Džudi Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Ja sam opet neobaveštena i radoznala. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Da se Clash banuje pod hitno ili da prepriča sve u detalje. 😄 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 14 minutes ago, Haklberi said: Da se Clash banuje pod hitno ili da prepriča sve u detalje. 😄 Unaprediti ga hitno na mesto moderatora! U roku od par minuta je sve sredio, cakum pakum! 🙂 A mi svedoci postadosmo privilegovani za pročitano 🙄 Ostanite poštedjeni i zahvalni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Onda onaj upitnik svi da popunjavaju pa tek onda procena može da piše ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Trenutno ispred @Neme-ove kuce 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 I ja sam iscitao predstavljanje novog clana, taksativno navedeno, mesto rodjenja, gde se preselio, stavove po pitanju K & M, B i H, navijacke preferencije itd. Osecam se na neki nacin uzviseno, jer sam svedocio retkoj pojavi, koja je izmakla ocima vecine forumasa. Kao kad u drustvu jedini vidis zvezdu padalicu. Inace, i ja sam popunio "Kojneperkov" upitnik, onako iz zabave. Podseca me na leksikon, na stare dane : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 @RatzenStadt A gde si popunio Upitnik? Da popunim i ja 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Osecam se ko Kostunica 😳 Sad me zivo interesuje sta je napisao, kad sam radoznala, covek se zezao sa upitnikom, ocigledno, sad I on popio kaznu. Oce neko da zadovolji macku na pp?😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 5 hours ago, Angelia said: Oce neko da zadovolji macku na pp?😁 Februarski neizdrž usred aprila? 😺 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 6 hours ago, Angelia said: Osecam se ko Kostunica 😳 Sad me zivo interesuje sta je napisao, kad sam radoznala, covek se zezao sa upitnikom, ocigledno, sad I on popio kaznu. Oce neko da zadovolji macku na pp?😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 (edited) Znao sam da ce se boomerska i genX-erska frakcija foruma prva dohvatiti doskocica zbog Andjinog nesrecnog "rȇcnog krosovera" 😄 Tacno me sramota. 11 hours ago, Devojka Luke Razića said: @RatzenStadt A gde si popunio Upitnik? Da popunim i ja Ma ja to za svoju dusu, satro da se ne otkrivam previse, sto nema nekog smisla, jer sam vec nebrojano mnogo puta rekao u kom mestu zivim, a nije puno proslo ni od kako sam svoju sliku okacio na VoxP temi cini mi se. Mozda ne bi bila losa ideja da u podforumu svastara/razno otvorimo igricu "sta znas o clanu/ici iznad" 😄 Edited April 12, 2022 by RatzenStadt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 18 minutes ago, RatzenStadt said: Znao sam da ce se boomerska i genX-erska frakcija foruma prva dohvatiti doskocica zbog Andjinog nesrecnog "rȇcnog krosovera" 😄 Tacno me sramota. a ja volim da ih zabavljam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 9 minutes ago, Angelia said: a ja volim da ih zabavljam. 😈 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Jbg, vjerujem da nije po pravilima ali dugo me vec nesto kopka..zanima me da li je profil @Milenko Puzigaca prema stvarnom liku ili..? Pitam jer znam covjeka sa tim imenom i prezimenom, isao sa mnom na faks :) Hvala i izvinjavam se ako je prozivka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Po liku iz neke pesme Rokera s Moravu, samo tamo je bilo "Mića Puzigaća" 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Našao sam, pesma je bila "Dinastija" 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 8 hours ago, Milenko Puzigaca said: Našao sam, pesma je bila "Dinastija" To je slozna familija, svakom tudja zena prija 😂 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 23 hours ago, Milenko Puzigaca said: Našao sam, pesma je bila "Dinastija" Detinjstvo, Slavujka i Rokeri s Moravu na RTV Kruševac. ❤️ Spoiler Ja na dijeti: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Ovde ko udje da se predstavi, ima da zapali sa foruma zauvek 😁 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 (edited) Ako još zna gde može da zapali, onda i nije neka šteta. edit: Pazi ovo rank kec. Ja sam se inače motao ovuda dvadesetak godina, samo da kažem... Edited August 3, 2022 by Neme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 (edited) 7 hours ago, Neme said: edit: Pazi ovo rank kec. Ja sam se inače motao ovuda dvadesetak godina, samo da kažem... Svima su rankovi od keca krenuli kad se to ukljucilo, evo i ja tek sad dogurah do domaceg izdajnika i kolabodacioniste 😄 Edited August 3, 2022 by Radoye Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Jbg, kad poslodavac ne plaća doprinose za zaposlene...posle fali staž Rank ti je ko M4 obrazac u PIO Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrecktangle1 Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 (edited) Iz nekog razloga mi je nestao prethodni profil..nikakav recovery nisam mogao da uradim..ne znam šta se desilo. Nikakvo kloniranje. Otud ovo dodato 1 na kraju. Eto. Ako neko zna šta se moglo desiti sa prethodnim neka mi pošalje pp ili odgovori ovdje. Konačno ga pronađoh…zaboravio da sam promjenio nik. 🙄 Ali svejedno…recovery lozinke ne nogu da uradim. Ako može pomoć administracije…ako je uopšte moguće da administracija nešto učini. Edited May 17, 2023 by wrecktangle1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 29 minutes ago, wrecktangle1 said: Iz nekog razloga mi je nestao prethodni profil..nikakav recovery nisam mogao da uradim..ne znam šta se desilo. Nikakvo kloniranje. Otud ovo dodato 1 na kraju. Eto. Ako neko zna šta se moglo desiti sa prethodnim neka mi pošalje pp ili odgovori ovdje. Konačno ga pronađoh…zaboravio da sam promjenio nik. 🙄 Ali svejedno…recovery lozinke ne nogu da uradim. Ako može pomoć administracije…ako je uopšte moguće da administracija nešto učini. @MetalHead Aj pomozi čoveku. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts