wrach Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Ide nam raspored na ruku, igra je i dalje nepovezana.. Samar Mozlija onom muceniku se cuo do vrha Arene. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 ps znam da ce me mnogi odjebati ali meni nedostaju grupe, jezim se kad slusam skripu patika a igra moj kkp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 4 hours ago, Luchifer89 said: 4 hours ago, Son_of_a_gun said: https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-partizan-poslao-ponudu-ovom-amerikancu-video-178568/ Dimna zavesa Ovo je opasna zver od igraca, prizeljkujem da ga se neko u Zvezdi seti vec par godina. Da se udarate nogama u dupe ako ga potpisete Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Jesmo mi ovom čoveku na kraju dali doživotni ugovor ili šta se zbiva? 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 On je vas Faye, zabod ispod radara, i igrac koga samo pozeleti mozes, veliko srce i fajter, a godinama van velike scene.Cuvajte ga i respektujte, nemojte ko ove nase dzukele😤 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 9 hours ago, Cooper said: .... Slušao sam ga kad je ovo pričao, još mi je jako smešno to zvučalo na slovenačkom... Tipa kako Slovenci traže dlaku u jajetu i najmanji razllog je dovoljan da se ne dođe na tekmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 30, 2019 Author Share Posted December 30, 2019 . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Ovi (kk tata & sin) se vratiše na staro tj. ovaj ih vrati. KK Partizan, institucija nebeskih razmera. Ljubav. Sport. Tako da nas posluži zdravlje i da izdominiramo boraniju na svim frontovima ove godine. Sent from my Mi 9T using Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Ovi (kk tata & sin) se vratiše na staro tj. ovaj ih vrati. KK Partizan, institucija nebeskih razmera. Ljubav. Sport. Tako da nas posluži zdravlje i da izdominiramo boraniju na svim frontovima ove godine. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Au tebrice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 1 hour ago, Patriota iz kauca said: Ovi (kk tata & sin) se vratiše na staro tj. ovaj ih vrati. KK Partizan, institucija nebeskih razmera. Ljubav. Sport. Tako da nas posluži zdravlje i da izdominiramo boraniju na svim frontovima ove godine. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Tesko da je ovo povod za radost za bilo koga sa bar jednom fosnom u glavi. Ovo ce sutra sacekati i neki Dinamik i neki KKP. Osim sto oslikava jadnu stvarnost domace kosarke, istovremeno najavljuje kako ce izgledati privatizacija na srpski nacin kada god do nje dodje. Mozda ce doci trenutak za zluradost, ali ovo svakako nije taj trenutak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 https://sportando.basketball/en/mid-season-survey-of-7days-eurocup-general-managers/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Jaramaz gost kod Edina&Koleta, pogledati samo zbog outfita i promeniti kanal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Done and done. [emoji3] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Dajte neki print screen za nas koji nismo videli... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Odmah dođe. [emoji14] 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Odmah dođe. [emoji14] 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Kao onaj klinac iz Sam u kuci...kada je porast’o i prop’o 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Zasto nam se Gorda pokvario? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Čitam neki članak kako se vraća Janković, pa pišu kako nam je još i Aleksej na pozajmici. Skroz zaboravim. Je l' ga gledao neko? Vidim da igra dosta, solidna statistika, ali kod njega uglavnom važi ono da je statistika kao bikini. Je l' ga vidite u Partizanu za sledeću sezonu? Naravno, zavisi sve šta uradimo ove sezone, ali bih ga ja definitivno voleo u timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 (edited) Kad nam se stavlja na raspolaganje brat Stefan? Valjace da odmeni Bircevica u njegovim retkim minus fazama. Edited December 31, 2019 by Jakob Aman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 A taman sam zaboravio traumu pod imenom Stefan Janković. Hbt, nova godina još nije ni počela a već je sranje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Nek` nam je sa srecom, braco. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Srećna Nova godina!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts