Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 1/13/2026 at 10:12 PM, Drug Crni said:

Zvanično: Sebastian Stan će igrati Harveya Denta u nastavku The Batman filma Matta Reevesa. 
(još uvek) Nezvanično: Scarlett Johansson će igrati Gildu Gold (Dent), njegovu suprugu koja je u nekim stripovima poznata i kao Holiday Killer.

Može Scarlett, dižem obe ruke za nju :smiley50:

Kako ne volim kad angažuju glumice od metar i žilet poput Scarlett ili Zoe Kravitz da igraju akcione junakinje i razbijačice. ☹️ Brate, kad vidiš samo Charlize Theron ili Gal Gadot (može i Olga Kurylenko) kako pucaju od snage i gabarita, a nijedna nije ispod 175 cm. Nerealno.

Posted
On 12/24/2025 at 7:50 PM, SteveFrancis#3 said:

Na Filmskoj reviji sam pisao izmedju ostalog i o tom filmu, u okviru svog Revisit serijala. Pokrio sam Troy, Kingdom Of Heaven, The Last Samurai i Gladiator 2. U planu je bilo da tu naravno budu i Alexander, originalni Gladiator (mada sam njega mislio na samom kraju jer je bas onako najocigledniji i kriticki je daleko najbolje prihvacen u ovoj liniji filmova), Centurion, The Northman... Napisao sam da uskoro stizu osvrti i na njih, ali ispao sam sisa lazljiva... (hvala, Sexy Sandra!) Trudicu se da to ispravim, verovatno vec za ove praznike sad.

Inace, jeste samurajski film i mozda nije bas strogo iz reda ovih top blokbastera, ne znam jesi li ga gledao ni da li si mozda gledao sam original, ali 13 Assassins od Takashi Miikea je stvarno fantastican, bas dobar film. Nevezano za sam zanr, nego i ovako, objektivno, kao filmsko delo.

Često sam brkao film Centurion sa filmom The Eagle (2011). Uvek su mi bila interesantna ta rimska, mahom neuspešna drndanja sa keltskim plemenima i ostalim sustanarima ostrva.

Čak je i film King Arthur (2004) pokušao da objasni legendu o Kralju Arturu kroz prizmu nezadrživog propadanja Rimskog carstva.

https://www.imdb.com/title/tt0349683/?ref_=tturv_rvi_i_1