Ne sam Safete Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 17 minutes ago, Dragan Kićanović said: Da da, baš ta. Navijači popizdeli na Kiću, kao on im prodao pola hale, a istina je da im je dao jedan pristojan broj karata a ostatak su ljudi prodavali za 100-150 nemačkih maraka, koliko su nudili grčki studenti, kojih je u to vreme bilo puno u Beogradu. Na kraju je ispalo da je bilo pola-pola nas i grka. Skandiralo se "Kićo Kićane, izdao si grobare", pa je on napustio halu u nekom trenutku. A navijanje nestvarno, na terenu Sava, Grba, Sale, Žarko, Vlade, Galis, Janakis... Paklena tekma. I jedni i drugi se plasirali na F4 u belgijskom Gentu, gde smo ih dobili u borbi za treće mesto. Trebali smo da uzmemo te godine titulu, ali to je druga i duga priča. I simod dresovi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Problem su takođe i termini. Sad u nedelju u 21č. Prošla bila u subotu u 20.30. Opet, nekome odgovara jedno, nekom drugo, ali mislim da je termin oko 6, 7 optimalan vikendom, a kad je Evrokup onda 7, 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 @ivan9 aka LakiNećeš rasprodati halu sezonskim ulaznicama, kako god okreneš a ne možeš ni da ih prodaješ po smešnoj ceni. U Pioniru ti je sezonska omogućavala da se ne bojiš da li ćeš da uđeš na utakmicu (osim ako nisi Tamburinjo ), verovatno je i to malo guralo prodaju naviše. U Evrokupu je uglavnom bila pristojna poseta, sad će sigurno ići naviše. Mora klub da pogura broj navijača u ABA, sledi bitan period. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 50 minutes ago, uvrnuto said: Problem su takođe i termini. Sad u nedelju u 21č. Prošla bila u subotu u 20.30. Opet, nekome odgovara jedno, nekom drugo, ali mislim da je termin oko 6, 7 optimalan vikendom, a kad je Evrokup onda 7, 8. Meni lično je ovo najveći problem. Vodio bi i klince, a za njih je ovo potpuno nemoguć termin. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 25, 2019 Author Share Posted December 25, 2019 Moja neka teorija je da novije generacije sve manje interesuje sport, a još manje domaći sport, pa tako i domaća košarka. Dok npr. ovi stariji ne prate toliko koliko su pratili dok su bili srednjoškolci, momci, studenti, što je neki uobičajeni trend, jednostavno baza koje treba da ih nadomesti ima neka druga interesovanja, druge troškove, druge strasti. Plus ih je sve manje. Jednostavno današnji klinci ne odrastaju na golićima od školske torbe, od koša bez mrežica i nakrnjene table, retko ko zna ko je Jaramaz, Dobrić... I to je ok. Svako vreme povlači nešto svoje. Neka deca igraju, gledaju i slušaju šta oni žele.... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 18 minutes ago, realno *w said: Meni lično je ovo najveći problem. Vodio bi i klince, a za njih je ovo potpuno nemoguć termin. Ista stvar. Svaki put kad hoću da vodim ćerku vidim da je tako neki termin. Ćao, zdravo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 43 minutes ago, 21Barkley said: Ista stvar. Svaki put kad hoću da vodim ćerku vidim da je tako neki termin. Ćao, zdravo. +1 Išli jednom na termin u 8 i nije bilo prijatno. A ja bi ih baš vodio pošto u okruženju imaju jak komšijski uticaj, počeli da pevuše neke pesme koje ne bi trebalo, pa bi redovniji odlazak u Arenu pomogao. Ostoja, reaguj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 (edited) 19 minutes ago, mfmilan said: +1 Išli jednom na termin u 8 i nije bilo prijatno. A ja bi ih baš vodio pošto u okruženju imaju jak komšijski uticaj, počeli da pevuše neke pesme koje ne bi trebalo, pa bi redovniji odlazak u Arenu pomogao. Ostoja, reaguj. Edited December 25, 2019 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Quote "Ako me pitaš za koga navijam, prirodno da navijam za Italiju. A, ako neko treba da me dobije, neka bude Srbija. Mislim da je Srbija sada malo u prednosti. Živim u sportu, radim u sportu i u Italiji je momenat sporta jako težak. Velike afere, nema podrške, menjaju se zakoni za porez i sada je baš velika afera, svađa u olimpijskom komitetu i svi su u košarci malo zabrinuti. Ali, vidim gde će se igrati kvalifikacije i imate veliku sreću da imate predsednika Vučića, koji je veliki sportista. Pričam o sportu, to je moj deo i imati olimpijske kvalifikacije u Srbiji je velika stvar". Trinki 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Eto, vama nekoliko je zbog klinaca problem, a još pretpostavljam da ste svi iz Beograda. Mi iz Novog Sada računamo još dodatnih sat vremena, ja i sat i po. A moguće da postoje ljudi koji dolaze i iz udaljenijih mesta. Pa još plus sa decom ako bi dolazili... Verovatno nije veliki broj takvih ljudi, ali svakako termini nisu sjajni, makar živeli u blokovima oko Arene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 25, 2019 Author Share Posted December 25, 2019 Kvalitetan šuk namazanog Italijana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 trinki je bio i vise nego jasan sad sto se to izvlaci iz konteksta jbg nije on kriv nesto novo navijacki podkast (ima na yt i na soundcloud), videcemo da li potrajati vise od pola se bavi basketom pa cu staviti ovde 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Kićanović Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Da rezimiram diskusiju o kartama, terminima, hali, deci i novim generacijama. Iz svega pročitanog sam zaključio da je jednoglasno mišljenje da treba još više voleti našeg Partizana 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 (edited) Ostojah čue! 