Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"

Recommended Posts

Posted

Ovo ladno ima veću minutažu od Lorenza u prvom poluvremenu...

Šakota Dragane, treba da te bude sramota  svake  utakmice koju si odgledao u životu a ne koju si vodio...

Sve Foliranti bez karaktera!!!

Jedno veliko Pi!!!!

🤯🤯🤯🤬🤬🤬🤬

• Like 1
Posted (edited)

Opaaaaaaaa, sipaj Lorenzo!!! 🙂 🙂 🙂

Ne secam se da sam se skoro vise radovao necemu kao ovom kosu. Nadam se da je Braun ovime stavio tacku na Filipa Covica.

Edited by StephenBob
  • Like 7
Posted
1 hour ago, Bobby Axelrod said:

Ruzno je reci za svoj klub,no sve izgubili dabogda

Jako je ruzno reci i bukvalno nema.opravdanja.

• Like 2
Posted

Zasluzio Lorenzo ovaj kos. Vidi se i njemu pao teret sa ledja. Prodisao. Eksplozivnost fenomenalna. Danas me Lazic iznenadio vrlo dobrim sekvencama na obe strane terena. Ogroman plus i za Djenku. Minus za Gista.

• Like 2
Posted (edited)

E da, svaka cast Sakoti za ovaj mec tj. drzanje Fice na minimumu i guranje Zoa

Nisam ocekivao

Edited by vepar
Posted

Zamalo da prospemo pobedu veceras. Srecom nismo, ali bilo je blizu. Najvise zbog divljanja Gista i odluke Ramzesa III da poslednju deonicu pocne bez plejmejkera i zakuca Brauna za klupu. Pa smo usli u neku nervozu i nismo mogli da dodjemo do kosa, gubili smo lopte jednu za drugom. Sto se tice Filipa Covica, lik je odigrao alibi utakmicu totalno, svih svojih 8 minuta je samo dodavao prvom do sebe, nije nista pokusavao zato sto se plasio da ne zabrlja pa popije zvizduke. Nije imao ni jedan jedini sut prema kosu, niti prodor. Cim je on otisao na klupu mi smo proigrali totalno, otisli smo na +12 cini mi se.

• Like 3
Posted

Bravo za energiju danas, bravo za trenera sto je nadam se brzo shvatio neke stvari, bravo i za Branka( ako znamo da pljujemo) moramo znati i da pohvalimo. 

Posted (edited)

Pišaj Lorenco po plaćenim novinarima, pišaj po skraćenom udbašu, pišaj po tatinom isprdku, pišaaaaaj! 

Edited by Železničko gnomče
  • Like 15
  • Ha-ha 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...