Manoly Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Trebala nam je ovakva utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 37 minutes ago, Manoly said: Trebala nam je ovakva utakmica. Apsolutno. Jedino me brine što je Mozzartbet pre utakmice imao hendikep +40,5 na nas. Da li slučajno ili ne, ali baš je tolika razlika 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Quote Trener crveno-belih Dragan Šakota govorio je o Kuzmićevom statusu posle pobede protiv Radničkog u četvrtfinalu Kupa Koraća. "Mi već jedan duži period imamo 18 igrača i bilo je sasvim logično i očigledno da smo razmišljali o promenama i igračima koji imaju više energije. Kuzmić je duže vremena, posebno posle nesreće koju je imao, imao problem da se vrati. Mi smo probali da mu pravimo posebne treninge i to je dalo rezultata, ali kratkoročno, jer mi nemamo vremena da treniramo. Mi smo u sistemu utakmica-putovanje, i nemamo vremena za trening. On će sada u ovoj situaciji, pošto ima ugovor za sledeću sezonu, imati vremena da se pripremi, da igra i da se vrati", izjavio je Šakota. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 9 minutes ago, Kankkunen said: Kuzmićev odlazak u FMP je fenomenalan potez. Ako u njemu ima išta ozbiljne košarke ( zaboravlja se nekad da je i pre udesa dugo odsustvovao zbog teških povreda), ovo je pravi način da se vrati na kolosek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Jel jos zalite za Teom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 1 hour ago, vepar said: Jel jos zalite za Teom? Da, ali kao drugim plejom. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 3 minutes ago, Tunji Awojobi said: Da, ali kao drugim plejom. 🙂 Ti bi nam dobro dosao protiv Milojevica sad, kad krene da prdi da ga utisas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Kalin Lukas novi igrac KKCZ veli mi drugar. Nikad culi ni on ni ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Kalin Lukas je novi plej kaze RSB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 davno izgubljeni brat ace lukasa 6 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Davno je on pominjan po forumima kao želja navijača CZ ... ono, ko nije Nije to loš izbor u ovom trenutku, ma šta loš, odličan 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Pitanje je samo je li dodatak na roster ili zamjena. Valjda je dodatak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Mi to ladno imamo još jednog pga? Jeste da je verovatno kasno, al sad bar možemo da se nadamo da se može izvući nešto u završnici lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Ne znam u kakvoj je formi, ali ga se sjecam iz Banvita i Olija. Korektan igrac, u ovom trenutku mozda cak i premija ukoliko se nije zapustio u USA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 14. februara doveden drugi plej, i to samo za jedno takmicenje. 6 meseci zakasnjenja, ali boze moj, morali smo prvo da proverimo sve druge opcije, i da eksperimentisemo. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Taj je trebao jos pre mesec-dva da dodje...Al dobro bolje ikad nego nikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Bice veselo, sad imamo i Acu Lukasa i Saka Polumentu. 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Je li potpisan samo do kraja sezone ili i za iduću? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 (edited) Pljunuti PravoČamac. Edited February 14, 2020 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Jel moze neko nesto vise da kaze o Šmrkasu? 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 (edited) Koj ce nam kurac novi plej za potpuno jebeno nebitan KLS? EDIT: A ne... moze i u aba da igra, ok. Edited February 14, 2020 by Laki John Terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Kako samo KLS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 23 minutes ago, Haggard said: 14. februara doveden drugi plej, i to samo za jedno takmicenje. 6 meseci zakasnjenja, ali boze moj, morali smo prvo da proverimo sve druge opcije, i da eksperimentisemo. zapravo moze da igra evroligu, dedlajn za registraciju je istekao u evrokupu, u evroligi nije jos. tako da nije kasno da sa njim udjemo u top8 i pomrsimo racune nekom favoritu u plej ofu 🙂 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts