Don Dusko Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Znas da je utakmica gotova kada Milko pogadja u seriji. :) 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 5 minutes ago, Tony said: Najgore je sto je zaludjen kosarkom i ne propusta utakmice u pm. To me jos vise pojede 😁 Ovaj Medicinar od malopre ti drugar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Ne mora sendvice da deli, jednostavno ljudi su zaludeni crveno belom bojom i ako pobedimo kilavi mornar briga ih da li je u timu tetka vesna ili derik braun. Teska dijagnoza je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 5 minutes ago, uini said: "sigurno to navijači žele a to su ove lucidne asistencije čovića kojima je i doneo zvezdi evroligu" -komentator o2 Sve sto zelim u ovom trenutku... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 "e sada je čović pogrešio, izvinjava se svima" - komentator o2 Pa dobar momak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 9 minutes ago, Tony said: Najgore je sto je zaludjen kosarkom i ne propusta utakmice u pm. To me jos vise pojede 😁 Nek pređe na fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Mornar je sve samo ne merodavan jer (ne) igraju uzasnu odbranu, ali u nekim periodima smo u napadu delovali smisleno. Sto se tice zvizduka i prozivki, cuo sam ih i pridruzivao se, ali mi deluje da je tapsaca bilo vise. Da je bila neka neizvesnija utakmica i njegova losija partija, bilo bi ih vise. Hvala svima koji su izrazili stav, manje je bilo tih ljudi nego sto sam ocekivao i razocaran sam u neku ruku, ali sta da se radi. Vepre shvati, necemo stati! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 2 hours ago, Duka said: Je l' se osvrce tatica da vidi ko zvizdi? Osvrtao se ka meni pošto sam sedeo iza njega na C tribini i parelelno duvao u pištaljku i vikao "čovići, napolje". Ali na kraju sam ga izduvao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 (edited) 1 hour ago, Boujee said: Komentatorima na O2 zabraniti da komentarišu sve osim Nindža ratnika. Mozemo i Filipa da posaljemo tamo da se takmici umesto Makoto Nagana. 1 hour ago, Boujee said: Komentatorima na O2 zabraniti da komentarišu sve osim Nindža ratnika. Mozemo i Filipa da posaljemo tamo da se takmici umesto Makoto Nagana. 1 hour ago, Boujee said: Komentatorima na O2 zabraniti da komentarišu sve osim Nindža ratnika. Mozemo i Filipa da posaljemo tamo da se takmici umesto Makoto Nagana. Edit: krv ti jebem, ishakovao me Nebojsa 🙂 Edited November 25, 2019 by Laki21 koji lebdi 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Da prošetam novi nick. Sve ostaje po starom. Igre bez. Živimo od trojki ali nemamo niti jednu akciju za najboljeg šutera Berona. Onu jednu izrađenu trojku, Kuzmi svirali faul u napadu. Protiv najslabije odbrane mi opet živimo na off skoku jer smo dominantni i otvorenim šutevima Lazića i ostalih na koje nisu ni izlazili. Jedino raduje vraćanje u život Đenke i Gista. Napretka u igri nema, no da ostavimo Šakoti malo vremena. Kratko je sa igračima. Videćemo ima li pomaka protiv Valensije. O Filipu nema šta da se kaže. Jedino protiv Pulena i Nidama, može da izađe iz kostantnog minusa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Dobra je bila ova ekspozicija na SK bez tona, onako da upotpuni očaj. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) Uuu Simana,ajmo samo jako. Edited November 28, 2019 by Uti Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Lazin cik-cak korak Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Beron se još nije oporavio od onog konobara. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Nama lepi Laza prva opcija u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Vanja jedini igra kod njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Just now, VLADIMIR PERIC VALTER said: Nama lepi Laza prva opcija u napadu. Sve je dobro odradio osim onog dodavanja Kuzmicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) Ala ga je opravio,mislim na Vesica i Pionir. Edited November 28, 2019 by Jelencom 6 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Just now, Jelencom said: Ala ge je opravio,mislim na Vesica i Pionir. 😄 bio si brzi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Bolje da zapale ovaj pionir i semafore, jebem ti nesposobnjakoviće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Jebeni amateri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Svaka čast Laziću, izdigao se iznad svega. Deluje je da je opet napržen kao ranije. Ovaj ukršteni dvokorak nikad do sad nisam video kod njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Ispravan rad semafora je nesto na sta ne mozes da utices, rece Kovacic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Nisam gledao Valensiju ove godine, jel to njima Marinković glavni igrač? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Mislio sam da se ovakve stvari desavaju samo po ruskim halama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts