Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, alberto.ascari said:

Hmmm, McL 2007 u najavi?emoji16.png

Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk

Na prvu loptu sam isto pomislio a onda se setih da ipak imaju H&H (Helmut & Horner) efikasnu vakcinu za taj virus...

Posted
Na prvu loptu sam isto pomislio a onda se setih da ipak imaju H&H (Helmut & Horner) efikasnu vakcinu za taj virus...
Jbg, nije testirana u Mexiku. A Checo nije iz akademije a donosi 50 milki. Biće zanimljivo.

Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk

Posted (edited)
7 hours ago, Hertzog said:

Cunoda potpisao za AlfaTauri u 2021.

jos da potvrde Pereza u RBR i to je to, puno mladih vozaca sledece godine

Žao mi je Kvijata, nije imao rezultate iako je brzina tu. Sa druge strane drago mi je što se vraća Japanac. Uživao sam u vožnjama Kobajašija i Satoa. 😀

Edited by Drago
Posted (edited)

Perez set for 2021 Red Bull F1 deal?

Sergio Perez looks set to secure a seat with the Red Bull Formula 1 team in 2021, with a website owned by the energy drinks company saying an announcement will be made on Friday.

https://www.motorsport.com/f1/news/sergio-perez-2021-red-bull-f1/4928829/?ic_source=home-page-widget&ic_medium=widget&ic_campaign=widget-22

https://www.speedweek.com/formel1/news/169528/Red-Bull-Racing-2021-mit-Verstappen-und-Sergio-Perez.html

Edited by badenac
Posted

Preziveo je ovogodisnju seču knezova, sve i da bude u podredjenom polozaju u odnosu na maxa, imam osecaj da ce se sledece godine naci neko dobro mesto za njega, neki stariji ce otici, a sumnjam da ce svi klinci ostati

Posted

Dobra odluka Red Bula, iako su morali da pojedu govno i uzmu vozača van svoje akademije.

Videćemo kako će Perez proći, jer Red Bul preteruje u tome koliko forsira jednog vozača. Mislim da nijedan tim na gridu nije tome ni blizu.

Posted
59 minutes ago, Maharaja said:

Red Bul preteruje u tome koliko forsira jednog vozača. Mislim da nijedan tim na gridu nije tome ni blizu.

Mislim da su tu egal sa mečkom, ali ove godine i jedni i drugi su u tome debelo zaostali za Ferarijem.

• Like 1
Posted

Uopste mi nije jasno vase ocekivanje i nada da ce Perez uraditi nesto. On je tu jer ce skupiti vise poena od Albona. Posto im je juniorski program nikakav, tj spalili su vozace pre vremena. Tako da ocekujem da ce Max oprati pod sa njim a naravno da ocekujem dezurne dusebriznike kako ce vikati nepravda.

Sent from my iPhone using Tapatalk