Jump to content

KK Partizan 19/20


Cooper

Recommended Posts

Brat Pejdž bar 4 trice i 2 floutera, Volden 10p + 6 as, Jare 2 duge dvojke i 3 ulaza, Gorda 3 preko ruke i 1 trojku, Zagor lakih 12p i 7 skokova, Tomas najefikasniji sa 19p i 11sk, Birča jednu iz ugla i 2 penala, Novica 6p, Janker 7p i brat Mozli 6p, 10sk, 3bl.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Povraća mi se, ali bukvalno

 

Nije problem izgubiti u Podgorici, problem je što ovo što smo mi igrali u drugom poluvremenu, nije košarka. Ekipa koja je u stanju da za minuta igre odigra jedan ili dva izgrađena napada, ne može da razmišlja o bilo kakav trofeju i uspehu.

 

Ova dva igrača koja treba da dođu, ne treba da budu produženje rustera, nego bukvalno da jako brzo postanu drugi i treći najbolji igrači ekipe. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ali poslednji kvoter... do one trojke Jaramaza na dva minuta pre kraja 5 poena, i to sve iz nekih ofanzivnih skokova nakon sačuvaj me Bože i sakloni napada. Katastrofalno.

 

Doduše ne brine me previše Futura, mislim da su golo gomno.

Link to comment
Share on other sites

Sad već standardna pljačka u Morači.

Jbg. sad znate kako je nama bilo poslednje 2 godine, ovim vašima barem nije mlatarano pištoljima i noževima pred utakmicu i šta sve ne u hali.

 

Jasno je da je zadnjaTM situacija kad ne mogu a da ne simpatišem Partizan na utakmici.

Tako da, Ostoja ako je pametan, kao što nije, podržaće Šoneta 😁 protiv ove bande. Jer Miško će sigurno ostati po strani.

 

A ovi divljaci više nikad neće videti EL, u to sam sad 100% siguran.

 

Ništa lično protiv navijača Budućnosti koji su ovde sa nama na forumu, to su dobri momci (barem su bili takvi na B92, oni koje pamtim) ali zato ova glavna ekipa u hali. :classic_ninja:

Link to comment
Share on other sites

Nema veze naš šut sa ova 2 faula u poslednja pola minuta.

Ne zna se šta je veći bezobrazluk, povlačenje Gordića ili faul u bloku.

Ajde da su kako se kaže sudije odjednom progutale pištaljku i pustile kraj ili alibi sve svirali, ali ovako 2 suprotne odluke obe na našu štetu je toliko providno.

Bojim se da je ovaj sistemski problem nerešiv za upravu, jednostavno niko tu nije navikao na pošteno i Ostoja, Toša i Loki ne znaju šta da rade.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

Sve se ovo videlo i pre 2 meseca. Prokleti amateri u klubu na svim nivoima. Otprilike sam na 9/10 puta do definitivnog zakljucka da je Andrea samo skup balon.

 

Dobar vam je Trinki. Nije to dzabe trener na visokom glasu, sve ovo sto radi i kako vam uci igrace da igraju odbranu, ima smisla. 

 

Ali ni jedan trener na svetu ne moze da stalno pobedjuje sa timom koji ovako sutira za tri. Nemoguce je.

 

Imate uzasne procente. Jos vam je i Tomas malo u daunu. A i tim nije kompletiran, fali vam suter. Nazalost ovaj Reding kog dovodite nije resenje. Ali i to je bolje neko niko.

 

Navijao sam za vas. Buducnost je sad pobegla i vama i nama. A znamo kakav im je teren u plej ofu.

Link to comment
Share on other sites

Rade i igra 1 na 1...

 

Gorda u hero modu, može da prođe nekad ali nas je ukanalio večeras u više navrata.

 

Naša igra u napadu generalno je go kurac, statična i isforsirana.

 

23 poena za poluvrijeme je sramota nebitno ko je protivnik.

 

Sudijska trojka imala opasne prebačaje u par navrata, na kraju direktno odlučile pobjednika nesviranjem faula zbog povlačenja Gordića kod koša Ivanovića i poslije kod navodnog faula Mosleya.

 

Trinkijeri me razočarava ne kao trener nego kao neko kome ekipa na svakoj utakmici podliježe nedisciplini u napadu, za neke šuteve koje uzimaju Gorda, Rade i Jaramaz ja bih slao na kakanje automatski uz 10% mjesečne plate. S obzirom da se takve stvari ponavljaju iz meča u meč jedno davljenje mora da padne po čovjeku ako mislimo da zaličimo na tim, a ne da gledam kako ekipa izgine u odbrani samo da bi Gorda šutnuo trojku u petoj sekundi napada, u trku sa jedne noge, i slična sranja.

 

Jedan trening u šest ujutro bi nam čuda napravio. Šuterski. Redovni.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...