Jump to content

UEFA Champions League 2018/2019


Drug Crni

Recommended Posts

Prvo, čestitke Liverpulu, neverovatna utakmica i čudesan preokret. 

 

Da vidimo koliko je Tottenham napredovao i može li i on napraviti čudo. Gledajući istoriju, mi nemamo taj mojo koji Liverpool ima za LŠ, ali Poch nas menja, pa je možda došlo vreme da se se ispišu  nove stranice. 

 

COYS!

Link to comment
Share on other sites

Srecan sam, sto je ovako ispalo jer je jos jednom postalo jasno da je Liverpul takav klub i da je veliki bas kad ga svi otpisu.  Naravno da sam verovao i znao da situacija nije resena ni posle prve utakmice iako je sve naizgled beznadezno. I opet golove su dali igraci koji cine deo tima a ne oni udarni od kojih bi se to najvise ocekivalo.

 

Mislim da je sasvim realno da igramo to veliko finale i da ovaj put imamo vise sansi nego protiv Reala, mada mi je zao sto ovaj tim ne igra protiv Reala. Svejedno, ne volim da govorim unapred ali ipak ocekujem da ovu sezonu okoncamo makar jednom i to ne malom titulom.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Totenhem na momente kroz tranziciju pokazuje koliko znaju da budu surovi, ali kao da su smeteni malo, kao da ih jede Amsterdan Arena, drugi utisak je ovaj sudija koji je los izbor sudijske komisije. Ponovo Son u sansi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...