Esc Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 kontrolori ako se dobro secam na nasem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Nije, nasao sam sam. U pitanju je Gamer(2009). Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Kako mislis nije? Jeste. Nego si ti lose opisao svoj film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 On 6/24/2019 at 12:00 AM, goldberg said: Pomoc. Bio je jedan film o distopiji u buducnosti u kojoj prave ubice koji se kontrolisu putem misli. Film je imao pristojan budzet, samo ne mogu da se setim ni naziva, ni glavnog glumca, nicega. Quote Storyline Darryl Revok is the most powerful of all the scanners, and is the head of the underground scanner movement for world domination. Scanners have great psychic power, strong enough to control minds; they can inflict enormous pain/damage on their victims. Doctor Paul Ruth finds a scanner that Revok hasn't, and converts him to their cause - to destroy the underground movement. https://www.imdb.com/title/tt0081455/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 5 hours ago, The Walking Dravot said: Kako mislis nije? Jeste. Nego si ti lose opisao svoj film. Nije lose, nego nepotpuno. Gamer: Quote In a future mind-controlling game, death row convicts are forced to battle in a 'Doom'-type environment. Convict Kable, controlled by Simon, a skilled teenage gamer, must survive thirty sessions in order to be set free. Or won't he? Svakako je trebalo navesti jos informacija, ali je ovaj film bio toliki promasaj da sam ga u potpunosti potisnuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 ja bih stavila film I na totalnu preporuku, ali neka ide ovde za svaki slucaj. https://www.imdb.com/title/tt1659337/ za mene jako kvalitetan film o tinejdz odrastanju I uklapanju u zajednicu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitar Miric Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Po drugi put odgledah ovaj film (doduše sada samo kraj na nekom TV kanalu): Looking for Eric (2009) Za navijače Manchester Uniteda film bi trebao biti poznat, a slavni francuski golgeter naravno glumi samog sebe. Zanimljiv britanski film, doduše, više muškom dijelu populacije koji preferiraju praćenje najvažnije sporedne stvari na svijetu. U suštini je drama, ali naravno ima i komedije, priča govori o običnim ljudima. Moglo bi se reći jedna crtica iz života običnih ljudi Engleske u prvoj dekadi 21. vijeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Moonlight (2016) https://www.imdb.com/title/tt4975722/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Veoma tanak film. Nisam impresioniran ni glumom, ni dijalozima, ni generalno atmosferom. Dosta nepovezano i nekoherentno, sa nekim izlizanim klišeima. Nije sad ni neko smeće od filma, daleko od toga, ali celokupan utisak je mlak i neubedljiv. 5/10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 1 hour ago, Chaos Is Me said: Moonlight (2016) https://www.imdb.com/title/tt4975722/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Veoma tanak film. Nisam impresioniran ni glumom, ni dijalozima, ni generalno atmosferom. Dosta nepovezano i nekoherentno, sa nekim izlizanim klišeima. Nije sad ni neko smeće od filma, daleko od toga, ali celokupan utisak je mlak i neubedljiv. 5/10 Јесте да често оскар за најбољи филм године оде у погрешне руке, али ово је баш, баш промашај био. А није ни да је мјерило нечега Морало се реаговати након оптужби да није довољно афроамериканаца добило номинацију годину прије. Иде у лудост то љевичарско форсирање афроамеричке популације. Бојим се да се контра ефекат код нормалних људи постиже. Ја који сам се расправљао с људима који су имали расистичке ставове, полако губим вољу, иако се наравно ништа у мом гледишту није променило. Масу политички коректних одлука је у последње вријеме донешено на уштрб квалитета. Елем, Мјесечина је изузетно плитак филм, из 3. покушаја сам га одгледао. