uncletima Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Spoiler Pevaju Free your mind, a nose crno - belo... pffft
Ne sam Safete Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 19 minutes ago, uncletima said: Uvek zaboravim taj dodatni PS. Cetrescetri i po! fine su jedino kad je manji broj 1
SteveFrancis#3 Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Kad smo kod patika, neko mora ljudima konacno da objasni da su air max plus preruzne tike, da prosto nikome ne stoje, izgledaju kretenski bez obzira na uzrast, gabarite ili imidz onoga ko ih nosi. Recite NE air max plusu! 1 1
uncletima Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 As usual, kad o Pancevu torlakam, Barkley zna o cemu pricam. Dakle, u kupeteu, pardon, KupeU, svake srede, open drumm i ostali instrumenti. Hocu ja, Zorice mi moje, samo me malo stid! PS. Za polupane cinele ne odgovaram! 1
uncletima Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Sve je, obicno za tebe i ostalu skvadru, ali ajde da nagalamim ovu: Samo za, Kronosa! PS. Ako mi srcem ne vratis - Jebi se! 2 1 1
uncletima Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Fun fact: Ja obicno ne volim plavuse, ali - jebi ga, eto ti jedne da mi na prozor kuca, svako malo nesto! 1
uncletima Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Ja do, Oktobra, ne idem vise u nabavku. Pa, jebote, otvorim oci - eto ti kise na trepavicama... Pffft! Mrzim ove moje simultanke! 1
uncletima Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 I, te, Svabe, prave Pezo i heavy metal! PS. OK. ne prave pezo, ali hejvi? O, Da! 1
uncletima Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Modern era, Vivaldi!https://www.youtube.com/watch?v=sJxreWm7p1w Dobro, cutacu kad ne das! PS. Ne mogu - sjajno je!
uncletima Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Nisam uspeo na tjubu da nadjem Elsu kako svira sonatu, tako da sam morao da skinem epizodu. Jebi ga, a bas sam hteo da podelim to!
robespierre Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 On 6/6/2023 at 4:12 PM, SteveFrancis#3 said: Kad smo kod patika, neko mora ljudima konacno da objasni da su air max plus preruzne tike, da prosto nikome ne stoje, izgledaju kretenski bez obzira na uzrast, gabarite ili imidz onoga ko ih nosi. Recite NE air max plusu! Morao sam da guglam koja je ovo patika, kad ono TN, popularne tenčuge. Legendarna patika za izvršenje krivičnih dela diljem vrelog beogradskog asfalta. Po odvratnosti može da se meri samo sa Puma Diskom i Air Max 95.
Old 666 Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 On 6/5/2023 at 9:25 PM, SteveFrancis#3 said: Kad smo kod (potencijalnih) ejlijena INTELLIGENCE OFFICIALS SAY U.S. HAS RETRIEVED CRAFT OF NON-HUMAN ORIGIN
Recommended Posts