Ne sam Safete Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 TDi naravno [emoji1]Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 52 minutes ago, fancy said: TDi naravno Sent from my SM-N950F using... pročitao sam negde da ove tablice personalifikovane koštaju 80k dinara. da sam neka vlas' ko što nisam, ja bi po slovu naplaćivao 80k. Pa kad ti je bitno da budeš alfa seljačia i da se razlikuješ od običanih smrtnika... plati baćo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 @Stondisha Ovo je jace od mene 😂 A zbog cega bi naplacivao 80K po slovu... Sasvim je normalno da neko, Iz nekog razloga zeli "personalizovane" tablice... Dodatnih 100-200k dindzi nece promeniti neciji mentalni sklop. Ovo je samo jos jedan nacin da drzava dodatno napuni kasu. U De, "personalizovane" tablice se dodatno placaju cca 10ak evrica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Just now, John Dies at the End said: A zbog cega bi naplacivao 80K po slovu... Sasvim je normalno da neko, Iz nekog razloga zeli "personalizovane" tablice... Dodatnih 100-200k dindzi nece promeniti neciji mentalni sklop. zato... kad mi izadje sa onako glavom manjom od vrata koji je nosi, tri naborana sloja kože na temenu, bodi majica i ljubi brat torbica sa sve naravno nekim zlatnim lančićima i krstičima... da znam da sam mu naplatio tri soma evra jer je takav kakav je I ne moj da me zajebavaš iskreno 😄 ko da ne znamo ti i ja ko su ovi likovi DIMI DIDI 1244 i slični ljubi brat frajeri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 (edited) @John Dies at the EndTako i ja kontam. 80k cifra koju će dosta njih platiti, pa barem se puni budžet na konto nečijeg "mentalnog sklopa". Edited September 12, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Stondisha je samo uzorni građanin koji je hteo da dâ predlog za brže punjenje budžeta [emoji16]Btw. Full respect od mene za tipa koji je negde davne 1993. Na Energoprojektovom parkingu parkirao auto sa američkom registracijom (Washington): 3EMYH [emoji106]Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 @Crni Bombarder Ja stavljam 😢 kada se slažem sa nečim pre nego lajk 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvanus Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Lepo. On 9/2/2019 at 8:49 PM, Borko said: San malo kasni. Bilo je vec pre 3-4 dana u dosta medija, ali je opsirno ovde. Cuvajte se ako odlucite da procitate, Jecikina ideja je mnogo bolesna i povracace vam se: https://www.thesun.co.uk/sport/tennis/9818658/novak-djokovic-wife-jelena-breast-milk-us-open/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 (edited) @Nicklord i @Crni Bombarder Neko je rekao (zaboravih ko) da umetničko delo, da bi bilo pravo, mora da te dotakne intelektualno i emotivno. Tu Muse čekira obe kućice (bar kod mene) sa čistom desetkom! Kada su onomad svirali u BGu tek sam čuo za njih, znao bukvalno 2 pesme, pa nisam ni otišao. Ali sada je situacija drugačija, sazreli smo i oni i ja (ili bar promenili se, sazrevanje je relativno) i to mi je baš prijalo. Ako postoji bend koji evoluira u skladu sa vremenom u kojem postoji i radi, to je Muse. I kada eksperimentišu sa dubstepom, oni ga učine svojim i to ispadne odlično. Teme se takođe razvijaju u skladu sa vremenom, jebiga, (pre)industrijalizacija, društvena i klimatska kriza, svega ima. Videti opet pasus 1 🙂 Prepun sam utisaka sa koncerta - i posle 2 dana nisam ih sve sabrao. Kada bih morao jednom rečju da opišem, rekao bih SPEKTAKULARNO! Ja inače nisam čovek koji se loži na spektakl (bar ne kada je on sam sebi cilj). Međutim kada dođe kao šlag na torti - what's not to like? 🙂 E sad o samom koncertu, ako više iko čita 🙂 Kada je prošao uvod (Algorithm) pa počeo Pressure, suze su mi krenule. Da li od neoslobođenih emocija, života u emigraciji ili prosto jer nisam mogao da verujem da konačno sve to slušam uživo - i dalje nisam siguran, ali i nije naročito bitno. Simulation theory mi je odličan album, jedina šteta je što nisu Something human odsvirali, ali to sam već i znao unapred. Ne poznajem puno Muse fanova, ali sam pretpostavio da od starih stvari najviše pale Plug in baby i Hysteria. I tako i bi - tu su se ljudi baš ložili. Inače Nemačka publika nije baš nešto po mom ukusu, dosta je tu ljudi došlo protokolarno, ali u nekom momentu sam po dobrom starom običaju ljubitelja košarke iz Pionira i Arene ustao i počeo da šizim na stepeništu. Tu sam dobio baš pozitivne reakcije 🙂 Pored pomenute dve stare pesme, meni lično je dosta prijao segment sa albuma 2nd law (Madness, Unsustainable). Osim toga, meni drage Uprising i za kraj obavezni Knights of Cydonia. Iznenađen sam (pozitivno) što su Algorithm 2 puta svirali, na otvaranju alternative verziju a toku koncerta ovu epsikiju 🙂 Sve u svemu - uživao sam u potpunosti! Btw linkovani klipovi nisu moji pošto mi fon pravi đubre snimke, ali eto da osetite atmosferu (koga interesuje) a može se videti i finih vizuala. Sori na čaršavu, ali šta ću, Muse ne zaslužuje ništa manje 😄 Edited September 12, 2019 by Marvin 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 @Marvin Drago mi je da si se super proveo. A publiku zaboravi. Nije dobra na velikim rok koncertima u EU već ihaha godina Zaboravio si najbolji deo koncerta 😄 Medley od Stockholm Syndrome/New Born/Assassin sa ogromnim robotom iza. Inače meni je ova turneja najbolja bila od 3 koje sam video. Ali ovo je prva na kojoj apsolutno ne menjaju setlistu tako da su se utrenirali baš opasno. Greščica jedna ne postoji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 @MarvinThanks na izveštaju, [emoji106] evo jedne baš starije, meni ekstremno drage i značajne :) Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Jedan od najboljih spotova 90tih ,😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts