kalistenika u rutini Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Pumpa za biciklo? [emoji3] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajro(n)Zupic Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 3 hours ago, realno *w said: slusao sam ih uzivo, odlicni su 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Vrhunski, svi ovo treba da vide 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 pes 6 --> pes 8 arguably najgora promena u istoriji covecanstva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 U rangu sa finalom ABA lige godina 2010... 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 13 hours ago, The Walking Dravot said: Vrhunski, svi ovo treba da vide Hoće biti na svakom topiku, ko onomad zbog gašenja foruma? 😄 Odlično je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 19 hours ago, realno *w said: Ja sam vec par meseci opsednut njegovim pesmama, fenomenalno zaista. :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 (edited) 9 minutes ago, marejosip said: Ja sam vec par meseci opsednut njegovim pesmama, fenomenalno zaista. 🙂 Jedan mi od omiljenih bendova. Geoff Tate je klasa za sebe, jedinstven glas... najjaca reakcija, gotivna mi ova zeMska 😀 Edited May 9, 2019 by khabib 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 15 minutes ago, marejosip said: Ja sam vec par meseci opsednut njegovim pesmama, fenomenalno zaista. 🙂 Čijim? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 1 minute ago, djole said: Čijim? 😄 Pa Kvinzrajkovim 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 (edited) 4 minutes ago, djole said: Čijim? 😄 Pa Markovim :D El ja ovo nesto ne kapiram sto bi trebalo? Edited May 9, 2019 by marejosip Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 20 minutes ago, marejosip said: Ja sam vec par meseci opsednut njegovim pesmama, fenomenalno zaista. 🙂 13 minutes ago, khabib said: Jedan mi od omiljenih bendova. Geoff Tate je klasa za sebe, jedinstven glas... Da li ja nešto ne kontam, ili ne vidimo isti video? Ja sam postavio lika koji na klaviru svira "Hall of the mountain king" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 18 hours ago, djole said: na svakom refreshu izlazi novi video Sad vidim ovo... hehe, bag neki, meni uvek stoji ono što sam i postavio 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Rekoh juče, ali me niste konstatovali, svaki put izađe druga pesma jer je realni izgleda postovao my mix. Trenutno mi je Beethoven, bio je prvo Chopin, pa Yann Tiersen itd. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Buahahaha sad videh Djole tvoj post nisam konstatovao. Ovo izgleda svako dobije svoju plejlistu. :D Još ja gledam khabib kaze Tate klasa za sabe, reko ok, al nisam bio baš siguran kakve ima veze to sa pesmom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Hahaha nema veze realni, stoji sve kao sto rekoh, Qeensryche i Geoff Tate rules 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 (edited) Ja nisam ulogovan na yt pa mi verovatno zato izlazi pesma koja je koliko toliko povezana sa onom koju je realni postavio (ostatak mixa kada uđem su neke pesme koje sam skoro slušao, znači moj mix) a vama koji ste ulogovani verovatno izlazi kompletan vaš mix, zato je realni i dobio ovoliko lajkova Edited May 9, 2019 by djole 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 1 minute ago, djole said: Ja nisam ulogovan na yt pa mi verovatno zato izlazi pesma koja je koliko toliko povezana sa onom koju je realni postavio (ostatak mixa kada uđem su neke pesme koje sam skoro slušao, znači moj mix) a vama koji ste ulogovani verovatno izlazi vaš mix, zato je realni i dobio ovoliko lajkova ahahah Nisam ni video te "lajkove", a da jesam, svakako da bi mi bilo čudno 😄 Gledam sad link, definitivno je mix. To na starom forumu nije pravilo razliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts