shonke Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 51 minutes ago, DJ_Vasa said: Samo da dopunimo: „Nekada su studenti menjali svet“: Da li i kako danas glasaju mladi u Srbiji J*** ti budućeg programera (ili bilo koju struku) koji mora da pita roditelje za koga da glasa. Ovom retardu će mama i tata da vezuju pertle i brišu nos sve dok mu ne nađu (ako ikad) ženu da ih zameni u tom "poslu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Iako je računarski fakultet (RAF) nastao kao projekat CET-a kada su pored kurseva odlucili da osnuju i ceo fakultet, smatra se za jedan od ozbiljnijih privatnih fakulteta, te bi covek ocekivao da studenti istog imaju barem 3 celije u mozgu. Ali cini se gaje "fah idiotizam" (RAF (a i FON) su popularan izbor za one koje interesuje racunarstvo i samo racunarstvo, i koji ne zele da slucajno steknu previse opstestrucnih i opstih znanja ("ne treba meni tolika matematika, fizika ili elektronika da programiram" tip). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 Gnjida. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 usranom motkom, bez kajanja... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 A ucenice? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Pa sta ce zenskoj deci matematika i ostale prirodne nauke... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Prvi srpski parfem me je oborio. Pise u novinama, parafraziracu - da je kraljica Leticija upravo odobrila Miris koji ce se zvati Prvi Srpski Miris, gornje note ovog mirisa ce biti bugarska ruza, srednje kosovski bozur a donje note ce biti Krasnaya Moskva* *Krasnaya Moskva (Russian: Красная Москва, literally Red Moscow, figuratively Beautiful Moscow) was the first Soviet-created perfume. (na pogresnu temu sam ostavila ovaj post, ali kad nemamo bolju, jos ce da ispadne da ne volim francuske parfeme sto je netacno i ova vest je nespojiva sa bilo kojim francuskim parfemom jer zvuci jadno iz dva razloga) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Ja mislio da je prvi srpski miris "Zemlja jorgovana"...tjahttps://www.021.rs/story/Info/Zanimljivosti/358478/FOTO-Tamara-Vucic-predstavila-prvi-nacionalni-parfem-Zemlja-jorgovana.htmlПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Quote Autor ovog parfema je najstarija fabrika parfema "Mejzon Doran", osnovana 1780. godine u predgrađu Pariza. Fabrika koja je u 18. veku kreirala parfeme za francusku kraljicu Mariju Antoanetu Ima li nade da ovo sluti da će i naš Luj XVI i naša Marija Antonaeta da pođu putem svojih prethodnika? Mada ovaj naš Luj XVI se ugleda i na Luja XIV posebno na njegovo njegovo "L'État, c'est moi". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 4 minutes ago, tomas.hokenberi said: Ima li nade da ovo sluti da će i naš Luj XVI i naša Marija Antonaeta da pođu putem svojih prethodnika? Mada ovaj naš Luj XVI se ugleda i na Luja XIV posebno na njegovo njegovo "L'État, c'est moi". Paz' da te ne u'vate men in black koji mogu da te optuže za rušenje državnog poretka. Jes' da ne mogu da u'vate klince koji prete bombama zbog kontrolnog, al' kad nešto kažeš protiv Velikog Vođe, ima da te nađu, pa makar otišao među pingvine na Južnom polu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 3 hours ago, tomas.hokenberi said: Ima li nade da ovo sluti da će i naš Luj XVI i naša Marija Antonaeta da pođu putem svojih prethodnika? Mada ovaj naš Luj XVI se ugleda i na Luja XIV posebno na njegovo njegovo "L'État, c'est moi". Pa , da znas... Cesto mi prodje ta ideja kroz glavu, da bar na kratko isporucimo politicarima pravdu kakvu su im sprovodili ljudi pre nekoliko vekova, pogotovo u Francuskoj. Da ih podsetimo kome sluze i sta ih ceka za nepocinstva, ratno huskanje, korupciju, itd. Previse su se osilili i probahatili, na gotovo svim meridijanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 On 11/15/2023 at 4:38 PM, Constantin said: Ja mislio da je prvi srpski miris "Zemlja jorgovana"...tjahttps://www.021.rs/story/Info/Zanimljivosti/358478/FOTO-Tamara-Vucic-predstavila-prvi-nacionalni-parfem-Zemlja-jorgovana.html Oh, a ja mislila kraljica Leticija promovise La primera fragancia Serbia ...ali prvi srpski miris koji ne mirise na beli luk nego na jorgovan, pa izvini meni to nije normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Ovo li je u trojku sa Jakovom i Severnomakedoncem ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Jbt je li realno da osoba na ovakvoj funkciji ne moze da formira odredjeni tok misli i govora? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 Jebem milu majku novinarima i urednicima koji izvlace gnusna ubistva i zlocine od pre 10,15,20 godina i stavljaju click bait naslove kao da su se desili sada. Verovatno kad nemaju neko ubistvo na dnevnom nivou onda posezu za ovim. Tu prednjaci govno od Blica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 3 hours ago, Clash said: Jebem milu majku novinarima i urednicima koji izvlace gnusna ubistva i zlocine od pre 10,15,20 godina I ja,,, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 (edited) 2 hours ago, Kronostime said: Da l je ovo izjavio pre blagosiljanja Breninih sarmi ili posle? Patrijarh osvestava slavski krkanluk kod pevaljke cija je karijera pocela kao parodija i karikatura? Kupila ga velikim donacijama, moze joj se. Nekad su nam mlade slali u besmislene ratove, sada ih katapultiraju direktno u srednjevekovno mracnjastvo. Apage, sotonas! Edited November 24, 2023 by Pletilja 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 1 hour ago, Pletilja said: Da l je ovo izjavio pre blagosiljanja Breninih sarmi ili posle? Patrijarh osvestava slavski krkanluk kod pevaljke cija je karijera pocela kao parodija i karikatura? Kupila ga velikim donacijama, moze joj se. Nekad su nam mlade slali u besmislene ratove, sada ih katapultiraju direktno u srednjevekovno mracnjastvo. Apage, sotonas! Ko su ova dvojica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 1 minute ago, koca popovic said: Ko su ova dvojica? Pijani gosti na slavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Just now, Kronostime said: Pijani gosti na slavi. Ozbiljno sam mislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 5 minutes ago, koca popovic said: Ozbiljno sam mislio. Patrijarh srBski i valjda Brenin sin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts