Dzep Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 1 hour ago, Kronostime said: Laki, ne daj se. Ako zatreba pomoc - i tamna strana je uz tebe. Čisto da znaš da razmišljam da u pon odem na utakmicu i podržim Lakija. NČ ne zaslužuje ništa osim prezira 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Šta je ovo jbt. nema me jedan dan i odma sranje ... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 (edited) otislo je sve u ovoj drzavi u qrac, mafijasenje i kurcenje je vladajuca politika pa je i mafijaska pudlica odbacila sve maske sada se treba odluciti izmedju pasivnog i aktivnog otpora, ili da se udje u otvoreni klinc sa cokijevim placenicima ili da se utakmice naseg otetog kluba potpuno bojkotuju tj da niko ko drzi do sebe ne kroci u halu dok udbas ne abdicira btw laki knjizevnik? i ko je taj lakijev carapan? Edited November 23, 2019 by SunZero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Stvarno nema boljeg resenja od Sakote za ovakvu Zvezdu. On najbolje razume Nebojsu kada se radi o forsiranju svog sina u kosarkaskom klubu. Cim se vratio u AEK 2014, doveo je svog sina Dusana i postavio ga za kapitena, a drugog sina postavio za svog pomocnika. Ocekujmo jos vecu minutazu za tzv. filipa covica i mozda jos nekog Sakotu u timu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 1 minute ago, SunZero said: otislo je sve u ovoj drzavi u qrac, mafijasenje i kurcenje je vladajuca politika pa je i mafijaska pudlica odbacila sve maske sada se treba odluciti izmedju pasivnog i aktivnog otpora, ili da se udje u otvoreni klinc sa cokijevim placenicima ili da se utakmice naseg otetog kluba potpuno bojkotuju tj da niko ko drzi do sebe ne kroci u halu dok udbas ne abdicira Aktivni otpor bi bio da odete do blagajne kluba, vratite sezonske karte i trazite pare nazad zato sto je proizvod pokvaren. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Au koje blamiranje Gurovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
begbie Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 e samo smo ovog Nebojšinog bota čekali https://www.maxbetsport.rs/gurovic-za-maxbetsport-sakota-je-pravi-izbor-zvezde-ne-znam-zasto-pljuju-filipa-sta-je-sa-strancima-169732/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Jel zna neko Dzajin telefon za ponedeljak, on najbolje zna da pridje Cokiju. 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 ovo mi je mnogo jako Quote – Ne razumem to, zaista! Nebojša nije selektirao tim, to je uradio Milan Tomić. A tek sa Filipom… On je odličan igrač, apsolutno nije krivac za nešto slabije rezultate i poraze. U Srbiji ljudi imaju kratko pamćenje, brzo se zaboravljaju njegove zasluge. Prošle sezone je bio ključni igrač u plej-ofu ABA lige što je donelo Zvezdi povratak u Evroligu. Ne razumem uvrede i kritike na njegov račun. Je l’ on igra sam protiv petorice, šta je sa ostalima Quote Od stranaca sam očekivao više. Mislim da je Gist razočarao. On ne igra onako kako se od njega traži. U Panatinaikosu je energiju crpeo iz odbrane, ovde se baš u defanzivni ne ističe. Ima drugačiji ulogu nego što je imao u prethodnom klubu. Derik Braun je razoračanje. On ne postoji na terenu, tu je samo fizički. Lorenco Braun se diže. Čini mi se da će biti bolji kako sezone odmiče. Dženkins je neprepoznatljiv. Nije to onaj igrač koji je nekada bio. Ipak, mislim da ima prostora za napredak. 1 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Ona sta Nebojsa zeli da progura u javnost, to Gurovic izgovara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Ja bih se zabrinuo da je Gurovic dao izjavu drugog tipa. Ovako, ocekivano od sns sljama i coviceve podguzne muve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 (edited) 9 minutes ago, begbie said: e samo smo ovog Nebojšinog bota čekali https://www.maxbetsport.rs/gurovic-za-maxbetsport-sakota-je-pravi-izbor-zvezde-ne-znam-zasto-pljuju-filipa-sta-je-sa-strancima-169732/ Zar je iko sumnjao da se on nece oglasiti...Odlican igrac, a moralni pigmej i slihtara, fuj. Sto mu ovo treba, samo pokvareni, placeni ili neko koje kosarkaska neznalica ne kazu da je Filip kancer ovog tima Edited November 23, 2019 by 1 od 8000 Lakija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Ovo što je Gurović sada izjavio mi nedeljama već čitamo od Neše Ilića & Co. Svima koji ovo pokušaju da relativizuju, mogu da poručim sledeće : "Jebao vas Čović sve do jednog u dupe!". 