Jakob Aman Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 2 hours ago, Cooper said: Da se prebrojimo. U Srbiji plus stranci sa ugovorom za sledeću sezonu: Volden, Gorda, Jare, Pejdž, Zagor, Trifa, Raša, Novica, Birča, Mozli, Janker. Not bad za završetak ove sezone... Komšije jedino egal na pleju, vraća im se gazdin mali, ostalo plitak potok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 24, 2020 Author Share Posted April 24, 2020 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 (edited) Gde je & sta radi gospodin sa slike? Voleo bih da ga ponovo gledam. Brat Angola? Marko Stranica & Mo Zli su trenutno u US of A? Edited April 24, 2020 by Laki Marvini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Angola je u Kolumbiji, bavi se humanitarnim radom, kako piše b92. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Ništa mi nije jasno. Kako mogu da planiraju bilo kakav završetak sezone kad se ne zna ni u naznakama kada će bilo koja granica biti otvorena a kamoli nešto drugo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Cenim da ce do tog 24. maja dosta stvari biti jasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Baš smo malerozni. Sve je bilo na našoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 13 minutes ago, Jakob Aman said: Baš smo malerozni. Sve je bilo na našoj strani. ovo samo vama može da se desi. dobro, još nekima usput ali vama generalno. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 14 minutes ago, Jakob Aman said: Baš smo malerozni. Sve je bilo na našoj strani. opet pokralo partizana 😞 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 ovo samo vama može da se desi. dobro, još nekima usput ali vama generalno. Ali samo smo mi bili vezani 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Sta bre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 - Kako kaže kolega Mino Rajola: Mnogo Pinokija u medijima i u košarkaškom svetu se pojavljuje i izmišlja priče o Andrei Trinkijeriju - napisao je Rašković na Tviteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 25, 2020 Author Share Posted April 25, 2020 Pre 10 godina... 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 https://images.app.goo.gl/5iYuvzM9QUBQXzg28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 25, 2020 Author Share Posted April 25, 2020 10 godina i od najjačeg gifa :D 16 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 25, 2020 Author Share Posted April 25, 2020 Pogodi igrača sa slike... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Messi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 9 hours ago, Cooper said: Pre 10 godina... Bio je i Nolan Smit danas 🙂 Zaista dva epska momenta, verovali ili ne, obradovao sam se i za Kecmanovu 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 25, 2020 Author Share Posted April 25, 2020 . 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 2 hours ago, Cooper said: . Setio se Saše Pavlovića sad kad sam video ovu sliku. Kakva je to njuška, prvo skoro svojeručno doneo pobede zvezdi u onim polufinalnim i finalnim okršajima a onda izbaksuzirao i protiv cedevite, kada je proslavljao pobedu u pretposlednjem napadu. Što bi se reklo, hvala mu gde čuo i ne čuo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 (edited) @Cooper Edited April 25, 2020 by Ne sam Safete 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Pogodi igrača sa slike... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Ja Nolana Smita uopste ne doživljavam tragično sa aspekta da nam se nešto srušilo, jer sve što se posle desilo, desilo bi se možda godinu dana kasnije. Kao što sam i Dravotu onda u nekoj raspravi napisao, Cedevita će nestati, a Partizan će i dalje stvarati nove uspomene, od kojih je npr i Jaretova trojka, baš protiv novog Tedeskijevog projekta. Sa druge strane, Kecman je nešto što se dešava once in a lifetime za neki klub, u produžetku, prežaljeni, preko celog terena, za titulu, i to u utakmici 2 najbitnija ex sfrj kluba u paklenoj atmosferi. Setite se samo kako je Cibona gurala tu regularnu sezonu. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Sa takmicarskog aspekta, ta utakmica je bila 3 nivoa ispod po vaznosti nego semis sa Cedevitom. Tad je region jos imao 3 kluba u EL, a plasman se odredjivao na osnovu bodovanja (aba, kls i kup). Znaci da biste isli u EL i da ste izgubili. Sa aspekta uzitka, svakom navijacu kkP to mora biti draga pobeda. Ja sam se bukvalno najezio danas slusajuci Edina i njegovo odusevljenje. Ne odusevljenje sto ste vi pobedili vec koliko je to bila luda zavrsnica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 25 minutes ago, AgroLaki said: Ja Nolana Smita uopste ne doživljavam tragično sa aspekta da nam se nešto srušilo, jer sve što se posle desilo, desilo bi se možda godinu dana kasnije. Kao što sam i Dravotu onda u nekoj raspravi napisao, Cedevita će nestati, a Partizan će i dalje stvarati nove uspomene, od kojih je npr i Jaretova trojka, baš protiv novog Tedeskijevog projekta. Sa druge strane, Kecman je nešto što se dešava once in a lifetime za neki klub, u produžetku, prežaljeni, preko celog terena, za titulu, i to u utakmici 2 najbitnija ex sfrj kluba u paklenoj atmosferi. Setite se samo kako je Cibona gurala tu regularnu sezonu. Cibona je vec tada bila u svom sumraku slave - taj mec je odigralo svega par igraca i dva igraca su dala 85% poena. Tomas, Gordon, Bogdanovic na cetvorci, tu je bio jos Samo Udrih i Luksa Andric. Ostalo totalni anonimusi. Nakon toga je Cibona napokon stigla do te titule - ali im to nije mnogo pomoglo, jer su sve ostale sezone nakon toga proveli izmedju tavorenja u donjem delu tabele i grcevite borbe da ne odu u ABA2. To bi bila i sudbina Partizana i Crvene zvezde da drzava (citaj: SNS) ne upumpava toliko para u kosarku, ali je pitanje dokle ce to trajati, ako ce uopste i trajati. Na kraju krajeva, u evroligi, osim par klubova, vecina su igracke nekog bogatasa koji je odlucio da finansira neki veliki klub - Armani, Fenerbahce, grcki klubovi. Treba videti sta se desava kada stvarno drzava odluci da ne finansira klubove u nekom sportu - odbojka, rukomet, vaterpolo, sve je to dno Evrope i svaka pobeda nasih klubova je veliki uspeh. Slazem se da Cedevita i Tedeschi nisu najbolji primer, ali to ne znaci da su drzavni dinosaurusi primer svega sto valja, a privatni klubovi primer kako ne treba raditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts