duško matić Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 (edited) Ma otputovaću ja, idem na 4 dana, osim ako ne zabrane letove, nego je sranje da odem tamo i na kraju gledam tekmu na TVu 😄 Edited March 10, 2020 by dulematic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 12 minutes ago, dulematic said: Ma otputovaću ja, idem na 4 dana, osim ako ne zabrane letove, nego je sranje da odem tamo i na kraju gledam tekmu na TVu 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 26 minutes ago, dulematic said: Ma otputovaću ja, idem na 4 dana, osim ako ne zabrane letove, nego je sranje da odem tamo i na kraju gledam tekmu na TVu 😄 Ja sam bukirao za Atinu, hteo sam u Valensiju pre, ali nisam imao toliko para trenutno za taj poduhvat. Isto sad cekam da vidim da li ce neku zabranu uvesti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 @dulematic Ja sam ubedjen da sam negde skoro procitao da cemo protiv Valensije u gostima igrati pred praznim tribinama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Nece se to ni igrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 (edited) Ako ce vec svuda da se igra pred praznim tribinama...a na to izgleda sve polako vodi,nece biti prednosti domaceg terena nizakoga. Iako bi mi tu realno profitirali,mislim da bi bilo to nesto najruznije sto bi mogli da gledamo. Iskreno se nadam da cemo slaviti titulu pred gostujucim navijacima a ne bez publike. To je sto se tice Abe. Za El smo realno zakasnili ... Edited March 10, 2020 by Laki Decembarski Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 a zamislite da se igra bez sudija. euroleague bi osvojili 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Ja ocekujem da sve utakmice do kraja sezone odigramo na neutralnom terenu. Beograd se pokazao kao dobro rijesenje do sad. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 I ako bude sporta bice bez publike. Sto je lose za samo igru i ekipe, koje ce biti kao izduvane vrece. Ali ima i teze reperkusije. Neki igraci (opravdano) nece glavom biti tu. Budu li se poostravale mjere, tj. sirila se epidemija, Bili se moze otpisati. Ne znam kakav je status Brauna, Pantera ili Lukasa. Cini mi se da su Gist i Perper tu sa porodicama (Perperova je ako nista blizu) i odrzace nivo stabilnosti. Generalno, kolektivno i pojedinacno svi u sportu su na gubitku, pitanje je samo ko ce se provuci sa manje stete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Just now, laki pepe said: I ako bude sporta bice bez publike. Sto je lose za samo igru i ekipe, koje ce biti kao izduvane vrece. Ali ima i teze reperkusije. Neki igraci (opravdano) nece glavom biti tu. Budu li se poostravale mjere, tj. sirila se epidemija, Bili se moze otpisati. Ne znam kakav je status Brauna, Pantera ili Lukasa. Cini mi se da su Gist i Perper tu sa porodicama (Perperova je ako nista blizu) i odrzace nivo stabilnosti. Generalno, kolektivno i pojedinacno svi u sportu su na gubitku, pitanje je samo ko ce se provuci sa manje stete. mislis da je sport sada vazan? ja se malo potresam oko nba zbog fantazija, posto mogu da uzemm titulu ali realno ne treba praviti problem ako vec imamo tri Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 3 minutes ago, uini said: mislis da je sport sada vazan? ja se malo potresam oko nba zbog fantazija, posto mogu da uzemm titulu ali realno ne treba praviti problem ako vec imamo tri Ne mislim da je vazan, ali vidim ljudi pricaju o nekim odlascima preko. Od toga nema nista. Neka ljudi slobodno otkazu sve to. Za pola dana svijest o svemu se rapidno izmjenila, maltene smo se sprdali na temu jutros, a sada imamo konkretne mjere. Ne vidim kako ce te kratkorocne mjere biti ukinute, mogu biti samo produzene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 (edited) 2 hours ago, laki pepe said: I ako bude sporta bice bez publike. Sto je lose za samo igru i ekipe, koje ce biti kao izduvane vrece. Ali ima i teze reperkusije. Neki igraci (opravdano) nece glavom biti tu. Budu li se poostravale mjere, tj. sirila se epidemija, Bili se moze otpisati. Ne znam kakav je status Brauna, Pantera ili Lukasa. Cini mi se da su Gist i Perper tu sa porodicama (Perperova je ako nista blizu) i odrzace nivo stabilnosti. Generalno, kolektivno i pojedinacno svi u sportu su na gubitku, pitanje je samo ko ce se provuci sa manje stete. Bar meni bi bilo i logicno i normalno da svi prvo misle na sebe i porodice pa tek onda na kosarku i utakmice. Nadam se da ce nas (kao drzavu) zaobici neka ozbiljnija situacija sa ovim virusom (iako ljudi "na polozajima" ne daju osnov za tu nadu) ali evo nesto na ovu temu (stranih sportista u ovom slucaju kosarkasa u drzavama gde je situacija vrlo ozbiljna) Posto je Zvezda spomenuta da okacim i ovo Edited March 10, 2020 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 6 hours ago, Markoss