Knipex Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 8 hours ago, realno *w said: Pa mi nemamo problema sa strancima za kup. Za KLS bi imali, ako se Reding oporavi, ali to već nije toliko bitno. Što se ovog zadnjeg dela tiče, da slažem se, ako je to makar mali i dobar znak da ostaje, super. Zaboravio si da se i Gordić vodi kao stranac. Povreda je sprečila da bude u kombinaciji za kup. Pretpostavljam da će se srediti pasoš Mozliju do KSLS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Ako Igokea krene u rasprodaju kao što se priča ja bih probao da dovedem Dalibora Ilića na višegodišnji ugovor. Domaći igrač, odličan potencijal, za KLS će biti dobar u pvoj sezoni. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Kriminal u Nišu oko karata. I nema ih u slobodnoj prodaji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Ja sam kupio online 4 kompleta u petak bez problema. Odmah su mi poslali karte na mejl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Kićanović Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Ako Igokea krene u rasprodaju kao što se priča ja bih probao da dovedem Dalibora Ilića na višegodišnji ugovor. Domaći igrač, odličan potencijal, za KLS će biti dobar u pvoj sezoni. Odavno hoću da pitam vaskoliko forumaštvo, kakvo vam je mišljenje o Daliboru Iliću? Iz njegove generacije (Pecarski, Trifa...), on mi se najviše dojmio Link to comment Share on other sites More sharing options...
gos'n Čeda Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Ako Igokea krene u rasprodaju kao što se priča ja bih probao da dovedem Dalibora Ilića na višegodišnji ugovor. Domaći igrač, odličan potencijal, za KLS će biti dobar u pvoj sezoni. Hm, ne znam koliko je to realna opcija. On je Miškov igrač... 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 13, 2020 Author Share Posted February 13, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Ima ljudi pa i u nekom ovakvom tekstu vide nešto loše i pogrešno kad je u pitanju odnos dva kluba. A ustvari je greota da je granica pristojnosti toliko niska u zadnje vrijeme da se nakon svakog derbija koji protekne bez nekog incidenta mora posvetiti članak poput ovoga. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Kamo lepe srece da u ovakvoj atmosferi prolaze sve utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Partizan_ Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 4 minutes ago, Kronostime said: Kamo lepe srece da u ovakvoj atmosferi prolaze sve utakmice. Mislis li i na derbi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Just now, Partizan_ said: Mislis li i na derbi? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Partizan_ Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 2 minutes ago, Kronostime said: Da Ja vidis ne bih voleo takvu atmosferu. Mi nismo NBA navijaci. Navijaci Partizana su nesto mnogo vise. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 (edited) D'izvines, ali ako moram da biram izmedju NBA navijaca i "sisaj zvezdo/covic vesna...", biram NBA atmosferu. Ipak, idealno navijanje u mojoj knjizi je skoro pa ostvareno u nedelju. Skoro. Ne mogu opisati kakav transfer blama dozivim svaki put kada igramo sa xy timom, a onda se zaori "sisaj zvezdo". Kao sto je bilo u 2 navrata i u nedelju. Plus odaje se pocast kapitenu za rekord i krece da se ori "silovo si zvezdu novice"....totalno potonuce Edited February 13, 2020 by Alex_Serbia 15 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 U tome i jeste problem, što nam se veštački u svim oblastima života postavlja izbor između dve krajnosti kojima je lako naći manu, pa se iscrpljujemo u bezveznim raspravama, dok kreatori takvog stanja trljaju ruke. