Kronostime Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Just now, Wingwalker said: krenuo da spominjem i Hočevara i Zukurlića ali nisam umeo šire od toga... pa reko da se neko ne uvredi. Dok vlaska vracara ne salije stravu i izbaja nesto - nista od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Kup ponovo u Nišu. Odlicno, taman jedan autogram od Filipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Usao nam radonja u igrace. Sisko u bajernu do 2022. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 (edited) 5 minutes ago, Nate said: Sisko u bajernu do 2022. Radonja u bajernu do sledećih 20-22 razlike. Edited December 28, 2019 by Wingwalker 7 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 ali kako nepogrešivo ovi Čovini gutači botuju...svaka čast...supergutač u epizodi kako istovremeno pohvaliti Čovu i opljuvati Radonju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Bride ce im guzice kada zagrmi " Radonjic Dejan " jer obraza nemaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 5 minutes ago, NMX said: ali kako nepogrešivo ovi Čovini gutači botuju...svaka čast...supergutač u epizodi kako istovremeno pohvaliti Čovu i opljuvati Radonju Zato smo primili stotku u Moskvi kada nas je predvodio Vepar, odbrane nije bilo ni u tragovima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 ali kako nepogrešivo ovi Čovini gutači botuju...svaka čast...supergutač u epizodi kako istovremeno pohvaliti Čovu i opljuvati Radonju [/url] To govno me blokiralo, čim sam ga na Tviteru napao činjenicama. Zato Ozmo briljira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 29 minutes ago, Nate said: Sisko u bajernu do 2022. kako sad to, zar ne reče moj omiljeni insajder u ceđolimpiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 25 minutes ago, NMX said: ali kako nepogrešivo ovi Čovini gutači botuju...svaka čast...supergutač u epizodi kako istovremeno pohvaliti Čovu i opljuvati Radonju Ali nikad i nije bila najbolja vec druga najbolja iza Makabija Sada je cetvrta najbolja. Makabi - Barsa - Real - KKCZ - CSKA.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Ljudi zbog cega prenosite twitove, postove, komentare ljudi sa kojima uopste nismo u mogucnosti da komuniciramo? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Da pitate bilo kog protivničkog trenera šta bi poželeo sebi i klubu za novu godinu odgovor bi u 90% situacija bio petorka Čović - Dženkins - Davidovac - MJK - Štimac što je duže moguće na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 (edited) 6 minutes ago, K.Dot said: Čović - Davidovac - MJK - Štimac što je duže moguće na terenu. 34 minutes ago, 1 od 8000 Lakija said: Zato smo primili stotku u Moskvi kada nas je predvodio Vepar, odbrane nije bilo ni u tragovima. Aleksa: Edited December 28, 2019 by Dobar Laki Milos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 1 hour ago, Šarac said: Ovde sam procitao da se prizeljkuje povredjivanje i lincovanje igraca KKCZ, i nailazi na odobravanje. Kraj price. Daj bre ne lupetaj. Sta je tvoja svrha bivstvovanja na ovom forumu? Da izvlacis ono sto niko nije rekao i predstavljas kao cinjenice? Ne treba nam Dragan J. Report moderatorima, ovo je vec 3-4 put da ovaj lik to radi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 (edited) Šarac u ulozi forumskog šaptača i tumača snova. ovo ubacivanje Đenke u spin o famoznom linču je identično umetanju Gista u spin o zviždanju timu na KZN. u stvarnosti je jako prosto: budeš Lorenzo - ideš 5, budeš Gist iz prvog poluvremena sa Olijem - dobiješ keca pa se javiš u drugom poluvremenu da popraviš. budeš Filip - ajde ti lepo kod direktora...ohh, wait ...ipak na kukuruz. Edited December 28, 2019 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Izgleda Martin nece igrati u ponedeljak. Odlicne vesti ako su istina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Šarac je veoma namazan lik. Svaka njegova rečenica je u stilu: "Da, slažem se sa vama, sve je tačno ALI". 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Ugusi sada i Sarca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 17 minutes ago, Pero_Cameron said: Izgleda Martin nece igrati u ponedeljak. Odlicne vesti ako su istina. U ponedeljak bih bio zadovoljan samo zive glave da se izvuku odozdo. Mnogo je zajeban trenutak za gostovanje. Po meni je veliko pitanje da li ce se zavrsiti ili uopste odigrati utakmica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 (edited) 2 hours ago, Šarac said: Ovde sam procitao da se prizeljkuje povredjivanje i lincovanje igraca KKCZ, i nailazi na odobravanje. Kraj price. Kada budu kanonizovali svete velikomučenike Filiposa i Nejebojšu ti ćeš da pevaš tropar i celivaš ikone. Edited December 28, 2019 by Laki21 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 (edited) 1 hour ago, K.Dot said: Da pitate bilo kog protivničkog trenera šta bi poželeo sebi i klubu za novu godinu odgovor bi u 90% situacija bio petorka Čović - Dženkins - Davidovac - MJK - Štimac što je duže moguće na terenu. 2 minutes ago, Laki21 said: Kada budu kanonizovali svete velikomučenike Filiposa i Nejebojšu ti ćeš da pevaš tropar i celivaš ikonu. Edited December 28, 2019 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 3 hours ago, Šarac said: Ovde sam procitao da se prizeljkuje povredjivanje i lincovanje igraca KKCZ, i nailazi na odobravanje. Kraj price. Prijatelju, nemoj ni da si pomislio da napuštaš forum. Iako ja non stop kenjam po Filipu, mislim da mora da se čuje i druga strana. Kao što sam već napisao, tebe izuzetno cenim i volim da čitam šta pišeš. Ne možeš da se porediš sa botovima sa "onog drugog foruma", kao što su Šone Ilić, red white i ovaj novi što se pojavio posle Zenita i nick sam mu zaboravio. Oni dođu da troluju, dok su tvoji postovi pismeni i obrazloženi. Naravno da imaš pravo da ne zvizdiš igračima i da ih braniš. Ovi napred navedeni nas teraju ne samo da jedemo govna nego hoće i kuvara da hvalimo. Sve najbolje i iskoristiću priliku da ti prvi čestitam Novu godinu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Apropo sledeće utakmice. Šansa je da im vratimo brejk. Imamo bolji tim. Ujedno, mislim da će tata da zaštiti svinjogojstvo od žestoke pljuvačine, te tako očekujem da se "povredi". Šteta što navijači Zvezde ne mogu na meč. Mislim da bi bio jedinstven slučaj u istoriji košarke da navijači oba tima pljuju jednog igrača. Šta više, mislim da bi bila žestoka borba ko je glasniji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 neko je bese pisao na tu temu i mislim da nije bez osnova, a to je da mi totalno izgledamo drugacije na utakmicama ABA lige za razliku od EL, verovatno ima i do istrosenosti igraca ali ima nesto u tome da se nasi glavni igraci i ne cimaju previse u ovoj manje vrednoj ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čovićuslino Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 1 hour ago, K.Dot said: Šarac je veoma namazan lik. Svaka njegova rečenica je u stilu: "Da, slažem se sa vama, sve je tačno ALI". Satro je blokirn na rsb forumu, ne bi me cudilo da je dosao po zadatku. Posle Zadra kad je bila frka i najzesce prozivke i kada ga je prozvao ga neko, javio se i kaze mene Zvezda ne interesuje, imam pametnija posla, cim smo pobedili eto ga ponovo da nam prosipa fore sa Vesninog foruma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts