Jakob Aman Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Očajne amplitude u igri ali samo pobeda se gleda jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Pojma nemam šta će biti do kraja sezone, ali ova ekipa i stručni štab su ove nedjelje položili dva ozbiljna ispita. Kapa dolje majstori. idemooooooooooooooooooooo 💗 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 2 minutes ago, gos'n Čeda said: Izvod iz pravilnika, za slučaj istog broja pobeda na kraju ligaškog dela: 4.2.1. Određivanje završnog redoslijeda klubova u slučaju izjednačenih bodova I.) Bodovno izjednačene dvije ekipe Redoslijed će biti napravljen ovisno o broju pobjeda u međusobnim utakmicama između dvije ekipe koje su bodovno izjednačene, pri čemu se bolje plasiranom smatra ekipa koja ima više pobjeda u međusobnim utakmicama. U slučaju da se radi o istom broju međusobnih pobjeda, redoslijed će biti napravljen ovisno o koš razlici u međusobnim utakmicama, pri čemu se bolje plasiranom smatra ekipa koja ima veću koš razliku. Ukoliko su dvije ekipe i u tome izjednačene, redoslijed će biti napravljen ovisno o koš razlici u toj natjecateljskoj sezoni, a u slučaju potrebe (izjednačena ukupna koš razlika u sezoni) bolje plasirana ekipa biti će ona s više ukupno postignutih koševa u toj natjecateljskoj sezoni. Ako dobro tumačim, ovo je super. U prevodu imamo pravo na još jedan poraz!? Iako su lagane tekme do kraja, ipak znači biti opušteniji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Koš razlika odlučuje, trenutno mi na +187 a Budućnost na +193. Treba to nabiti za svaki slučaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Dakle prvi smo i ako kiksnemo još jednu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Nismo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 (edited) Znaci ne gleda se ko je dao vise poena u gostima? A za nase veliko bravo. Uprkos njihovom sutu za 3 i nasim nikad gluplje prodatim loptama, a bilo ih je u izobilju (tebe gledam Nikola). Dali su sve od sebe, umalo da popadaju od umora, narocito Kori. A mislim da publika zasluzuje takodje sve pohvale. Djetici ce tesko moci da nadju i najmamju primedbu na organizaciju i docek. Edited February 9, 2020 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 I sa jednom porazom možemo biti prvi, ako ove druge dve nabijemo razliku. Budućnost ide Cedeviti i čeka Mornar i FMP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Realno, prvi smo kako god okreneš ali volimo mi napraviti dramu ni od čega, ja prvi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 "Emocije su jake, ali moramo biti svesni da za Partizan navijaju ljudi različite nacionalnosti i veroispovesti i da je to činjenica na koju trebamo biti ponosni i da je to nešto što treba da negujemo", poručio je predsednik crno-belih. Puste Hriste bože raspeti i sveti... Ludilo mozga... Crno-beli, bravo, bravo! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 18 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Nama su povređena dva iskusna rutinera na beku. Da je samo jedan igrao, bilo bi mnogo lakše večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Gledam onu Mozlijevu ženu i zavidim joj. Shvatite ovo kako god hoćete. [emoji23] 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 On 1/18/2020 at 8:50 PM, ranzo said: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Gledam onu Mozlijevu ženu i zavidim joj. Shvatite ovo kako god hoćete. Moja misao na ovu izjavu je za 2 godine bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 I jedno BRAVO za Anderu sto je u drugom poluvremenu klupirao Bircevica. Potez veceri. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Gledam onu Mozlijevu ženu i zavidim joj. Shvatite ovo kako god hoćete. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 4 hours ago, Alex_Serbia said: On danas moze 15+ jedino na kladzi. Nisam znao da ne igra. Mudruj ti samo, pogodih ja razliku u bobu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Trinkijeri: "Ja ne mogu videti Mosleya, bez Jankovica." Kakav trol. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Statistika je parce papira. Auuu, zamjerice se mnogima 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 1 hour ago, Xpert said: Trinkijeri: "Ja ne mogu videti Mosleya, bez Jankovica." Kakav trol. Na SK kažu ovako: Ja ne mogu da pričam o igri Pejdža, a da ne spomenem Jaramaza, ne mogu da pričam o Jaramazu, a da ne spomenem Mozlija, gde je Janković... Hoće samo da potencira timsku igru. Nisu mi jasni Trinkijevi pokušaji sa Mozlijem, Tomasom i Birčom u petorci, a ne pokušava sa Mozlijem i Makaduom. Ali nemam pravo prigovora kako fura ovu sezonu za sad. Danas se realno nisam ni najmanje cimnuo da ćemo kao izgubiti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Nerealno mi je kako dobro igramo, a uz to su momci jako gotivni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts