Jakob Aman Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Očajne amplitude u igri ali samo pobeda se gleda jbg
Shonewizard Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Pojma nemam šta će biti do kraja sezone, ali ova ekipa i stručni štab su ove nedjelje položili dva ozbiljna ispita. Kapa dolje majstori. idemooooooooooooooooooooo 💗 8 1
realno *w Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 2 minutes ago, gos'n Čeda said: Izvod iz pravilnika, za slučaj istog broja pobeda na kraju ligaškog dela: 4.2.1. Određivanje završnog redoslijeda klubova u slučaju izjednačenih bodova I.) Bodovno izjednačene dvije ekipe Redoslijed će biti napravljen ovisno o broju pobjeda u međusobnim utakmicama između dvije ekipe koje su bodovno izjednačene, pri čemu se bolje plasiranom smatra ekipa koja ima više pobjeda u međusobnim utakmicama. U slučaju da se radi o istom broju međusobnih pobjeda, redoslijed će biti napravljen ovisno o koš razlici u međusobnim utakmicama, pri čemu se bolje plasiranom smatra ekipa koja ima veću koš razliku. Ukoliko su dvije ekipe i u tome izjednačene, redoslijed će biti napravljen ovisno o koš razlici u toj natjecateljskoj sezoni, a u slučaju potrebe (izjednačena ukupna koš razlika u sezoni) bolje plasirana ekipa biti će ona s više ukupno postignutih koševa u toj natjecateljskoj sezoni. Ako dobro tumačim, ovo je super. U prevodu imamo pravo na još jedan poraz!? Iako su lagane tekme do kraja, ipak znači biti opušteniji..
Son_of_a_gun Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Koš razlika odlučuje, trenutno mi na +187 a Budućnost na +193. Treba to nabiti za svaki slučaj.
MC Thunder 2 Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 (edited) Znaci ne gleda se ko je dao vise poena u gostima? A za nase veliko bravo. Uprkos njihovom sutu za 3 i nasim nikad gluplje prodatim loptama, a bilo ih je u izobilju (tebe gledam Nikola). Dali su sve od sebe, umalo da popadaju od umora, narocito Kori. A mislim da publika zasluzuje takodje sve pohvale. Djetici ce tesko moci da nadju i najmamju primedbu na organizaciju i docek. Edited February 9, 2020 by Alex_Serbia
realno *w Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 I sa jednom porazom možemo biti prvi, ako ove druge dve nabijemo razliku. Budućnost ide Cedeviti i čeka Mornar i FMP. 1
Son_of_a_gun Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Realno, prvi smo kako god okreneš ali volimo mi napraviti dramu ni od čega, ja prvi. 1
uvrnuto Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 "Emocije su jake, ali moramo biti svesni da za Partizan navijaju ljudi različite nacionalnosti i veroispovesti i da je to činjenica na koju trebamo biti ponosni i da je to nešto što treba da negujemo", poručio je predsednik crno-belih. Puste Hriste bože raspeti i sveti... Ludilo mozga... Crno-beli, bravo, bravo! 2
Jakob Aman Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Nama su povređena dva iskusna rutinera na beku. Da je samo jedan igrao, bilo bi mnogo lakše večeras.
Son_of_a_gun Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Gledam onu Mozlijevu ženu i zavidim joj. Shvatite ovo kako god hoćete. [emoji23] 2 11
Kronostime Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Gledam onu Mozlijevu ženu i zavidim joj. Shvatite ovo kako god hoćete. Moja misao na ovu izjavu je za 2 godine bana.
MC Thunder 2 Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 I jedno BRAVO za Anderu sto je u drugom poluvremenu klupirao Bircevica. Potez veceri. 4
jedibojan Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Gledam onu Mozlijevu ženu i zavidim joj. Shvatite ovo kako god hoćete. 3 1
krzna Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 4 hours ago, Alex_Serbia said: On danas moze 15+ jedino na kladzi. Nisam znao da ne igra. Mudruj ti samo, pogodih ja razliku u bobu.
Xpert Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Trinkijeri: "Ja ne mogu videti Mosleya, bez Jankovica." Kakav trol. 3
laki pepe Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Statistika je parce papira. Auuu, zamjerice se mnogima 😄
uvrnuto Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 1 hour ago, Xpert said: Trinkijeri: "Ja ne mogu videti Mosleya, bez Jankovica." Kakav trol. Na SK kažu ovako: Ja ne mogu da pričam o igri Pejdža, a da ne spomenem Jaramaza, ne mogu da pričam o Jaramazu, a da ne spomenem Mozlija, gde je Janković... Hoće samo da potencira timsku igru. Nisu mi jasni Trinkijevi pokušaji sa Mozlijem, Tomasom i Birčom u petorci, a ne pokušava sa Mozlijem i Makaduom. Ali nemam pravo prigovora kako fura ovu sezonu za sad. Danas se realno nisam ni najmanje cimnuo da ćemo kao izgubiti. 4
40Wins Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Nerealno mi je kako dobro igramo, a uz to su momci jako gotivni.
Recommended Posts