😁 http://kkpartizan.rs/sr/vest/2709/primorska-mornar-virtus-provedite-praznike-u-crno-beloj-stark-areni?fbclid=IwAR185xKyDa8mMUGH6vmX5Jt0ArKkXeJEpcqKeHwL6d47L7KCl-UCqVekUzg Edited December 26, 2019 by Son_of_a_gun 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Ne bih da budem shvaćen pogrešno, SNS limar je SNS limar, ali Oh Stoya za sada svoju ulogu iznosi sasvim korektno, dosta dobro se primilo kod njega ovo umivanje i presađivanje kose. Za sada povlači dosta razumne poteze, uložio je u trenera na duže staze, tim je bolji iz sezone u sezonu ali bez nekog nepotrebnog rasipanja, intervjui su mu relativno civilizovani, a jedan od velikih pluseva je što je u više navrata odbio da se valja sa Čovićem u blatu. Ne kažem da je prototip rukovodioca koji je poželjan, al kao nužno zlo nije toliko grozan i ogavan koliko sam mislio da će biti. Videćemo da li to može da potraje. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Ne bilo vam teško, dajte opet onu mapu s frakcijama, a ako se dobro sećam, bilo je i obeleženo šta je zauzeto sezonskim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ne bih da budem shvaćen pogrešno, SNS limar je SNS limar, ali Oh Stoya za sada svoju ulogu iznosi sasvim korektno, dosta dobro se primilo kod njega ovo umivanje i presađivanje kose. Za sada povlači dosta razumne poteze, uložio je u trenera na duže staze, tim je bolji iz sezone u sezonu ali bez nekog nepotrebnog rasipanja, intervjui su mu relativno civilizovani, a jedan od velikih pluseva je što je u više navrata odbio da se valja sa Čovićem u blatu. Ne kažem da je prototip rukovodioca koji je poželjan, al kao nužno zlo nije toliko grozan i ogavan koliko sam mislio da će biti. Videćemo da li to može da potraje. Slažem se, mada je bilo par situacija gde je mogao da prećuti, a nije. Kako god, najveći izazov tek dolazi, a to je završnica sezone. Goreće u ABA plejofu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 59 minutes ago, djole said: Ne bilo vam teško, dajte opet onu mapu s frakcijama, a ako se dobro sećam, bilo je i obeleženo šta je zauzeto sezonskim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Ostojah čue! 😁 http://kkpartizan.rs/sr/vest/2709/primorska-mornar-virtus-provedite-praznike-u-crno-beloj-stark-areni?fbclid=IwAR185xKyDa8mMUGH6vmX5Jt0ArKkXeJEpcqKeHwL6d47L7KCl-UCqVekUzg bravo za mornar i primorsku mislim da su karte za top16 trebale da idu u paketu i da nije trebalo da ide poskupljenje 3 hours ago, Chaos Is Me said: Ne bih da budem shvaćen pogrešno, SNS limar je SNS limar, ali Oh Stoya za sada svoju ulogu iznosi sasvim korektno, dosta dobro se primilo kod njega ovo umivanje i presađivanje kose. Za sada povlači dosta razumne poteze, uložio je u trenera na duže staze, tim je bolji iz sezone u sezonu ali bez nekog nepotrebnog rasipanja, intervjui su mu relativno civilizovani, a jedan od velikih pluseva je što je u više navrata odbio da se valja sa Čovićem u blatu. Ne kažem da je prototip rukovodioca koji je poželjan, al kao nužno zlo nije toliko grozan i ogavan koliko sam mislio da će biti. Videćemo da li to može da potraje. ima istine no ipak ce sve biti jasno tek kad ode pa vidimo koliki je dug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Mislim da su cene za Top 16 sasvim pristojne, a ove za dve utakmice u Aba su pravi potez da privuku malo više naroda na te dve utakmice usred praznika. Pravi potez je onlajn prodaja. Najzad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Sve je to lepo, ali 21h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Cola opet ima koncerte petak/subota, treba vremena da se spremi Arena za utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 43 minutes ago, mfmilan said: Sve je to lepo, ali 21h. Mornar je u 19 a Virtus u 20 h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 2 hours ago, 21Barkley said: Mornar je u 19 a Virtus u 20 h. Ja video "Crno-beli će u nedelju, 29.12. od 21 čas igrati u Štark Areni protiv Primorske" pa nisam ni čitao dalje. Ništa, decu na Mornar pa Virtus za svoju dušu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Zoe, sretan rodjendan. :slika torte od nutele: 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts