40Wins Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Znate u cemu je problem, sto smo kao drustvo dozvolili toliko nekih stvari da sam 1/1 poverovao da je stvarno neko gostovao na nacionalnoj televiziji sa ovakvim naslovom. Naravno, morao sam da idem da poslusam numeru kRao sam je. 😄 2 1
Stoned Laki21 Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 (edited) 3 minutes ago, AgroUrban said: Znate u cemu je problem, sto smo kao drustvo dozvolili toliko nekih stvari da sam 1/1 poverovao da je stvarno neko gostovao na nacionalnoj televiziji sa ovakvim naslovom. Naravno, morao sam da idem da poslusam numeru kRao sam je. 😄 karati = Grditi, kuditi,.... On je nju nešto grdio jel te... nije sigurno uplatio čartet i otišao na egzotičnu destinaciju, pa platio termin na RTS-u da nam svima to saopšti... kod Šarenog u Šarenici. edit: medjutim on je koyote i tgovac belim robljem (krao sam je) Edited October 28, 2019 by Stondisha
Asterion Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 (edited) Edited October 28, 2019 by Asterion 1
Asterion Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 (edited) Edited October 28, 2019 by Asterion 2
uncletima Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Spoiler Prvo mi, Sonika, ljubi beton. Sad na kolima ne mogu zadnja stakla da zatvorim... U medjuvremenu me Marina, kao ne ignorise, ignorise, IGNORISE! "Anyway" Who ever you are, whatever they call you, Buddy... there is no love from me - you SKUNK! Spoiler PS. Knipex friendly post, BTW. 1
uncletima Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Squabbit @ You, Ja tebe ponekad ne razumem, tebi je sve smesno... PS. Sorry, Knipex, ovaj nije tvoj friendly... 2
Luchifer89 Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 steta sto nije bilo druge sezone Jedino da je sav materijal podelio u 2 sezone...Posle emitovanja prve, niko lud ne bi pristao na intervju. Koliko sam čitao, bilo je tu i tužbi
Tamburinjo Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Za Poslednju sansu na Tasmajdanu dali oglas da firma koja konkurise za zakup mora da ima 50 zaposlenih i obrt kapitala od 150 miliona dinara... a Avala film kupio neki taksista, a secerane kupio lik za dinar, pola preduzeca kupile lazne firme sa 3 meseca postojanja... i kazu nije namesteno sve po propisu. 1
Kronostime Posted October 29, 2019 Author Posted October 29, 2019 1 minute ago, Tamburinjo said: Za Poslednju sansu na Tasmajdanu dali oglas da firma koja konkurise za zakup mora da ima 50 zaposlenih i obrt kapitala od 150 miliona dinara... a Avala film kupio neki taksista, a secerane kupio lik za dinar, pola preduzeca kupile lazne firme sa 3 meseca postojanja... i kazu nije namesteno sve po propisu. Bolje da je sruse - nece se manje obrukati.
Stiletto Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 13 minutes ago, Tamburinjo said: Za Poslednju sansu na Tasmajdanu dali oglas da firma koja konkurise za zakup mora da ima 50 zaposlenih i obrt kapitala od 150 miliona dinara... a Avala film kupio neki taksista, a secerane kupio lik za dinar, pola preduzeca kupile lazne firme sa 3 meseca postojanja... i kazu nije namesteno sve po propisu. Čaršija već "zna" da je kupac Peconi...
gggggggg Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 4 hours ago, Luchifer89 said: Jedino da je sav materijal podelio u 2 sezone... Posle emitovanja prve, niko lud ne bi pristao na intervju. Koliko sam čitao, bilo je tu i tužbi bilo bi dovoljno budala da ne skontaju da se radi o 'pranku', pogotovo ako se dobro zamaskira.
Fat Zadd Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 16 hours ago, uncletima said: Hide contents Prvo mi, Sonika, ljubi beton. Sad na kolima ne mogu zadnja stakla da zatvorim... U medjuvremenu me Marina, kao ne ignorise, ignorise, IGNORISE! "Anyway" Who ever you are, whatever they call you, Buddy... there is no love from me - you SKUNK! Reveal hidden contents Svi mi imamo neke svoje Marine, Tanje ... I tako Anni : 1
Recommended Posts