Jonnhy Clash Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 1 minute ago, DJORDJE said: A sta konkretno pokazuje ta tabela? Ispade da igraci placaju Suthampton pa su oni u minusu. Totenhem je samo prosle godine potrosio 130M funti na produzavanje ugovora Kejnu, Sonu i Aliju. Nece oni dugo moci da zadrze te igrace. Ako Kejna zatraze Real ili Barsa ode on. Ipak je Real fudbalska velicina za Totenhem koji je u evropskim okvirima i trofejima znacajan kao Radnicki iz Nisa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 1 minute ago, Jonnhy Clash said: Nece oni dugo moci da zadrze te igrace. Ako Kejna zatraze Real ili Barsa ode on. Ipak je Real fudbalska velicina za Totenhem koji je u evropskim okvirima i trofejima znacajan kao Radnicki iz Nisa. Pa nece moci da ih zadrze ako ih zatrazi i PSG, ne zbog fudbalske velicine, vec zbog dzepa koji nema dno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 I to je tacno. Samo Psg je vise izlozbeni prostor za vrhunske igrace nego ozbiljno organizovan klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 6 minutes ago, Jonnhy Clash said: I to je tacno. Samo Psg je vise izlozbeni prostor za vrhunske igrace nego ozbiljno organizovan klub. Daj im jos koju godinu. Jedino sto im nedostaje je trener, posto igraca imaju kao pleve. Mada nije da nisu imali uspeha. Od kada su ih seici preuzeli osvojili su sest od sedam sampionata. Jedino su lose prolazili u LS ali tu se ni City bas nije proslavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 (edited) 8 hours ago, Jonnhy Clash said: A zasto se ne radujes raspadu Premijer Lige? Btw, s' obzirom koliki se novac trosi u Premijer ligi morali su jedne godine da imaju uspeh. Od sledece se vraca sve na staro. Spanci dominiraju a Mancester i slicni ce opet ispadati od Bazela i sl. timova u grupnoj fazi. Liverpulu sledi pad. Oni nece moci da ponove ove dve sezone. Mancester United je vec u stanju raspada. Totenhem ce prodati najbolje igrace a Celzi i Arsenal su odavno u padu forme i kvaliteta. Nek se raduju Englezi ove godine. Sledece ce gorke suze roniti. I posle se ja cudim kako sam postao mizantrop. Jebo mater svoju, hejteri su mi ogadili svaki moguci sport. Bolje da djipam uz goa trance nego da se udubljujem u ovo. Edited May 17, 2019 by Ta'veren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 11 hours ago, Ta'veren said: I posle se ja cudim kako sam postao mizantrop. Jebo mater svoju, hejteri su mi ogadili svaki moguci sport. Bolje da djipam uz goa trance nego da se udubljujem u ovo. Nadovezao sam se na tvoju nerazumnu izjavu da se radujes raspadu liga petice izuzev Premijer Lige i da jedva cekas da se formira nekakva odvratna Superliga bogatih gde ce verovatno da igra 6 klubova iz Engleske i gde ce Englezi da imaju glavnu rec a koja ce verovatno biti zatvorena za moj Partizan. Valjda takva odvratna liga nikad nece biti formirana. I ovako su zatvorili put za timove iz istocne Evrope pa nas sampion mora da igra 4 kola kvalifikacija za LS dok ce Hetafe ici direktno ove godine. Fudbal ce unistiti arapski seici i kineski tajkuni. Kome je zanimljivo da gleda reprizu finala FA kupa u Ligi Sampiona? Ili Celzi i Arsenal u Ligi Evrope? Ja kao ljubitelj fudbal cu radije gledati Zadrugu na Pinku nego takvo finale. Jer ne vidim draz u tome da Totenhem bude sampion Evrope. A pogotovu kad znam kako su se provlacili jos od grupe i sa koliko srece su prosli do finala. Na kraju i ovaj idiotski VAR ce unistiti fudbal. Kao da se igra tenis pa svaki cas nesto pregledaju. Ranije nije bilo VAR-a i igrao se pravi fudbal sa pravim sudijama. A sad gledamo finale "sreckovica" iz Londona protiv ekipe koja je bila razbijena u Beogradu od strane Milana Pavkova. Tj. gledate, posto ja takvo finale niti cu gledati niti me zanima ko ce biti sampion Evrope. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 19 hours ago, DJORDJE said: A sta konkretno pokazuje ta tabela? Ispade da igraci placaju Suthampton pa su oni u minusu. Totenhem je samo prosle godine potrosio 130M funti na produzavanje ugovora Kejnu, Sonu i Aliju. Djordje, tabela pokazuje razliku izmedju prihoda i rashoda kupovine i prodaje igrača. Znači da je Southampton zaradio više od prodaje nego što je potrošio na kupovinu novih igrača. A bold deo nema veze sa vezom. Jedino ako misliš da su odmah sve unapred svim igračima platili. Iznosi za plate prvih 6 ekipa (na nivou godine): Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 19 hours ago, Lineker said: Djordje, tabela pokazuje razliku izmedju prihoda i rashoda kupovine i prodaje igrača. Znači da je Southampton zaradio više od prodaje nego što je potrošio na kupovinu novih igrača. A bold deo nema veze sa vezom. Jedino ako misliš da su odmah sve unapred svim igračima platili. Iznosi za plate prvih 6 ekipa (na nivou godine): Hide contents OK ovo vec ima smisla jer je Totenhem na sestom mestu. A sto se boldovanog tice, to je Murinjo stalno podvlacio tokom sezone.🙂 Nisu nikoga doveli ali su uspeli da sacuvaju igrace koje imaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 😁😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Bukvalno ima 2 nedelje kako kruzi taj LFC banner po netu samo za obrnutim pticama 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Dan uoci velikog finala, raduje me cinjenica da izlazimo sa najboljim timom koji smo imali u ovoj drugoj dekadi novog milenijuma, i da se pehovi kakvi su vidjeni sa Karijusom od prosle godine nece ponoviti jer evo dupla sansa nije mec lopta ali je veca prilika nego prosle sezone. Naravno i pevci imaju svoje sanse ne znam za kladionice al moja procena je 65%-35%. Ajmo sto kaze Deki Stankovic, tresnja na slagu torte. 😄😋 GO YNWA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Počinje finale. Neka bude poput čitave ove sezone - spektakularno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Bože, kakav kreten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Možda je glupo skrivljen penal ali mislim da je odluka ispravna. Odlično je krenulo finale 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Cist penal, Sisoko bas nespretan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Meni ovo nije penal. Lopta ga je prvo pogodila u telo, pa tek nakon odbitka u ruku. Takve situacije se skoro nikad ne sviraju. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Another factor to be considered is whether the player’s hands were in their natural position or not, as many defending players spread their arms in an attempt to increase the chances of blocking the ball. If the referee feels that the positioning of the player’s arms was not natural, then the player should be penalized. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Vadi Kejna jedva hoda,daj Lukasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Highlight prvog poluvremena. Spoiler 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Dosadnjikavo. Nemam nista protiv da u takvom stilu prodje i drugo poluvreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 11 minutes ago, NMX said: Highlight prvog poluvremena. Reveal hidden contents Sta poluvremena, cele sezone! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 (edited) Spurs su se previše bojali Liverpoolove kontre, pa nisu smeli da napadnu jačim intezitetom. U drugom poluvremenu moraju ofanzivnije, i trebalo bi da bude atraktivnija tekma. Edited June 1, 2019 by mr clutch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts