laki pepe Posted October 23, 2019 Author Share Posted October 23, 2019 Jbt, neki Smit ubija Olimpiju Cedevitu. Dao im 16 poena za 7 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Ne vredi tu, jedino da se , ne znam kako, Cibona podigne kao nekad veliki klub koji sa sobom nosi i navijace etc.... COL u BUD su... Ne znam, nista... Nesto se samo po ABA " koprcaju" Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 23, 2019 Author Share Posted October 23, 2019 Ovo sto igra Muric vcrs nije na nivou ni Vrapca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Simon im strpao 5 trojki sa istog mesta 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 23, 2019 Author Share Posted October 23, 2019 Inace, ne znam jesam li odavno vidio losiju odbranu tranzicije od OCD. Kordinijer (poznato ime, nikad gledao) izvrsan fizicki. Par brutalnih blokada imao. Mogao bi @Beonegro da nesto kaze o njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Ovo što je Breša večeras uradila i kako je odigrala je za izbacivanje iz svih evropskih takmičenja narednih 10god. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 CO sam pogledao drugi put ove sezone i bas su teški za gledanje. Užasno netalentovana ekipa plus raspali Cirbes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 16 minutes ago, Threekola said: Ovo što je Breša večeras uradila i kako je odigrala je za izbacivanje iz svih evropskih takmičenja narednih 10god. Stvarno je sramotno kuci ubaciti 35 poena za citavu tekmu u drugom rangu u Evropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 13 minutes ago, Threekola said: Ovo što je Breša večeras uradila i kako je odigrala je za izbacivanje iz svih evropskih takmičenja narednih 10god. Šta se dešavalo? sad pogledah statistiku 61-35 nije se ni Darušafaka nešto proslavila 6/32 za 2 18% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Ali na sve to i timski indeks 0 na kraju utakmice🤯 Mislim da ovako nesto jos nisam video Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Pored svih ovih crnjaka danas vredi pomenuti i 31 asistenciju igraca Tofasa u pobedi nad Ritasom. Veoma retko za videti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Bresa je oborila sve moguce negativne rekorde evrokupa. Sut iz igre 20% (12/61), indeks korisnosti 0 (nula!) i samo 35 poena na kraju meca. Trener kaze da je umor u pitanju, ja bih na njegovom mestu podneo ostavku posle ovakve sramote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Nisam gledao utakmicu, ali na koju foru je Simonovic iznudio 12 bacanja??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Venecija dobila Ritas u gostima, zanimljivo skroz ... @pepe sancez Julyan 14p 4/5 za tri 6sk, 4as ... nije loše. Nego, kamo nestade ovaj čovek @pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Stone i 4/5 za 3 je statistička greska 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Čudno je da je uzeo više od dva šuta, to se jako retko dešava ... mislio sam da ima neku klauzulu u ugovoru ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 33 poena Zorana Dragića, rispekt. Šteta za toliko povreda, mogao je imati mnogo bolju karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Cedeolimpija se bas blamira u ovom takmicenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Darušafaka promašila 2 bacanja a potom Mekalum sa zvukom sirene donosi pobedu Uniksu u Istanbulu. Ovo je drugi meč koji Darušafaka gubi sa zvukom sirene, prvi je bio neverovatna 3 Prepeliča... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Teo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Sta uradi Teo. Usrecio se tu u Virtusu, junak meca, skandiraju mu ime, kod nas bi delio minutazu sa gazdinim sinom i publika bi ga pljuvala posle jedne losije partije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 9 minutes ago, Kankkunen said: Teo ... Stefan Marković je takođe odigrao vrhunsku utakmicu i deluje kao da je u top formi. Teo je majstor, ili znaš ili ne znaš, jbg. Deluje mi da je Monako jača ekipa od Virtusa ali mi ni jedna ni druga ne deluju zastrašujuće Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Hvala gospodinu iz Valjeva na poboljsanju kladionicarskog budzeta! 😄 Nisam ni minut gledao, igrao sam samo na osecaj, pratio rezultat - spojio sa Barsom kad su oba tima bila u zaostatku... uz to odigrao par hendikepa na njih i pobednika cetvrtine kada su kaskali 5-10 poena za Monakom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 (edited) Edited October 30, 2019 by Kankkunen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 1 hour ago, Chaos Is Me said: Nisam gledao utakmicu ali vidim da vas je rasturio onaj Vat, koji mi je u prvom meču delovao kao školovan igrač, ali neverovatno spor, neatletičan i bez dometa na šutu. Kako? Pratim Vata godinama, on je za evropske standarde prilično dobar atleta, sa lakoćom igra iznad obruča, ima brz skok, pokretljiv je, odlično trči... Najveći kvalitet u napadu mu je brzo otvaranje iz pika i finiširanje, legitimna je lob meta, nagledao sam se njegovih kucanja još u Izraelu dok je igrao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts