Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pojma nemam šta će biti do kraja sezone, ali ova ekipa i stručni štab su ove nedjelje položili dva ozbiljna ispita. Kapa dolje majstori. :Hail:

idemooooooooooooooooooooo

💗

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, gos'n Čeda said:

Izvod iz pravilnika, za slučaj istog broja pobeda na kraju ligaškog dela:

4.2.1. Određivanje završnog redoslijeda klubova u slučaju izjednačenih bodova
 I.) Bodovno izjednačene dvije ekipe 
Redoslijed će biti napravljen ovisno o broju pobjeda u međusobnim utakmicama između dvije
ekipe koje su bodovno izjednačene, pri čemu se bolje plasiranom smatra ekipa koja ima više
pobjeda u međusobnim utakmicama. 
U slučaju da se radi o istom broju međusobnih pobjeda, redoslijed će biti napravljen ovisno o
koš razlici u međusobnim utakmicama, pri čemu se bolje plasiranom smatra ekipa koja ima veću
koš razliku. 
Ukoliko su dvije ekipe i u tome izjednačene, redoslijed će biti napravljen ovisno o koš razlici u
toj natjecateljskoj sezoni, a u slučaju potrebe (izjednačena ukupna koš razlika u sezoni) bolje
plasirana ekipa biti će ona s više ukupno postignutih koševa u toj natjecateljskoj sezoni.

Ako dobro tumačim, ovo je super. U prevodu imamo pravo na još jedan poraz!?

Iako su lagane tekme do kraja, ipak znači biti opušteniji..

Posted (edited)

Znaci ne gleda se ko je dao vise poena u gostima? 

A za nase veliko bravo. Uprkos njihovom sutu za 3 i nasim nikad gluplje prodatim loptama, a bilo ih je u izobilju (tebe gledam Nikola). Dali su sve od sebe, umalo da popadaju od umora, narocito Kori.

A mislim da publika zasluzuje takodje sve pohvale. Djetici ce tesko moci da nadju i najmamju primedbu na organizaciju i docek.

Edited by Alex_Serbia
Posted

"Emocije su jake, ali moramo biti svesni da za Partizan navijaju ljudi različite nacionalnosti i veroispovesti i da je to činjenica na koju trebamo biti ponosni i da je to nešto što treba da negujemo", poručio je predsednik crno-belih.

Puste Hriste bože raspeti i sveti... 

Ludilo mozga... 

Crno-beli, bravo, bravo! 

• Ha-ha 2
Posted
4 hours ago, Alex_Serbia said:

On danas moze 15+ jedino na kladzi.

Nisam znao da ne igra. Mudruj ti samo, pogodih ja razliku u bobu.

Posted
1 hour ago, Xpert said:

Trinkijeri: "Ja ne mogu videti Mosleya, bez Jankovica."

Kakav trol.

Na SK kažu ovako:

Ja ne mogu da pričam o igri Pejdža, a da ne spomenem Jaramaza, ne mogu da pričam o Jaramazu, a da ne spomenem Mozlija, gde je Janković...

Hoće samo da potencira timsku igru. 

Nisu mi jasni Trinkijevi pokušaji sa Mozlijem, Tomasom i Birčom u petorci, a ne pokušava sa Mozlijem i Makaduom. 

Ali nemam pravo prigovora kako fura ovu sezonu za sad. Danas se realno nisam ni najmanje cimnuo da ćemo kao izgubiti.

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...