said: Nama je sansa u prvoj tekmi. Ako bude 1-1 i ako se bude igrala treca, zbog svih mogucih i nemogucih elemenata necemo pobediti. Pod ko zna kakvim uslovima ce da se igra, ko zna dal ce biti isturenih elemanata, i dal ce uopste biti igrana utakmica, ili cemo ponovo posluziti kao politicki poligon za unistavanje ABA lige. EL unistava ABA ligu, nju ne interesuje niko sem CZV. Ostali mogu preko EK da se plasiraju. bas sad sam pricao online sa Bartomeu-om 4 hours ago, dulematic said: Nadam se da u to ne potpada i meč u Valensiji pošto sam već bukirao avion i uplatio smeštaj 😞 I ja isto, i vip sedista 2 hours ago, uini said: mislis da je sport sada vazan? ja se malo potresam oko nba zbog fantazija, posto mogu da uzemm titulu ali realno ne treba praviti problem ako vec imamo tri Naravno da je sport vazan, ako nista zbog jaceg tela, u zdravom telu, zdrav duh 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Bez publike u Podgorici u polufinalu ABA lige,! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 U Madridu bez publike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Pa ko ce to sve platiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 1 hour ago, Zizu said: Bez publike u Podgorici u polufinalu ABA lige,! https://www.antenam.net/drustvo/151271-zabranjena-putovanja-iz-cg-sportski-dogadjaji-bez-publike-spremne-lokacije-za-karantin Quote 5. Zabranjuje se održavanje sportskih manifestacija uz prisustvo publike. Dakle, svi sportski događaji nacionalni i međunarodni održavaju se bez prisustva publike. Eventualni dolazak timova iz najpogođenijih područja odlaže se do daljnjeg; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Da nije i kod njih Bia poslalo neko pismo da ne idu u Milano? Nista onda,poraz, ali neka im ostave bod. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 29 minutes ago, Šarac said: Da nije i kod njih Bia poslalo neko pismo da ne idu u Milano? Nista onda,poraz, ali neka im ostave bod. Izvinite gospodine Sarac, sta ste hteli sa ovim da kazete? Sa kim se svadjate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 (edited) Ja iz ovog zaključujem BIA = Covid-19. Neka me Šarac ispravi ako nisam u pravu. Edited March 10, 2020 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 7 minutes ago, Pavaroti said: Izvinite gospodine Sarac, sta ste hteli sa ovim da kazete? Sa kim se svadjate? Jel sam ja nekoga ovde prozvao ovde,ili ste se Vi licno nasli prozvanim ovim mojim postom. U Grckoj trenutno vazi zakon da svaki gradjanin njhove drzave koji odlazi u rizicne zemlje pogodjeni Koronom moraju po povratku da idu 14 dana u karantin, Imaju skoro pa zabranu od svoje drzave da idu u Milano, svi letovi direktno za Italiju su otkazani. El kaze morate doci, ako ne odu da li ce i EL da primeni pravila da su garantovali da utakmica moze da se odigra a da pri tom ugrozavaju zdravlje igraca Olimpijakosa. Drzava Grcke ocigledno imaju drugacije instrukcije prema svom klubu a tice se odlaska u Italiju. Mene zanima kako ce El da ovo ishendluje u odnosu na slican slucaj koji je nas klub imao, naravno nije ove tezine i tice se zdravlja igraca, ali u oba slucaja drzava ima uticaja na klubove. Pa sam se pitao kako li ce se resiti ovaj slucaj bez obzira koliko je slican ili ne nasem slucaju sto se tice odlaska u PG. Sledece nedelje ti isti igraci koji zive u Milanu treba da dodju u Bg a nasa drzava je zabranila dolazak gradjana iz te zemlje. Zar dolaskom tih igraca iz Italije ne ugrozavaju i zdravlja nasih gradjana ( igraca). Koje su garancije da ti isti stanovnici Milana nisu bili izlozeni negde virusom? Ja razumem da svaki moj post izaziva odredjenu nelagodnost kod vecine, onda otvoreno recite da nisam dobro dosao i da se ne ljubimo ( ne zbog Korone), ali ja se ni sa kim nisam svadjao osim sto ste Vi sada licno zapoceli "svadju". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Koji su termini za semis u aba ligi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 1 minute ago, Markoss said: Koji su termini za semis u aba ligi? od 29.03. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 7 hours ago, dulematic said: Nadam se da u to ne potpada i meč u Valensiji pošto sam već bukirao avion i uplatio smeštaj 😞 Jedino ako se do tada ne smiri situacija, pošto se večeras i meč LŠ igrao pred praznim tribinama tamo, a nešto ne verujem da će biti bolje kroz mesec dana tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Quote Olympiacos has sent a letter to Euroleague Basketball to ask to reconsider the decision to hold Thursday’s game against Milano in Olimpia’s home court. Euroleague has already turned down a first Olympiacos request, confirming the game in the Mediolanum Forum behind closed doors. Jordi iznad svega ... ne obazire se on šta države propisuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts