Jump to content

Recommended Posts

Posted

Der Tiger (The Tank)

https://m.imdb.com/title/tt31495504/

Odličan nemački ratni (antiratni) film. Nema nekih velikih bitki, ali akcije nimalo ne manjka. Kroz sudbinu posade jednog tenka i ono što prolaze tokom filma prikazani su svi užasi rata. Kraj urađen u stilu trilera me najviše oduševio. Vredi pogledati. Ocena 8/10.

Posted

E kakva beše Nikolija nekad .... :cry:Ostade samo plastična maska od žene.

Ja gledao "Tanderboltse" - prvi put.

Tačnije, prvi put s' pažnjom... Kada je izašao - preleteo sam preko njega - potvrdio svoje pretpostavke, rekao meh ... i zaboravio.

U stvari je iznenađujuće dobar.

Voleo bih da nastave priču s' Bobom :classic_happy:

• Like 1
Posted

Palm Springs (2020)

Simpatican tejk na klasicnu time loop temu. Bilo je tu i tamo dobrih i originalnih foritza. Film se dotakao nekih stvari na pomalo neocekivano dubok nacin za ovakav zanr. Kraj medjutim bas holivudski iskliseiziran, klasicno ono trcenje jednog od dvoje protagonista romanse da u zadnji cas zaustavi ono drugo koje je nekud otislo i istrese iz slepera sve one preset romanticne recenice. Dobra hemija izmedju glavnih glumaca, a Milioti je posebno bila captivating u ovoj ulozi, zracila je nekako. Kad se sve sabere i oduzme, prijao mi je.

Posted (edited)

Yesterday (netflix)

Ceo svet dozivi 12-minutni Blackout i prebaci se u paralelnu stvarnost gde ne postoje... Bitlsi (i cigarete, Coca Cola, Oazis, Hari Poter..., ali to je manje bitno za ovu pricu). Niko ziv nema pojma ko su oni, niti su ikada postojali, osim, nekada talentovanog i prilicno propalog muzicara.

Ne znam sta je to u Britanskoj vodi/vazduhu, ali zaista umedu da od budalastine naprave kvalitetnu budalastinu :classic_smile:. Film je pitak, opustajuci, zanimljiv, za svaku preporuku. Narocito za ljude koji vole Bitlse (sto nije nuzan uslov), i Eda Sirana (koji ima jednu od glavnih sporednih uloga).  Na Netflixu je do 24. januara.

P.S. Tek sad videh da je reditelj Deni Bojl.

Edited by dali_man