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 1 minute ago, Big Ticket said: Бојим се да се контра ефекат код нормалних људи постиже. Sta ovo uopste znaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 5 minutes ago, The Walking Dravot said: Sta ovo uopste znaci? У реченици послије цитиране сам објаснио. Једноставно искулирам расистичке испаде, док сам некад на њих скакао. Чекам да се појави неки Дензелов, Фрименов или став неког сличног да ми опет ентузијазам да да се у кошртац хватам. Сматрам да је овај начин "истицања" проблема с којим се афроамериканци суочавају погрешан. Награде и слично треба заслужити, а не давати их сажаљења. Ужас! Отприлике мој став на тему, пошто сам написао нешто, што кад поново прочитам може да се погрешно протумачи дефинитивно. https://youtu.be/GeixtYS-P3s Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) Iskuliras rasisticke ispade zato sto je los film nezasluzeno osvojio Oskara? Cekas dobre filmove sa dobrim crnim glumcima da bi ti se vratio entuzijazam da se suprotstavljas rasizmu? Majko mila... To sto ti smatras da je nesto los nacin borbe protiv problema je potpuno nebitno zato sto problem ne pogadja direktno tebe. Tvoj je samo izbor da se protiv problema boris ili ne, na nacin za koji smatras da je ispravan ako da. A ovo sto pises nema nikakvog smisla. Edited July 5, 2019 by The Walking Dravot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Ima mnogo smisla, samo se čovek nespretno izrazio. Tvoj cilj nije ni bio da pokušaš da razumeš napisano nego da odmah đonom kreneš na semantičke greške. Film je ispodprosečan, a dobio je nagrade po osnovu "manjinskih prava" a ne po osnovu kvaliteta. Evo, na primer mene to iritira. Ni po jednom kriterijumu ovaj film nije više od prosečnog. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) Koga zabole za Oskara? I otkad je Oskar merilo bilo cega osim prestiza? Kvalitet ne ide uvek uporedo sa nagradama, to valjda svi znamo. Poenta je da se film koji dobije nagradu procuje brze i dalje, pa cak iako nije neko grandiozno umetnicko delo, kao sto ovaj film nije, problem o kome govori ce doci do vise glava, pa mozda i pokrenuti vise ljudi da mu se suprotstave. Sto se tice nespretnog izrazavanja, nemoguce je naci vezu izmedju iritiranosti nekakvim filmom i odbijanja da se suprotstavis jednom civilizacijskom problemu kao sto je rasizam. I jos jednom da napomenem, kad postoji neki globalni problem, kao sto je problem ljudskih sloboda i prava, on se ne moze resiti preko noci. Sve greske napravljene u prelaznom periodu do konacnog resenja su dopustive i u njegovoj su sluzbi. Neshvatljivo mi je da se sam problem postavlja u drugi plan, zato sto je nacin na koji se problemu suprotstavlja nedovoljno estetski ili stilski prijemciv istancanim ukusima. Potpuno neshvatljivo. Los je film, ok. Who gives a fuck? Film je dobio Oskara iz pogresnih razloga. Da, ni prvi ni poslednji. Menja mi percepciju o polozaju manjinskih grupa i odvraca me od borbe za njihova prava zbog toga. Neshvatljivo. Edited July 5, 2019 by The Walking Dravot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 5 minutes ago, The Walking Dravot said: Sto se tice nespretnog izrazavanja, nemoguce je naci vezu izmedju iritiranosti nekakvim filmom i odbijanja da se suprotstavis jednom civilizacijskom problemu kao sto je rasizam. Забоље доста људи за Оскара, али то нека буде небитно у овом тренутку. Нагласио сам да сматрам да је овакав вид истицања проблема погрешан. И онда сам и клипом дао свој став. Да константним потенцирањем из сажаљења се неће ништа постићи. Али ти ћеш опет једну реченицу извући и добиће погрешан контекст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 On 6/13/2019 at 2:35 PM, Pletilja said: Bohemian rhapsody..... Lepo su mi rekli da ga ne gledam.....