Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znate u cemu je problem, sto smo kao drustvo dozvolili toliko nekih stvari da sam 1/1 poverovao da je stvarno neko gostovao na nacionalnoj televiziji sa ovakvim naslovom. Naravno, morao sam da idem da poslusam numeru kRao sam je. 😄

• Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)
3 minutes ago, AgroUrban said:

Znate u cemu je problem, sto smo kao drustvo dozvolili toliko nekih stvari da sam 1/1 poverovao da je stvarno neko gostovao na nacionalnoj televiziji sa ovakvim naslovom. Naravno, morao sam da idem da poslusam numeru kRao sam je. 😄

karati =  Grditi, kuditi,....

On je nju nešto grdio  jel te...  nije sigurno uplatio čartet i otišao na egzotičnu destinaciju, pa platio termin na RTS-u da nam svima to saopšti...  kod Šarenog u Šarenici.

edit:

medjutim on je koyote i tgovac belim robljem (krao sam je)

Edited by Stondisha
Posted
Spoiler

Prvo mi, Sonika, ljubi beton. Sad na kolima ne mogu zadnja stakla da zatvorim... U medjuvremenu me Marina, kao ne ignorise, ignorise, IGNORISE!

"Anyway"

Who ever you are, whatever they call you, Buddy... there is no love from me - you SKUNK!

Spoiler

PS. Knipex friendly post, BTW. 

• Ha-ha 1
Posted

steta sto nije bilo druge sezone
Jedino da je sav materijal podelio u 2 sezone...
Posle emitovanja prve, niko lud ne bi pristao na intervju. Koliko sam čitao, bilo je tu i tužbi
Posted

Za Poslednju sansu na Tasmajdanu dali oglas da firma koja konkurise za zakup mora da ima 50 zaposlenih i obrt kapitala od 150 miliona dinara... a Avala film kupio neki taksista, a secerane kupio lik za dinar, pola preduzeca kupile lazne firme sa 3 meseca postojanja... i kazu nije namesteno sve po propisu. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Tamburinjo said:

Za Poslednju sansu na Tasmajdanu dali oglas da firma koja konkurise za zakup mora da ima 50 zaposlenih i obrt kapitala od 150 miliona dinara... a Avala film kupio neki taksista, a secerane kupio lik za dinar, pola preduzeca kupile lazne firme sa 3 meseca postojanja... i kazu nije namesteno sve po propisu. 

Bolje da je sruse - nece se manje obrukati.:tired:

Posted
13 minutes ago, Tamburinjo said:

Čaršija već "zna" da je kupac Peconi...

Posted
4 hours ago, Luchifer89 said:

Jedino da je sav materijal podelio u 2 sezone...
Posle emitovanja prve, niko lud ne bi pristao na intervju. Koliko sam čitao, bilo je tu i tužbi

bilo bi dovoljno budala da ne skontaju da se radi o 'pranku', pogotovo ako se dobro zamaskira.

Posted
16 hours ago, uncletima said:
  Hide contents

Prvo mi, Sonika, ljubi beton. Sad na kolima ne mogu zadnja stakla da zatvorim... U medjuvremenu me Marina, kao ne ignorise, ignorise, IGNORISE!

"Anyway"

Who ever you are, whatever they call you, Buddy... there is no love from me - you SKUNK!

Reveal hidden contents

Svi mi imamo neke svoje Marine, Tanje ...

I tako Anni :

• Like 1