Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
22 minutes ago, Sector said:

Igracina je Higgins. 

Bas smo pre neki dan ovde imali raspravu ko je bolji: Higgins ili Hilliard.

Neuporedivo, Higgins ima i prodor, igra odlicnu odbranu, ima odlican sut i odlican je strelac. Hilliard je samo suter.

Edited by goldberg
Posted

Lepe tekme bile i Fener - Bajern, kao i Zalgiris - Barsa.

Stvarno sam uzivao. 

-Jedan od glavnih utisaka ove (a i proslih par) sezone je kako Sarunas svojski cedi suvu drenovinu iz bolno limitiranih i talentom siromasnih rostera.

-Barselona je meni prvi pik za osvajaca Evrope. Kvaliteta ima napretek, a na Kariju je da od ovih fantasticnih sastojaka zakuva paprenu corbu.

-Fener je izgledao vrlo ozbiljno u drugom poluvremenu; Energija, protok lopte i sut su bile na nivou koji se ocekuje od njih. Zanimljivo je da je De Kolo to drugo poluvreme uglavnom proveo na klupi. I dalje smatram da je ovo najslabiji Fener od 2014.

-Ne moze se ozbiljno takmiciti u Evroligi sa plejmejkerskim tandemom Lo - Nelson. Vidi se teznja da Bajern igra konkretno i disciplinovano, ali mi se em cini da je to work in process, em da je potrebna doselekcija na bekovskim pozicijama.

Posted
6 hours ago, Pero_Cameron said:

Asvel, koliko je zajebana ekipa kuci, toliko je nebitna u gostima.

Bogami kad bi do kraja uglavnom dobijali kući i završili sezonu na jedno 40% pobjeda to bi bio sasvim solidan EL debi. Za mene je ovaj njihov dosadašnji skor totalno neočekivan.

• Like 4
Posted

Nema sta, jedinstveni smo u EL. Jedna jedina ekipa u tom kvadrantu. Veliko je pitanje odakle ovakav podatak s obzirom da igramo kosarku na autopilotu.

Verovatno individualni effort igraca.

• Like 1
Posted

Broj pobeda timova koji nemaju licencu (od pocetka novog formata)

Himki    30

CZV       29

Darusafaka, Brose   21

Bajern                        14

Unikaha, Valensija   13

Galata                        11

Unics, Canaria            8

Buducnost                  6

Alba                             2

Zenit                            1

Bajernu nisam racunao ovosezonske pobede (imaju licencu). Boldovane su ekipe koje ucestvuju u 2019-20

• Like 3
Posted

Sjajan meč u Podmoskovlju. Sve puca od napadačkog talenta obe ekipe. Milano je stvarno moćan kad se Chacho i Nedović rastrče. Scola školuje. Sa druge strane Shved isporučuje svoje a i Jerebko igra dobro u napadu. 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...