šta mi bi da ne poslušam - ne znam, valjda mi se plakalo..... Rano je, ako će ikad i biti pravo vreme za film o Frediju Merkjuriu. Šta da kažem o glavnom glumcu? Trudio se i nije mu bilo lako sa perikama, lažnim zubima.....još onako nejak, mršav pa mu oni slip kostimi vise.... I potpuno pogrešan pogled.....da sam ja radila casting, birala bih najsličnije oči, pogled....harizmu. Ovde nema 3 dimenzije, nema Fredija, ima samo priča. Legendu treba ostaviti na miru. I love you Freddie.... On 6/13/2019 at 2:46 PM, Luchifer89 said: Remi je bio 2nd pick. Sacha Baron Cohen je započeo priču sa Brianom i Rodgerom, al je napustio projekat zbog nesuglasica. Da je Hugo ostao do kraja, to bio posao , mada je meni film i ovako sasvim solidan i rado ću ga opet pogledati meni lično je najmanji problem bio glavni glumac, zapravo nikakav (problem) film je jednostavno loš, toliko da sam na pola bio u fazonu da mi se više isplati da dremnem sat vremena u nedelju popodne nego da odgledam do kraja. nothing to write home about što kažu ameri 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 meni lično je najmanji problem bio glavni glumac, zapravo nikakav (problem) film je jednostavno loš, toliko da sam na pola bio u fazonu da mi se više isplati da dremnem sat vremena u nedelju popodne nego da odgledam do kraja. nothing to write home about što kažu ameri Idi gledaj aRĐžeBe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Zajebah se pravo pa odgledah "Shazam!". Totalno deciji film, nekako sam naterao sebe da gledam do kraja, valjda da se kazim sto sam uopste pocinjao. STrasno je koliko je Marvel ozbiljniji u ovom zanru filmova. Odmah posle odgledam i "Captain Marvel" , film nista posebno, ali je gledljiv. Malo predvidljiv, glavna glumica se nije u potpunosti snasla, fali malo harizme, nekako mi deluje sve usiljeno kod nje, ali opet je nesto izvuceno iz tog filma, bar se moze odgledati do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 (edited) Other Life: https://www.imdb.com/title/tt4693358/ Infinity chamber: https://www.imdb.com/title/tt3839880/ U vec duzem nedostatku dobrih filmova morao sam da pribegnem nesto nizebudzetnim SF-ovima, za koje imam nizi prag ocekivanja.... i nisu uopste losi, stavise interesantni. Edited July 19, 2019 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Diego Maradona 9/10 Ima scena kad mu Tomica Ivković brani penal u Italiji '90. 🙂 https://m.imdb.com/title/tt5433114/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Nekakvim (svakako nesrecnim) spletom okolnosti pogledam La La Land. Gospodi pomiluj. Na stranu zanr i tematika koji nikad nisu isli uz moj senzibilitet, ovo je jos jedan fenomenalan primer sveobuhvatnog srozavanja Oscara (zasto li uopste pisem kao da je taj proces jos uvek u toku, a ne vec zaokruzen... ko ce ga znati). Seze to vec duzi niz godina unazad, s tim da su ovi sada (uz Oscare za Lawrence i Larson npr) definitivno all time lowlightsi. Film je definicija mediocrea, tesko je naci reci uopste za komentarisanje diskrepance izmedju onolike pompe i venaca kojima je zakicen i samog krajnjeg produkta. Emmi kapa dole, vrhunska je glumica, to je samo potvrdila i ovde i sa njenom nagradom nemam nikakav problem. Ovo definitivno znaci da nismo uopste daleko od dana kada ce Avengersi i razni Deadpoolovi biti isto ovako obasipani najvecim priznanjima koja postoje u svetu filma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Bad teacher (2011) https://www.imdb.com/title/tt1284575/?ref_=nm_flmg_act_11 Dođoh sinoć kasno sa basketa, TV je bio upaljen i išao je ovaj film pa sam ga mazohistički odgledao do kraja. Treća liga holivudske romcom, a Justin Timberlake je lud što je prihvatio ovakvu ulogu. Nije baš totalno smeće. 😛 3,5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
That Guy Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 https://m.imdb.com/title/tt0796307/ Skoro odgledao na TVNS... Skriveni dragulj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 bas interesantan film: https://www.imdb.com/title/tt6908274/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Da, ako ti je 16 godina 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts