Xpert Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Ozbiljno pitam. Moje kognitivne sposobnosti nisu toliko napredne, da bi shvatile tu mudrost tankovanja kupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 7, 2020 Author Share Posted February 7, 2020 Pa i ne možemo da tankujemo kada nemamo ni 12 igrača.Možemo samo opet da odmorimo Tomasa i eventualno Mozlija, ali nema potrebe.Spolja 5 igrača na 3 pozicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 1. Masa povredjenih igraca, jedni vuku hronicne povrede i umor, drugi su out 2. Iz razloga pod 1 skracena je ionako ne bas svemirski duboka rotacija 3. Iz razloga pod 2 podrazumeva se potreba za jahanjem preostalih zdravih nosilaca u cilju hvatanja trofeja 4. O znacaju kupa kao trofeja, pogotovo danas uopste ne mislim da treba trositi reci 5. Najvazniji deo sezone i borba za finale EC i povratak u EL, kao i trofej ABA nas tek ocekuje i valjalo bi ga docekati sa sto vise municije 6. Imajuci u vidu sve navedeno od 1-5 ne ukazuje se kao vredno, pametno ili uputno nista vise od otaljavanja ovog vrlog takmicenja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Sve to stoji, ali mi cemo i sa 50% snage pobediti prva dva rivala. A u finalu, jos protiv Zvezde, nema govora o nekom opustanju. Uostalom, to je jedna utakmica. A nakon kupa, imamo period od dve nedelje bez utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Na kupu ocekujem Bircevica, Trifunovica, McAdoo-a na 25+ minuta. Zasto da ne i Miletica recimo, makar u prvoj. Nema potrebe da se tankuje, verujem da mozemo do finala a onda da se revansiramo za nedavni poraz. Ima dosta vremena za recovery nakon kupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 2 minutes ago, lord_slawe_ said: Na kupu ocekujem Bircevica, Trifunovica, McAdoo-a na 25+ minuta. Zasto da ne i Miletica recimo, makar u prvoj. Nema potrebe da se tankuje, verujem da mozemo do finala a onda da se revansiramo za nedavni poraz. Ima dosta vremena za recovery nakon kupa. Miletic ce u kupu igrati za Borac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 15 minutes ago, goldberg said: Miletic ce u kupu igrati za Borac. Ju, blam. Kad je otisao? Nebitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ne znam jel bilo - navodno ste poslali ponudu za Dejana Todorovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ne znam jel bilo - navodno ste poslali ponudu za Dejana Todorovića. Pre godinu i po dana ;) Dete mu je bilo teško bolesno,u kojem god kontekstu da je ovaj post... U nadi da je rešen problem, bez dvosmislenosti 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 (edited) 14 hours ago, Son_of_a_gun said: Parahovski protiv Turk Telekoma 17 poena, 10 skokova i 5 asistencija. Dase ne lažemo, bukvalno jedina odbra partija od kako je tamo. Ovo ostalo dosta anemično, tipa 6-7 poena, 4-5 skokova i to je to. 13 hours ago, SteveFrancis#3 said: 1. Masa povredjenih igraca, jedni vuku hronicne povrede i umor, drugi su out 2. Iz razloga pod 1 skracena je ionako ne bas svemirski duboka rotacija 3. Iz razloga pod 2 podrazumeva se potreba za jahanjem preostalih zdravih nosilaca u cilju hvatanja trofeja 4. O znacaju kupa kao trofeja, pogotovo danas uopste ne mislim da treba trositi reci 5. Najvazniji deo sezone i borba za finale EC i povratak u EL, kao i trofej ABA nas tek ocekuje i valjalo bi ga docekati sa sto vise municije 6. Imajuci u vidu sve navedeno od 1-5 ne ukazuje se kao vredno, pametno ili uputno nista vise od otaljavanja ovog vrlog takmicenja Kup je bukvalno 1 i po ozbiljna tekma. I to, nakon ovog ABA kola, jedina preostala ozbiljna tekma u februaru. Nakon finala kupa imamo dvonedeljnu pauzu zbog reprezentativnih takmičenja, bez ikakvih tekmi. Čak i nakon te pauze, nas čekaju tri dosta lake tekme u ABA ligi: Krka, Mega i Cibona. Nakon završetka regularnog dela ABA, imamo pauzu od 2 nedelje pre početka plejofa (kraj marta, početak aprila). A u Evrokupu Trento kući, pa dve nedelje pauze. U suštini, prvi pravi sledeći izazov je četvrtfinale Evrokupa, koje je na programu od 17. do 25. marta. Tako da mislim da je suludo "tankovati" kup koji je sredinom februara, da bi se čuvao za tekmu koja 17. marta. Edited February 8, 2020 by realno *w 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Kakva budalaština, danas i sutra ne mogu online da se kupe karte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jbg, dosli smo u savremenu halu, hocemo u IT svet i sve to, ali izgleda mnogo volimo da pazarimo kroz mikro okular od čike sto onu zelenu jaknu nije skinuo 25 godina. Stobirekli, majstor medju majstorima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Gledam sad tegijev klip sa treninga pred sutrasnji mec i Pejners koji trenira normalno sa ekipom. Zar je moguce da Andrea nema gram poverenja u njega? Razumeo bih da ga je odstranio iz tima, pa da trenira odvojeno, ali ovo mi bas nema smisla...jedino ako smo ugovorom obavezani da mu damo da trenira sa ekipom. Nije los kosarkas, a nema Redzija. Da igra 10mpg pa puna kapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Gledam sad tegijev klip sa treninga pred sutrasnji mec i Pejners koji trenira normalno sa ekipom. Zar je moguce da Andrea nema gram poverenja u njega? Razumeo bih da ga je odstranio iz tima, pa da trenira odvojeno, ali ovo mi bas nema smisla...jedino ako smo ugovorom obavezani da mu damo da trenira sa ekipom. Nije los kosarkas, a nema Redzija. Da igra 10mpg pa puna kapa. Posle one 2 trojke - Koja disciplina mora pre njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 9, 2020 Author Share Posted February 9, 2020 I Jare je povređen.Juče juniori na treningu.Biće zajebano večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 On 1/25/2020 at 6:01 AM, ranzo said: Sve pre podne - je jutro ! Aaaajdeeeee ustaj ( ko nije ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 18000 ljudi 'sve za ljubav, sve za Partizan' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Mnogo važna utakmica večeras. Budućnost definitivno mnogo slabija u gostima pa je bitno da se obezbedi prednost domaćeg terena. Sa Gordom i Redzijem bi to bila laganica, ovako će uz podršku sa tribina morati dobro da se oznoje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 (edited) Bokte čoveče! U 13.43, a u 14č počela prodaja. Edited February 9, 2020 by uvrnuto 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Prebacite meč na JNA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Bokte čoveče! U 13.43, a u 14č počela prodaja. Zimske jakne, broj ljudi po m2, nema ovde uopšte puno, samo oko vara.U hali će verovatno biti ispod 10k - zvanično 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 8 minutes ago, Luchifer89 said: Zimske jakne, broj ljudi po m2, nema ovde uopšte puno, samo oko vara. U hali će verovatno biti ispod 10k - zvanično A još se vidi da je sunčano, tako da nije bilo potrebe za njima. Očigledno su te zimske jakne sa namerom... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 35 minutes ago, 21Barkley said: Prebacite meč na JNA. Nije lose u Areni 😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts