Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"

Recommended Posts

Posted
Just now, Plantation said:

Barcelona JU 581 12:40 Air Serbia   Očekivan 12:35

Xavi je bre ozbiljan čovek koji diletanti lete Air Srbijom. Stigao je verovatno ovim 10:50 iz Rima uz konekciju.

Posted
4 minutes ago, Jenkins said:

Mislim da gospodin Covic orgazmicno prozivljava ove trenutke gde svi bruje o nekim trenerima, a niko pojma nema😄

Ti da popravis sut za tri i ulaz, onda moze forum!

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 9
Posted
Just now, Threekola said:

Inače za Xavija sam slušao da je trener koji ima najviše napadačkih setova u svom playbooku i da veoma insistira na detaljima, cak nekada i previse ...

Zapravo baš juče pričao o ovome sa jednim domaćim košarkašem, koji mi kaže da mu je Lorbek rekao da Xavi ima _sedamdeset zvanja_ u playbooku.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Threekola said:

Inače za Xavija sam slušao da je trener koji ima najviše napadačkih setova u svom playbooku i da veoma insistira na detaljima, cak nekada i previse ...

Nemoj da pominjes rec plejbuk moli te brat. Ne prizivaj.

• Ha-ha 3
Posted
9 minutes ago, Plantation said:

A da se ne aktivira mozda predsednik OKS ?

Taj je bio nas

Taj bi pre bio podoban da nasledi gazdu. Posto voli da kaze da je ..Srbija postala solidna i stabilna zemlja..

Posted

Mislim da je više nego jasno da je Šakota dogovorio sa Čovićem da pusti polufinale ABA 2006 a da dođe da vodi evroligašku Zvezdu, kada se steknu uslovi 🙂

Posted

Taj Uvalin, da li se uopste bavi kosarkom?

Bolje da se nije bavio sve ovo vreme jer ja NISTA cuo o njemu nisam. Ako se jeste bavio, a ja nisam nista cuo o njemu, lele nam ga majci.

Posted

kakav cni Paskval...

samo zamišljam njegovu WTF grimasu kada mu Čoki na prvom treningu pokazuje kog ima u rotaciji na kecu i toeto...

,,vejt a minit a doselekšn?''

''pa totie već završeno'' 

• Like 2
Posted
54 minutes ago, Crni Bombarder said:

Zar nije pod ugovorom u Vojvodini?

Ima izlaznu el klauzulu:)

1 hour ago, Mairosu said:

Trener u 13h.

Navodno "domaći koji je već trenirao zvezdu". 

Ako je to istina stra' me i da nagađam.

Jesu ti rekli bas trenirao ili bio u zvezdi? Ako je ovo drugo mozda gurovic:)))

Sve u svemu plasim se da niko ko je vec bio trener nije dovoljno dobar.

Posted

Rekoše mi baš "trenirao", u suprotnom bih već mastio kanapče zbog pretpostavke o Guroviću.

Al' ono, to su samo izvori, ništa nije 100% dok Nebojša ne otvori .xls u trtinhandrid.

• Like 1
Posted
Nevjerovatno je kako je disao taj tim, i na kom nivou je hemija bila, atmosfera u klubu a i oko njega. Kao i sljedećih sezona. Ovo sad je potpuno odsustvo emocije
jel ovo tim koji je izgubio od Cibone?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Posted
Just now, Mairosu said:

Rekoše mi baš "trenirao", u suprotnom bih već mastio kanapče zbog pretpostavke o Guroviću.

Al' ono, to su samo izvori, ništa nije 100% dok Nebojša ne otvori .xls u trtinhandrid.

Svi osim Pesica i Radonjica su za kanapce. Znaci kanapceee

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...