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 A 357 na zagrevanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 2 hours ago, Alex_Serbia said: D'izvines, ali ako moram da biram izmedju NBA navijaca i "sisaj zvezdo/covic vesna...", biram NBA atmosferu. Samo sto nba atmosfera nije prednost domaceg terena... jbg ja se najezim kad igra partizan a cujem skripu patika istina najezim se i za minut cutanja mutavom ! Jbm li ga, da nam tribina nije otisla u q kao sto jeste pa onda neki spoj grupa i kosarkaske publike e to je vec domaci teren, nesto tako smo imali onih par godina pre odlaska u pariz... Sve ima svoje prednosti i mane ali ne bi voleo nikakav nba nego urlaj stokoooo zvizdi, pevaj, skaci, tapsi, raduj se, tuguj, psuj... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 3 minutes ago, ranzo said: Samo sto nba atmosfera nije prednost domaceg terena... jbg ja se najezim kad igra partizan a cujem skripu patika istina najezim se i za minut cutanja mutavom ! Jbm li ga, da nam tribina nije otisla u q kao sto jeste pa onda neki spoj grupa i kosarkaske publike e to je vec domaci teren, nesto tako smo imali onih par godina pre odlaska u pariz... Sve ima svoje prednosti i mane ali ne bi voleo nikakav nba nego urlaj stokoooo zvizdi, pevaj, skaci, tapsi, raduj se, tuguj, psuj... More, ti da navijes onaj sat d`ustanes na vreme, znas. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Svi putevi vode u Nis. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Partizan_ Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 48 minutes ago, ranzo said: Samo sto nba atmosfera nije prednost domaceg terena... jbg ja se najezim kad igra partizan a cujem skripu patika istina najezim se i za minut cutanja mutavom ! Jbm li ga, da nam tribina nije otisla u q kao sto jeste pa onda neki spoj grupa i kosarkaske publike e to je vec domaci teren, nesto tako smo imali onih par godina pre odlaska u pariz... Sve ima svoje prednosti i mane ali ne bi voleo nikakav nba nego urlaj stokoooo zvizdi, pevaj, skaci, tapsi, raduj se, tuguj, psuj... 7 000 ratnika iz duse glasno vicu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 42 minutes ago, ranzo said: Samo sto nba atmosfera nije prednost domaceg terena... jbg ja se najezim kad igra partizan a cujem skripu patika istina najezim se i za minut cutanja mutavom ! Jbm li ga, da nam tribina nije otisla u q kao sto jeste pa onda neki spoj grupa i kosarkaske publike e to je vec domaci teren, nesto tako smo imali onih par godina pre odlaska u pariz... Sve ima svoje prednosti i mane ali ne bi voleo nikakav nba nego urlaj stokoooo zvizdi, pevaj, skaci, tapsi, raduj se, tuguj, psuj... Objasnio je čovek još ranije poentu: 2 hours ago, 21Barkley said: U tome i jeste problem, što nam se veštački u svim oblastima života postavlja izbor između dve krajnosti kojima je lako naći manu, pa se iscrpljujemo u bezveznim raspravama, dok kreatori takvog stanja trljaju ruke. Ranzo Imaš ozbiljan problem sa logikom, ako smatraš da napušavanje bilo koga i čega, utiče da atmosfera bude bolja ili lošija. Bio sam na Cedeviti, bila je odlična atmosfera, a bukvalno 90% hale nije ebalo 2% šta pevaju oni u onom jedinom preostalom "kopu". Ok, ako povedu neku normalnu pesmu, pridruže se ostali, ako krene neko smaranje tipa "pali drugovi" i ostalo, ćao, zdravo. Šta više, tih 90% gledaoca zviždi kad su ovi u napadu pa se oni kukavci ni ne čuju. Jednostavno je, dobra atmosfera je dobra atmosfera, nebitno o čemu ljudi pevaju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Izgleda stvarno dovodimo Angolu iz Kolumbije, preko Belgije... Sta znam... do sada je Trinky uglavnom pogadjao sa strancima (ako izuzmemo SAMO belorusa i letonca) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Jbt kakva egzotika, ne kontam ja tu ništa. Ovaj osim ako je ozbiljna defanzivna zver, a svakako da ne ostavlja taj utisak, je žestok promašaj. Šut mu je malo bolji od Jaretovog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 SF trenutno u Dark web-u traži adekvatan gif. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Baš je za reakciju tipa mhm. Trinki, brate, nije da sumnjamo ali znaš li šta radiš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts