvinu dame a da ume i da peva onda Djixx

 

image.jpeg.2303cbf89d6f9b85660c4601f63dd777.jpeg

 

 

djixx hashtag on Twitter

 

 

Dobra je Djix, ali prenapucana. 

 

Zato glas ide preslatkoj Kiki.

 

 

 

Edited by kalistenika u rutini
Link to comment
Share on other sites

Da, ipak Kruševac a ne Niš, sorry ne pratim baš rad dotične nit me zanima, znam da je južna pruga svakako. Svakako dobro peva mada to meni nije ni bitno, meni je važno autorstvo i lični pečat u bilo kojoj umetnosti pa čak i u imitiaciji umetnosti, danas imaš zanatski vrhunske pevače gde hoćeš. Džez je jako širok pojam sa milion podpravaca, od genijalaca do Lene Kovačević (klasičan primer za fizički izgled kao najveći kvalitet, kakva je to isprazna imitacija za džez lišena bilo kakvog added value, "džez za korporativne žene koje inače slušaju Frajle i Ninu Bagrić", ako ništa makar nije prostakuša).

 

Svako ko pođe putem probijanja u medijima (plastičnom) guzicom umesto glasom, za mene je umetnički i kulturološki diskreditovan (osim ako nije u pitanju rep ili tako neke forme slobodnije u izrazu). Ne bih da tvrdim jer me tematika ne zanima, ali deluje mi da je ova Sanja klasičan primer za to, nije mogla da se probije svojim umetničkim izrazom (mada ne znam da li je ona uopšte autorka ili tek pevačica - zanatlijka), pa se okrenula fizičkoj transformaciji i prostakluku. Na stranu što mislim da je baš niska klasa ribe za kriterijume probijanja na osnovu fizičkog izgleda, al to su već lični ukusi. Ja sam oduvek tvrdio da su naše žene vrlo slične latino amerikankama, ima tu fizičke lepote na pretek, ali je sve upropašćeno budženjem, pućenjem, plastikom, prostaklukom i iznad svega nekakvom pijačarskom jeftinoćom i odsustvom autentičnosti.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...