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Sakota se koliko se secam za vreme prvog mandata pokacio u prvoj sezoni sa Lerijem O'Benonom, a u drugoj sa Bilijem Tomasom. Jos jedna odlicna referenca da bude trener nebojsine Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Ko gura ove price i ovaj razdor medju Zvezdasima bas sada kada je ova situacija sa Kosovom? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Е људи можда они виде нешто.што ми не видимо јбт....🤔. Страшно како као објашњавају да су и други лоши па онда овај мали и није толико лош, а избегавају суштину. Запиташ се јеботе јел овај човек некада играо кошарку уопште или бар баскет? Ово је тешко пљување по интелигенцији људи. Зато опет понављам у понедељак да им покажемо како се воли Звезда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 au kako sam bio blagosloven jer nisam ulazio na topik od juče prvo sam se smejao nesrećnom sakoti pa kao huhuhu pomenuo lakija ali sada mi više ništa nije smešno pod A, zvanično sam nezainteresovan za zvezdu dok su čovići tu a verovatno i dok je vučić tu. dodatno, nisam verovao da bi mi ovo ikada palo na pamet ali iskreno želim da nas partizan dobije svaku tekmu u ovoj sezoni pod B @Laki21 sve je to lepo, kao što nekolicina kaže, podrška online i ostalo ali budi pametniji i nemoj da dizvolis da se neka dileja na probnom radu i dokazivanju grupi, čoviću i kome sve treba dokazuje na tebi i napreduje u hijerarhiji. moj iskreni savet ti je da preskočis tekmu, naručis klopu i piće po izboru i pozoves neku tebi dragu osobu koju nisi video godinama ili od juče (: ko im jebe mater 29 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 3 minutes ago, Bek said: Ko gura ove price i ovaj razdor medju Zvezdasima bas sada kada je ova situacija sa Kosovom? https://youtu.be/xwvoqtK7koI 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 3 minutes ago, uini said: au kako sam bio blagosloven jer nisam ulazio na topik od juče pod B @Laki21 sve je to lepo, kao što nekolicina kaže, podrška online i ostalo ali budi pametniji i nemoj da dizvolis da se neka dileja na probnom radu i dokazivanju grupi, čoviću i kome sve treba dokazuje na tebi i napreduje u hijerarhiji. moj iskreni savet ti je da preskočis tekmu, naručis klopu i piće po izboru i pozoves neku tebi dragu osobu koju nisi video godinama ili od juče 🙂 ko im jebe mater E bas to, dovoljno im je Laki uzdrmao kavez, glupo bi bilo da rizikuje da ga neki placenici prebiju ispred Pionira ili cak na tekmi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 2 hours ago, dekkard said: Treba reći i da ovo višegodišnje pevanje navijačke gamadi (da, ganadi!) posvećeno ženi Nebojše Čovića koje se tretira sve to vreme kao nešto normalno i prihvatljivo je najdalje suprotno od toga. Kakav god da je Čović, privatnost porodice trebalo bi da je svetinja i to NIKO ne zaslužuje ma kakav da je. Svaka kritika sportskog funkcionera - da, atmosfera linča porodice - ne! Umesto da podržiš kolegu... ti ovako. Nije zabranjeno, nego konstatujem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 U toj meri sam zatecen i bez komentara, iako znam ko je glavni i odgovorni, da sumnjam da cu moci da pratim kk na pravi nacin ubuduce, dok se ovakve gadosti desavaju. Zvazda je veca od bilo koga, trajace i posle ovoga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Ne znam šta bih rekao na kraju ovog tužnog dana za naš klub ali nije da sam naročito iznenađen. Drži se, Laki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Umesto da podržiš kolegu... ti ovako. Nije zabranjeno, nego konstatujem. Ne gubim aršine pristojnosti ni u ovom trenutku. Moja primedba je totalno on point.Što se Lakija tiče, već sam se izjasnio pre toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Ovo je čin bezumlja. To samo govori da je Nebojša sumasišavši. Ovo nije snaga, ovo je slabost. Pogubio se načisto. Takvi ljudi su najopasniji. Zato brate Laki, ko što ti je već reko neko kolega gore, sedi neko vreme smiri se. Koliki su ludaci na sve su spremni. Ali neće ovo dugo. Ovo su potezi očajnika. Da je siguran u sebe, nebi se osvrtao šta se piše po forumima. Brod tone ali svi pacovi neće stići da pobegnu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts